Wpisy 2 188 567 – 2 188 666
16 listopada 2014 08:10 → 16 listopada 2014 10:41, 100 wpisów
ponoć żeby dobre numerki się wyśniły to trzeba do góry nogami spać a jak można sen przetłumaczć na Angielski
Krasnalek ja nie ale zona i tak sie sklada ze zamieszkuje Bialystok
lewy masz szczescie ze jesteś daleko...
a może lewy to zgrywus bo taki sam odpowiednio przemądrzały...nikt ci nie kaze paczeć na moje cyferki...
krasnalko pa
http://plejada.onet.pl/newsy/dariusz-michalczewski-przekaze-miliony-na-cel-ani-przybylskiej/etngl
mam pytanko a dokladnie chodzi mi o minilotto wiekszosc z tych typow zdajecie? bo widze ze duzo '5' padlo
mmm no tak
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/74.50.124.201-image-images2-full-xbdg-1kx-1-tlmql6em7e.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/74.50.124.201-image-images2-full-xbdg-1kx-1-tlmql6em7e.jpg
Witam Panie
Panowie
A ja głosował będę na Siebie muszę tylko dopisać się na listę wyborczą
Panowie
A ja głosował będę na Siebie muszę tylko dopisać się na listę wyborczą
greg
oni co innego mówią a co innego robią i za to nie odpowiadają
oni co innego mówią a co innego robią i za to nie odpowiadają
lewy
i to się nazywa super posada robisz co chcesz jak chcesz ,a bierzesz kupę kasy i nie ponosisz odpowiedzialności
i to się nazywa super posada robisz co chcesz jak chcesz ,a bierzesz kupę kasy i nie ponosisz odpowiedzialności
Krzysio c wie co robi dostanie się do władzy nic nie robiąc kaske zwinie dwie kadencje i ustawiony
lewy przekręty są były i będą
oni wiedzą i przeważnie przed wyborami służby zaczynają działać by jak przyjdą nowi to pokazują wyniki o tym się mało słyszy ale ostatnie akcje CBA , prezes związku koszykówki , były dyrektor instytutu meteorologii a nawet miesiąc temu z byłej firmy gdzie pracowałem naczelnik Wszyscy myśleli że nikt im nic nie zrobi ale w dzisiejszych czasach każdemu można udowodnić , zwłaszcza jak się wydaje więcej niż zarabia
oni wiedzą i przeważnie przed wyborami służby zaczynają działać by jak przyjdą nowi to pokazują wyniki o tym się mało słyszy ale ostatnie akcje CBA , prezes związku koszykówki , były dyrektor instytutu meteorologii a nawet miesiąc temu z byłej firmy gdzie pracowałem naczelnik Wszyscy myśleli że nikt im nic nie zrobi ale w dzisiejszych czasach każdemu można udowodnić , zwłaszcza jak się wydaje więcej niż zarabia
Jaskwar>>> to prezia od kosza też posadzili?
Bo wczoraj na trzy miechy wzięli prezesa i jego vice od siaty.
Epidemia jaka czy co?
Boniek -pakuj manele i wiej.
Bo wczoraj na trzy miechy wzięli prezesa i jego vice od siaty.
Epidemia jaka czy co?
Boniek -pakuj manele i wiej.
lewy.
Ja a w życiu.! Jestem czysty jak łza.
Nic węcej nie powiem.
To jest moja linia obrony i jej będę się trzymał.
Ja a w życiu.! Jestem czysty jak łza.
Nic węcej nie powiem.
To jest moja linia obrony i jej będę się trzymał.
Monet , normalne , służby mają więcej takich gości na widelcu , zbliża się koniec roku , trzeba popisać się wynikami bo na koniec roku premie nagrody i awanse normalka .
Monet , miesiąc temu zatrzymali z mojej poprzedniej pracy naczelnika i gościa z firmy co robiła remonty nie ma się co dziwić jak naczelnik zafundował sobie auto toyote land cruiser
najtańsza jest za 199 tyś Jak się wydaje więcej niż zarabia to zaraz jest się podejrzanym , chyba że jest się w partii , tak jak Jan Bury to dostaje się chińskie ostrzeżenie i się już nie podskakuje
najtańsza jest za 199 tyś Jak się wydaje więcej niż zarabia to zaraz jest się podejrzanym , chyba że jest się w partii , tak jak Jan Bury to dostaje się chińskie ostrzeżenie i się już nie podskakuje
lewy chińskie to takie że mamy cię , widzimy i jak się nie uspokoisz to wszystko stracisz
mam pytanie do wszystkich , co myślicie o smartfonach i jakie polecacie ?
S pełniłem obowiązek i zagłosowałem na Siebie ( odpisałem się do listy )
Pasko
dzięki ale po co mi taka maszyna
w zasadzie telefon powinien być do dzwonienia
chyba lepiej mieć za tą samą cene 2 różne urządzenia niż jedno co ma 2 w sobie ?
dzięki ale po co mi taka maszyna
w zasadzie telefon powinien być do dzwonienia
chyba lepiej mieć za tą samą cene 2 różne urządzenia niż jedno co ma 2 w sobie ?
Jackwar jak wygram masz posadę jako doradca 15000 na miesiąc i delegacje
greg , kupiułem na zabawę chińczyka Qilive śmiga fajnie ale jak się bawie to bateria 1 dzień . Trzeba mieć czas , koszt większy bo trzeba internet fajny bo na 2 karty
Jackwar ruskie pierwsze zegarki kwarcowe były ok ale baterie qrwa ciężkie
greg , cieć ma najlepiej wie wszystko co się dzieje , kto z kim i kiedy może kogoś nie wpuścić lub dać kopa w d uwierz mi że cieć to jest pan w dzisiejszych czasach