Wpisy 2 187 580 – 2 187 679
15 listopada 2014 07:59 → 15 listopada 2014 12:58, 100 wpisów
j-23 to nie żartuj bo jak by jakaś choroba się w oczach rozwijała to potem może być za pużno / bo ja byłem w zeszłym roku i wiem że żadna choroba się nie rozwija , wiem jak trudno się dostać do okulisty ale co zrobić , ale zwlekać nie ma co
byłem prywatnie , bo na ubezpieczenie to bym czekał nie wiadomo ile ? / nie naprawisz się sam
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/media6.mojageneracja.pl-oiuitueueo-mediumkdtjx6554977071ab8b8a52650.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/media6.mojageneracja.pl-oiuitueueo-mediumkdtjx6554977071ab8b8a52650.jpg
Lewy
snopek nie taka cisza bo obywatele są oburzeni i to w 100% już nawet nie wiedzą co robić ?
lewy głosować trzeba to pewne,ale na kogo to już indywidualna sprawa
ale bida nie tylko w PL na Węgrzech też lipa, ludzie uciekają,Rumunia i Bułgaria to już zalewa DE
no z naszymi to nie jest źle,my zawsze mamy stracha przed nowymi rzeczami inni jakoś nie
w tej chwili to kraje afrykańskie dominują jako azylanci,i ci mają się dobrze bo dostają wszystko za free
tego nie wiem,myślę że tak napewno do momentu uończenia nauki języka znalezienia pracy i usamodzielnienia,ale jak długo dokładnie to nie wiem
mnie DE zafundowało naukę w szkole i zwróciło koszt dojazdu resztę musiałem sam zapłacić
mnie DE zafundowało naukę w szkole i zwróciło koszt dojazdu resztę musiałem sam zapłacić
jak oni tak robią to wszyscy afrykanie zjadą ? i tak mnie się wydaje że tych wszystkich azylantów to jest więcej jak Niemców ?
dane z sierpnia podane przez niemców mówią że czystej krwi niemców jest 83 % ale nie wydaje mi się
najwięcej jest wiadomo turków
najwięcej jest wiadomo turków
snopek byłem tam trochę kiedyś i trochę jestem zorientowany i podejrzewam że te dane są nie prawdziwe bo inaczej by obywatele się burzyli
czas na małe zakupy,miłego dnia wszystkim życzę i oczywiście mega wygranych liczonych w tysiącach złotych
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
co za cholerny ts pisze na smartfoniie bo komp mi siadl to moga byc bledy otoz mialem 3puszczona w multi 11,35 trafionei 72 mialem patrze. az6siedemdziesiatek to bedzie. a gu qurwa nie bylo rozsierdzili mnie tees pies
qulwa kolekcjonowalem. 4/5. to teraz zdajsie. 2/3 pokolekcjonuje bo BURAKI Z TS 50 ZL sepia gowniarze
a wg Was na chybił trafił ? bo ja w to jakoś nie wierze ze mozna coś większego wygrać (mi sie wydaje ze mozna zaprogramowac taka maszyne aby nie wylosowała konkretnych liczb któe beda wylosowane w losowaniu
d4 Oczywiście że nie wygramy nic większego ,100 zł trafić to duży sukces na 1 rok grania .Cała gra.
dokladnie jak zagralem za wygrana 40 zl to wygralem 6zl
qurwica komp zepsuty smartfon ledwo zipie a tu qurwa 6 zl wygrana
pafty/za to co przewaliłeś na granie w tym roku był by nowy laptop
W przenośni .Za 600 zł masz nowy z gwarancja,warto poszukać i w czym problem
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
dzisiaj po tych wszystkich latach upokorzeń nastał dzień chwały w walce z gigantem jakim jest TS
komp coS z windowsem odpala ale od polowy cyklu potem pare minut by co porobil na necie potem scina go na amen co mozna samemu naprawic zns ktos jakis program czy windows cza od nowa wgrac?
a laptek lenovo to spoko jest czy mnie moi w bambuko robią
wie ktoś, zna się
wie ktoś, zna się
xp
przy xp zrób faktycznie przywracanie systemu powinno pomóc , jak nie to nowy system wgrać trzeba