Wpisy 2 183 592 – 2 183 691
11 listopada 2014 10:33 → 11 listopada 2014 13:05, 100 wpisów
Monet..nigdzie nikt na świecie nie ma azylu na bezpieczeństwo..
OK ..w końcu Bytomka uchodzi do Kłodnicy - jeszcze badziej śmierdzącego ścieku , ta natomiast do Odry
Oluś>>> gdyby coś miało się wydarzyć -to nik ciebie pytał nie będzie cz oddasz czy nie.
Możesz całą wojnę przeżyć z karabinem w ręku biegając jak Rambo a możesz we własnej piwnicy zadekowany Scudem byś trafiony.
Nie ma reguły. W ostatnich wojnach cywili ginie więcej niż zbrojnych.
Możesz całą wojnę przeżyć z karabinem w ręku biegając jak Rambo a możesz we własnej piwnicy zadekowany Scudem byś trafiony.
Nie ma reguły. W ostatnich wojnach cywili ginie więcej niż zbrojnych.
Odra teraz czysta. Jak górski potok prawie .
Te Twoje smrody pewnie gdzieś indziej parkują.
Te Twoje smrody pewnie gdzieś indziej parkują.
monet tylko że cały czas to te kopalnie kupe kasy oddawały do warszawy /ktoś tam na wysokich stołkach o nich decydował i to teraz są tego skutki/zkłócają cały kraj tylko to potrafią .Afera za aferą, korupcja nieudolna gospodarka tym co mamy najlepszego
mariucha>>> http://orwellsky.blogspot.com/2012/08/podziemne-bazy-wojskowe-czy-moze.html
Dusia>> owszem tak było. Ale teraz jest jak jest.
Jak długo prowadziłabyś biznes do którego co miesiąc,coraz więcej być dokładała z oszczędności a może końcu kredyt weźmiesz i będziesz dalej sponsorować bankruta?
Takie coś się przebranżowuje lub przeprowadza gruntowną restrukturyzację i liczy na cud albo w pindu zamyka
Kapitalizm tak ma.
Jak długo prowadziłabyś biznes do którego co miesiąc,coraz więcej być dokładała z oszczędności a może końcu kredyt weźmiesz i będziesz dalej sponsorować bankruta?
Takie coś się przebranżowuje lub przeprowadza gruntowną restrukturyzację i liczy na cud albo w pindu zamyka
Kapitalizm tak ma.
Cześć co tam u was słychać pukony nadane ?
Krzysztof>>> i mnie mgła jak mleko.
Zeby kupony na Statoil nadać chyba na GPSie będzie trza jechać.
Zeby kupony na Statoil nadać chyba na GPSie będzie trza jechać.
No widzisz a chce żeby jeszcze na niego zagłosował bo wziął mnie na prace interwencyjne z musu mówię wam z musu bo pracy jako takiej nie ma dla mnie w przedszkolu czy to u niego w gospodarstwie. Ale jeszcze niecałe 8 miesięcy i koniec będzie potem do pracy pójdę do tego Kolmaxu co obuwie się robi filcowe PCV i EVA za sztukę 25 groszy praca 3 zmianowa mój kolega robi miesiąc i dostał 1100 zł bo pierwszy tydzień niepłatny był tylko na próbę czas. Daleko nie mam do tego zakładu powstał nie tak dawno kilka miesięcy temu około 600 m ode mnie a on ma z 900 około a poprzednie kilka lat z tatą murarzem do pracy jeździł powiedział że woli tu gdzie teraz robi niż na budowie dźwigać pustaki. U nas to głownie to stolarnie w okolicy są a innego typu zakładów to na próżno szukać o oto cała Polska bez zakładów pracy bez perspektyw a dzisiaj wielkie świętowanie. No ja nic nie mówię pęknie wszystko ładnie jesteśmy wolni i to trzeba uszanować ale jakoś trzeba żyć prawda ?
krzysztof c jezdze nie raz w Twoje okolice, fakt źle sie tam dzieje
Cały mój wujek o nawet ma swój mini bilbordy w sklepach na wiosce na szybie apteki mówię wam chcę zostać radnym gminy a i chwali swojego poplecznika leśnego który z jest kandydatem na wójta z tego KWW.
Co ty a kim ty estek jesteś ?
monet gdyby te zasoby pienięzne były na miejscu to by tego nie było/fakt korupcja korupcje goni ,jeszcze moi dziadkowie mówili że niemiec to przewidział i zawsze mówił "DAJ POLAKOWI WŁADZE TO SIĘ SAM WYKOŃCZY" ,trochę prawdy w tym jest.
estek jeszcze niedawno twierdziłes, ze jestes sąsiadem Krzysztofa....
http://allegro.pl/watch-dogs-ps3-pl-edycja-specjalna-bluegames-i4783442386.html tą grę zamierzam sobie zamówić bo już dysk 500 GB za 209 zł + przesyłka kurierska pobraniowa 25 razem 234 zł ale będę mieć miejsce do gier a nie 12 GB a potem trzeba usuwać gry i wgrywać. Macie może konsolę PS3 Super Slim albo może już nową PS4 ?
Dusia problemem jest właśnie że Polską nie rządzą Polacy tylko ludzie wiadomego pochodzenia kolaboranci i złodzieje
estek ale niedawno tak twierdziłes...ze go znasz i niedaleko jego mieszkasz....
estek..dobra nieważne....wiem, ze lubisz ludzi wkręcać...baw się dobrze...mitoman, bajkopisarz, intrygant, lekko znudzony (chyba) życiem ale niegroźny...
tylko musisz pamiętac o tym, co juz napisałec..bo mozna się pogubić w zeznaniach i traci się wówczas wiarygodnosc...
Dusia>> opłacalne (sic!) wydobywczo zasoby węgla się już prawie skończyły.
Autonomia dla Śląska teraz to najgorsza gosopdarczo opcja.
Ja osobiście -chętnie bym te zamiary poparł.
Baba z wozu-koniom lżej. -Tak mówią.
Autonomia dla Śląska teraz to najgorsza gosopdarczo opcja.
Ja osobiście -chętnie bym te zamiary poparł.
gaja, kiedyś sam krzysztof c napisał ze jestem jakimś tam jego znajomym i od tego się zaczęło
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
ja na każde jak dotąd losowanie w ekstra nadałem kupon ale bez zadnych wygranych
estek: szansa na jakąkolwiek wygraną to 1 do 7,2. Tak, że można następnym razem Ci się uda
proszę o podawanie swoich pewniaczków do godz.13 aby jeszcze mógł je wysłać
to przez to że sam zakreślam pasko wysłałem Ci ost email i cierpliwie będę czekał na odpowiedz
zgrywus {
estek: odpisałem. Co do typowania 6 liczb w Lotto i 5 liczb w Mini Lotto, to być może w przyszłości pojawią się takie typowania tutaj.
Póki co zostaje Ci opcja 20 dodatkowych zestawów liczbowych, które również możesz zmieniać co losowanie.
Póki co zostaje Ci opcja 20 dodatkowych zestawów liczbowych, które również możesz zmieniać co losowanie.
ZGRYWUS MA KARE NIC MU NIE PODAWAJCIE....
Hanss
A dlaczego nie można typować choćby 10 liczb w typowaniach metoda chybił trafił?
ide orzechy zbierac...faktycznie ciepełko...
pasko ja tylko typuje co mam na wysłanym kuponie. To Twoja strona i ty tu rządzisz ja tylko bym chciał zeby było mozna typowac w mini na 5 a w duzym na 6 tak jak w kolekturze
Klosiku zajrze na losowanko
Witam ponownieu mnie na rabacie kwiatowej,zakwitły róże kameleonowe
Dlatego kameleonowe,bo ma trzy fazy kwitnienia(kolory)pączki są
koloru cytryny,kwiatek jest biały,trzeci kolor jest prześliczny mieni się tęczowo i pięknie pachnie.Młode krzewy nabyłem w Symply Markecie
koloru cytryny,kwiatek jest biały,trzeci kolor jest prześliczny mieni się tęczowo i pięknie pachnie.Młode krzewy nabyłem w Symply Markecie
zgrywus pospiesz się do 13ej zostało ci mało czasu:20,,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40
A jak się podniesie z kolan ( w co nie wątpię)to walczyć o powrót
i znowu doić i doić.
A jak się podniesie z kolan ( w co nie wątpię)to walczyć o powrót
i znowu doić i doić.
vvitam mp
brajan
bongolas
hanss-klos-j-23
zgrywusa
isia
estek