Wpisy 2 187 680 – 2 187 779
15 listopada 2014 12:59 → 15 listopada 2014 14:07, 100 wpisów
fiolka ja juz sie nie boje..gorzej byc nie moze jesli chodzi o walkę z TS-em...
Witajcie
fiolka lenovo to bardzo dobre lapki ...miałam i lenovo i asusa i hp i dwa jeszcze inne...lenovo w aluminium z dobrymi parametrami to jest to czego potrzeba...a ja korzystam na calego z mozliwosci oczywiscie, wszystko robi dany model wiec patrz na parametry bezwzgledu na to jaki....ale np po 2 doswiadczeniach z HP<--tego nie polece....! Dell jeszcze miałam i był ok...obecnie asus
fiolka lenovo to bardzo dobre lapki ...miałam i lenovo i asusa i hp i dwa jeszcze inne...lenovo w aluminium z dobrymi parametrami to jest to czego potrzeba...a ja korzystam na calego z mozliwosci oczywiscie, wszystko robi dany model wiec patrz na parametry bezwzgledu na to jaki....ale np po 2 doswiadczeniach z HP<--tego nie polece....! Dell jeszcze miałam i był ok...obecnie asus
gaja ściskamy kupony z numerkami
dobra muszę jeszcze jakis obiad sklecić..życzę wszystkim wysokich wygranych
z tvn24- terroryści, którzy zajęli fabrykę wódek i likierów piąty dzień nie mogą sformułować żądań....nie dziwie się
fiolka ...tak się zastanawiam czy przegrzewać się za mocno nie będzie...ale jak już to z i7....a dlatego ze tu pewnie już o giercowanie chodzi? ....pamiętam, że był skierowany do sektora dla graczy choć dla mnie to mały żart no bo tak lapek dla graczy to troszkę...ostry giercomaniak wolałby inny sprzęt a z drugiej strony na czym i ostry giercomaniak to nie zagra? <---żart ...na potrzeby kogoś kto niedużo gra w sieci przesiaduje i buszuje normalnie po stronach jak najbardziej ok....nie pamiętam dobrze sektora cenowego...ale popatrz na konkurencyjne modele i rozwiązania w danej cenie, może dostaniesz lepsze parametry(choć tu wcale nie są złe)
nowatelka
wiszę, planuję co za fortunę, którą wygram zrobię ....
fiolka...to powinien być jak najbardziej wporządku...bo tak jak napisałam to już lapek , który znajdował się w sektorze dla tych bardziej wymagających celów i parametrów złych nie miał....ale ja jestem i tak przezorna więc obiegłabym wszystkie dostępne konkurencyjne modele i porównała parametry z danej grupy cenowej jeśli idzie o sama firme nie widzę powodów by jej nie ufać ...nie jestem ignorantką i nie wybieram rzeczy po kolorach...biorąc swojego sama się zastanawiałam czy aby nie brać lenovo..ale ja już mam z rok.
wzajemnie nowatelko
fiolka...radości z użytku nowego sprzętu tylko córci życzyć
krasnalek dusia
musiałam się wracać do żb bo zostawiłam kupony na ladzie ale nie wiem czy cosik ugram,
witam...
fiolka
karsnalek
dusia
dusia
Dopisano wyniki Multi Multi
10,11,14,16,17,19,29,33,36,40,47,50,53,55,56,57,60,65,74,79
Plusem jest liczba: 57
10,11,14,16,17,19,29,33,36,40,47,50,53,55,56,57,60,65,74,79
Plusem jest liczba: 57
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4805 zestawów od 605 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 222 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 7 690 zł
TOP 5 typujących:
- adolf4 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- Maniek22 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 322 zł = 16,10 x koszt gry
- Foka13 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- pawel2014 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
- janek35 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 472 zł = 4,72 x koszt gry