Wpisy 2 191 264 – 2 191 363
18 listopada 2014 22:37 → 18 listopada 2014 23:58, 100 wpisów
więc jocia jak skończysz to podrzuć cyferki, ale nie później jak do godz.3
rosyjska policja będzie jeżdzic na reniferach
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Rosyjskie-MSW-rozwaza-zakup-reniferow,wid,17039625,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Rosyjskie-MSW-rozwaza-zakup-reniferow,wid,17039625,wiadomosc.html
O konkretach to perzd chwilą córeczka do mnie, Kocham cię tato, czy jeszcze więcej do szczęścia ...?
jocia proponujesz abym coś przekąsił żeby mieć siłę przy kreśleniu?
Nic dzisiaj nie wygrałem, ale za to jestem szcęśliwym tatą od ponad 6 lat...mój daję mi sił...
zgrywus , masz coś na skruty.. bo ja jakoś po koleji krzyż na garbie niosę...ale jeszcze nogi się nie uginają...
trudno znaleźć patent jak oni ciągle wodę przelewają z jednych kulek w inne
To jeszcze nie szczeście, tylko liczby,kulki, albo wygrana , tylko może wspomóc...
teraz mówimy o liczbach, a nie o codziennym życiu bo szczęście można rozumieć na wiele sposobów
garb odpowiedzialności i odpowiedzialność spoczywa na tych co przekazali życie innym, i tyu nie ma co liczyc na jakiegoś farta...
Oki, więc liczby , z przypaku, ze statystyk?, grałem na wiele sposobów, w mm. i codziennie od ponad 18 lat, najwięcej na sys 1600 zł. a ile zostaóo do odzyskania ?...
wygrano
A kto powiedział,że jestem człowiekiem
Zgrywus, w takim razie typuj, zapodaj, a ja pójdę spać.Masz sumie brać ode mnie liczby? hę ?
Zgrywus, w takim razie typuj, zapodaj, a ja pójdę spać.Masz sumie brać ode mnie liczby? hę ?
#@ jocia Ty nie tylko jesteś człoewiekiem, ale z opserwacjji to jesteś altruistką...
Takich jest mało...
Takich jest mało...
witam wszystkich jestem tu nowy dlaczego zdrapki po jakims czasie zmieniaja kolor
Ryszardzie, kiedy mówią ,ze kobieta jest przyjacielem człowieka , altruizm mam we krwi , dziekuję .
czy warto je kupowac
starzeją się
zgrywus , nie badaj, bo to szczęście albo przypadek... mam doświadcenie ponad 18 lat codziennego grania ... za które sporo zapłaciłem...
dusia 1,5 tygodnia temu 5 losowań pod rząd byłem na plusie i dobre czasy się skończyły
rychfer potrafiłem wysyłać liczby te które mi wyszły jako ostatnie, a nie te co czułem, aby zaskoczyć naszego wspólnego wroga
to, że mi wychodzi jakaś liczba i Tobie również czy to oznacza już , że wypadnie?
zawsze myślę pozytywnie, a tak gram żeby jak najmniejszym wkładem był zwrot
nocna pora , to niech się pokrywają... oby na 14 coś z tego wyszło
do spania
dzis losowania juz nie ma
na ch mi ten kaktus
Vondeoff pewniaka to ty możesz zrobić jak się postarasz. /.... może nie podawaj
długie wstrzymanie na 6 min