Wpisy 2 183 992 – 2 184 091
11 listopada 2014 17:20 → 11 listopada 2014 18:43, 100 wpisów
http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201411/1415660800_aoutnw_600.jpg
Kto by nie chciał.
Kto by nie chciał.
>>>>>>>>Monet
Dobra metoda jest granie rozpisem blokowym.Domyslam sie ,ze piszac o znawcy i szczesciarzu u bukmachera miales na mysli "emeryta"?Tak sobie sledze tutaj Wasze "przepychanki",ale moje podejscie do tematu grania po niskich kursach typu=1,25 AKO jest takie:mozemy wziac mecze z 2-3 dni[pilka nozna,hokej,siatkowka,tenis,koszykowka],wybrac najbardziej prawdopodobne opcje,ze wejda[1x,x2,over 1,5 under 3,5 punkty w kosza itp.]pogrupowac je w 13 blokach,gdzie w jednym bloku mamy 3-4 mecze ktore robia AKO na bloku 2,2=>2,3.Wysylamy rozpis 10 z 13 i najnizsza wygrana to 7-miokrotnosc wkladu wlasnego.Ale na ulozenie takiego kuponu nalezy poswiecic polowe dnia...........
Dobra metoda jest granie rozpisem blokowym.Domyslam sie ,ze piszac o znawcy i szczesciarzu u bukmachera miales na mysli "emeryta"?Tak sobie sledze tutaj Wasze "przepychanki",ale moje podejscie do tematu grania po niskich kursach typu=1,25 AKO jest takie:mozemy wziac mecze z 2-3 dni[pilka nozna,hokej,siatkowka,tenis,koszykowka],wybrac najbardziej prawdopodobne opcje,ze wejda[1x,x2,over 1,5 under 3,5 punkty w kosza itp.]pogrupowac je w 13 blokach,gdzie w jednym bloku mamy 3-4 mecze ktore robia AKO na bloku 2,2=>2,3.Wysylamy rozpis 10 z 13 i najnizsza wygrana to 7-miokrotnosc wkladu wlasnego.Ale na ulozenie takiego kuponu nalezy poswiecic polowe dnia...........
prędzej w lotto wygram niż trafię ponad 30-40 spotkań nawet z takim mały kursem bo ZAWSZE coś ucieknie więc garnie takiego czegoś uważam jako bez sensu
Jocia
Marek
Marek
69daroPopieram jest,to ciężki kawałek kasy,grałem w Polsce,CzechachAnglii i czapa,kasy poszło,obecnie gram sporadycznie i jst ,jak było raz wygrasz 10 nie
zgrywus wpisy:2183861,864,875 wybieraj i nie spiesz się masz czas
wybrać jak najmniej meczów, ale kurs żeby był w okolicach 3-4 i to za większą stawkę, a tak grając ostatnio wchodzi mi 40-50% kuponów
Zgrywus>> jak gram dwa max trzy z takim kursem
nawet jak dwa razy wtopię to trzeci raz odgrywam i plusuje.
nawet jak dwa razy wtopię to trzeci raz odgrywam i plusuje.
zgrywus- dwa pewniaki proszę
Monet dwa pewniaki proszę
Urszula Ciebie nie proszę , bo mam dwa z Twoich trzech
Monet dwa pewniaki proszę
Urszula Ciebie nie proszę , bo mam dwa z Twoich trzech
daro,ostatnio zagrałem na ligę Polską,Czeską,Angielską na 13 zdarzeń mecze 1/2 12 weszło 13 dałem Swensea-Arsenal 1 a było 0:0
>>>>>>>zgrywus
Pewnie,ze zawsze cos ucieknie,dlatego wlasnie jest opcja z bledami,ale jest szansa,ze wejdzie chociaz ta najmniejsza prognozowana wygranaCaly problem polega na tym aby dobrze pogrupowac spotkania.Np.jak ktos zna sie na obstawianiu na punkty w kosza to jeden z tych meczy w bloku robi mu juz 1,85 AKO i do tego dobiera pilke z podporka remisowa 1x i juz mamy w jednym bloku wymarzone 2,2 AKO.I tak w kazdym bloku jeden z meczy z najwyzszym AKO jest najwazniejszy,pozostale moga byc nawet z kursem 1,15 np.tenis albo siatkowka.........
Pewnie,ze zawsze cos ucieknie,dlatego wlasnie jest opcja z bledami,ale jest szansa,ze wejdzie chociaz ta najmniejsza prognozowana wygranaCaly problem polega na tym aby dobrze pogrupowac spotkania.Np.jak ktos zna sie na obstawianiu na punkty w kosza to jeden z tych meczy w bloku robi mu juz 1,85 AKO i do tego dobiera pilke z podporka remisowa 1x i juz mamy w jednym bloku wymarzone 2,2 AKO.I tak w kazdym bloku jeden z meczy z najwyzszym AKO jest najwazniejszy,pozostale moga byc nawet z kursem 1,15 np.tenis albo siatkowka.........
daro wszystko to wiem bo tak grałem i przegrywałem bo tych meczów jest za dużo!!! wolę mniej, a przy tym to jest pewniejsze, że wejdzie
Ale ostatnio zaczyna mnie wciagac gra na handicapy.Dokladnie na X,czyli ,ze bedzie roznica jednego gola miedzy druzynami.AKO 3,2=>3,5. Obserwujac wyniki z poprzednich spotkan danych zespolow mozna zauwazyc,ze czesto tak sie one koncza
estekW Czechach na tenis kobiet postawiłem 1000 koron-135zł
wygrałem 2500 koron
wygrałem 2500 koron
>>>>>>>jocia
Tak,stolica polskiej motoryzacji to TYCHY Najwiecej samochodow produkuje[produkowal FIAT]Teraz to sie juz chyba zmienia[Opel-Gliwice,VV-Poznan],ale Wlosi nadal wyciskaja 7-me poty z pracownikow
Tak,stolica polskiej motoryzacji to TYCHY Najwiecej samochodow produkuje[produkowal FIAT]Teraz to sie juz chyba zmienia[Opel-Gliwice,VV-Poznan],ale Wlosi nadal wyciskaja 7-me poty z pracownikow
no przed waleniem musi dmuchaną laske napompować , masz racje krasnalisio