Wpisy 2 184 092 – 2 184 191
11 listopada 2014 18:43 → 11 listopada 2014 19:51, 100 wpisów
mówię do nich żeby przestali a one nie czy one nie mają uszów muszę sprawdzić
>>>>>>>>>krasnalek
bylo dobre polaczenie Slaska z Bialymstokiem,to PKP rozwalilo system
bylo dobre polaczenie Slaska z Bialymstokiem,to PKP rozwalilo system
Za 4 lata wystartuję na Radnego do Gminy i może ale pewny do końca nie jestem wójta choć to odpowiedzialna funkcja ale co tam spotkania bym maił w różnych miejscach program przedstawił coś by się działo. Tylko ciekawe co wujek na to powie wtedy ? Czyli 2018 rok tylko trzeba się do niego dobrze przygotować. A i nie wiem ale zapisał bym się do partii politycznej np. do PIS bo jestem za tą partą od kilku lat. I jest taka sprawa co mam zrobić żeby wejść w szeregi tej partii pana prezesa Kaczyńskiego ? A moja ciocia staruje właśnie z ramienia PIS do Powiatu ale nie naszego a z zawodu jest konduktorką.
PIS głosujcie na tą partię bo ona daje na wiele możliwości ja mam dość już tego co jest dzisiaj chcę zmian a wy ? A jest tu może ktoś wśród was z Warszawy ? Co takie burdy są pozwolicie na to ?
krzysztof c
jak się wchodzi na forum to się z ludzi wita a nie chwali
jak się wchodzi na forum to się z ludzi wita a nie chwali
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/x-47b-dal-sie-wystrzelic-z-katapulty-200-km-h-w-trzy-sekundy,291796.html
>>>>>>>>krasnalek
Ale prezes TOTALIZATORA sie cieszy jak widzi te kolejki pod kolekturami
Ale prezes TOTALIZATORA sie cieszy jak widzi te kolejki pod kolekturami
ja na razie strajkuję tylko szkoda że wszyscy tak nie grają jak ja to by TS
69daro syn jako pracownik nie może brać udziału
tak że kasy nie wtopi
tak że kasy nie wtopi
Za 4 lata wystartuję na Radnego do Gminy i może ale pewny do końca nie jestem wójta choć to odpowiedzialna funkcja ale co tam spotkania bym maił w różnych miejscach program przedstawił coś by się działo. Tylko ciekawe co wujek na to powie wtedy ? Czyli 2018 rok tylko trzeba się do niego dobrze przygotować. A i nie wiem ale zapisał bym się do partii politycznej np. do PIS bo jestem za tą partą od kilku lat. I jest taka sprawa co mam zrobić żeby wejść w szeregi tej partii pana prezesa Kaczyńskiego ? A moja ciocia staruje właśnie z ramienia PIS do Powiatu ale nie naszego a z zawodu jest konduktorką.
Jak pracuje u bukmachera to może sobie łatwo dorobić . Wystarczy że zapamięta który klient wygrywa a potem puszcza te same mecze .
>>>>>>>>krasnalek
Przepisy zawsze mozna obejsc,poslowie partii rzadzacych pokazuja jak to sie robi
Przepisy zawsze mozna obejsc,poslowie partii rzadzacych pokazuja jak to sie robi
czy to taka firma lub podobna jak AmberGold ludzie sami przynoszą kasiurę
lewy on dopiero zaczyna ale mu się podoba i nie ściąga żadnej kasy od ludzi ani ich na nic nie namawia
A możne w przyszłym roku wystartuję do parlamentu co o tym myślcie z ramienia PIS ? Tylko jakie kroki maiłbym poczynić ? Aha pewnie byście mieli rozmowy i gadki na ten ten na forum tutaj co ? Nie martwcie się nie zapomniał by o was na wiejskiej. Powiem tak za małego chłopca chciałem być policjantem albo posłem.
Witajcie co tam u was oprocz tego ze Krzysiek kandyduje na radnego?
krzysztof c wszyscy mówią że nie zapomną a jak się dostanie do koryta całkiem co innego robią
Jak Wam podoba się pomysł Premiera Węgier Orbana. Od 1 stycznia 2016 roku z centrów dużych miast znikną dyskonty, supermarkety i hipermarkety. Dla dużych sieci ciosem będzie też planowany zakaz handlu w niedzielę. Zagraniczne sieci handlowe, w które uderzą te przepisy, są oburzone.
Pod koniec października pojawiły się informacje o wprowadzeniu tzw. podatku Tesco, czyli podatku od obrotów dla dużych sieci, którego wysokość byłaby zależna od ich wielkości. Podatek miałby w założeniu chronić małe węgierskie sklepy, których roczne obroty nie przekraczają 500 mln forintów (6,83 mln zł) - te nie zapłacą nic. Kolejne stawki ustalono na poziomie 0,1 proc., 1 proc. (obroty powyżej 50 mld forintów) i potem 1 pkt proc. za każde dodatkowe 50 mld forintów. Maksymalna stawka podatku miałaby wynieść 6 proc. obrotów dla firm, których obroty na Węgrzech przekraczają 300 mld forintów (4,1 mld zł)
Pod koniec października pojawiły się informacje o wprowadzeniu tzw. podatku Tesco, czyli podatku od obrotów dla dużych sieci, którego wysokość byłaby zależna od ich wielkości. Podatek miałby w założeniu chronić małe węgierskie sklepy, których roczne obroty nie przekraczają 500 mln forintów (6,83 mln zł) - te nie zapłacą nic. Kolejne stawki ustalono na poziomie 0,1 proc., 1 proc. (obroty powyżej 50 mld forintów) i potem 1 pkt proc. za każde dodatkowe 50 mld forintów. Maksymalna stawka podatku miałaby wynieść 6 proc. obrotów dla firm, których obroty na Węgrzech przekraczają 300 mld forintów (4,1 mld zł)
Krzysztof C nie myslales o wyjezdzie zagranice?Jestes mlody to masz droge otwartą?
jacunn co Ty POpierasz emigrację zarobkową sory emigrację szansy życia?.
jacekkowal,to dobry pomysl.Ale u nas nie realny do wprowadzenia.Wiesz dlaczego albo Ci powiedziec?
Witam
Czyli ile zarabia ogólnie zwykły poseł około na miesiąc. Aha i ja nie jestem jak wszyscy i o zwykłych w cudzysłowie osobach czyli was bym nie zapomniał ja nie z tym ludzi.
lewy ja nie z tych ludzi.
krzysztof c nie ważne ile zarabia poseł, Ty możesz za darmo jak u wujka
Denis nie wiem ? odpowieć tajemnica gdyby było cojsik takiego to nie tajemnica ? może pod kątem wstydu ta praca ? bo z tym proboszczem to prawdo podobnie kłamie / podejrzewam że szyje damskie majtochy
Hartge --troszkę pomaszerowali chłopaki...
Spokojniej ....szkoda.
krasnalek awantur nie będzie jak zniknie twór żydopolaka ,który łupie nasz kraj.Ponadto lepiej mają ciapaci,chinole i inne żółte nacje w Polsce niż autochton!!!!!!!!!!!!!!!
fiolka
Krasnalka coś Ty musiałbym być nienormalny by niszczyć swoje podwórko przecież to zadymiacze z różnych części Polski przyjechali by się powyżywać na policji