Wpisy 2 183 492 – 2 183 591
11 listopada 2014 03:32 → 11 listopada 2014 10:33, 100 wpisów
http://www.youtube.com/watch?v=LlxDSpD199Y&index=27&list=RDPouzWAGiCp0
Dzień dobry
dla tych co już nie
dla tych co już nie
pierwsza myśl
3,13,14,17,51,63,64,80
3,13,14,17,51,63,64,80
cześć greg
jocia wyczarowała 25,47
jocia wyczarowała 25,47
Horoskop na dziś dla wagi
Będziesz bardzo przedsiebiorczy, ale bedziesz mial tez chec na wygrana za wszelka cene. Istnieje ryzyko popelnienia bledów, ale nie beda one bardzo szkodliwe i z latwoscia je odrobisz. Gwiazdy radza wyzbyc sie obaw i wahania. Dobra rada dla osób z ascendentem Lwa: poleganie na wlasnej madrosci sprawi, ze wejdziecie na rynek mocno stojac na ziemi. Wkrótce spadnie na Ciebie deszcz pieniedzy.
Będziesz bardzo przedsiebiorczy, ale bedziesz mial tez chec na wygrana za wszelka cene. Istnieje ryzyko popelnienia bledów, ale nie beda one bardzo szkodliwe i z latwoscia je odrobisz. Gwiazdy radza wyzbyc sie obaw i wahania. Dobra rada dla osób z ascendentem Lwa: poleganie na wlasnej madrosci sprawi, ze wejdziecie na rynek mocno stojac na ziemi. Wkrótce spadnie na Ciebie deszcz pieniedzy.
48,50,52,23,08,05,02,01,80,53
38,44,32,29,69,66,64,62,37,73
42,23,77,79,66,69
Będzie na 14a równowaga liczb,stawiam na same parzyste:
2,10,12,20,22,30,32,40,42,50,52,60,62,70,72,80
2,10,12,20,22,30,32,40,42,50,52,60,62,70,72,80
witam
wczoraj 4/10 6/10 3/7 4/7
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-web2.freemobo.com-repository-673665.1314.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-web2.freemobo.com-repository-673665.1314.gif
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
...AŻ 4 ZŁ DALI NA LODA NA ŚWIĘTO 11 LISTOPADA
Dusia
Ja dzisiaj idę do pracy...Nadgonić sobie trochę jutrzejsze obowiazki
dziś zamiast gorącej czekolady albo budyniu czekoladowego
ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE
http://www.mmpoznan.pl/495528/imieniny-ulicy-swiety-marcin--zobacz-co-w-programie
ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE
http://www.mmpoznan.pl/495528/imieniny-ulicy-swiety-marcin--zobacz-co-w-programie
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/badanie-z-okazji-swieta-niepodleglosci-ilu-gotowych-bronic-ojczyzny-w-czasie-wojny/rp02p
Osobistą gotowość do działań obronnych w obronie kraju deklaruje 37%.
To jak 37 deklaruje "gotowość" to tak około 10% może albo mniej będzie bronić.
Deus, Honor, Patria .. czy to coś jeszcze znaczy?
Monet
E46>> i jak to wyszło z 36 wczoraj?
Była.. czy mi tylko umknęła z pola widzenia?
Była.. czy mi tylko umknęła z pola widzenia?
hej dziewczyny i chłopaki jak wygrane bo u mnie mini i lipa...
islandorkau mnie tylko 10 zł,a by się przydało cosik większego ugrać
dusia idziesz jak przeciąg...
Monet.
36 byla ale w mini.
36 byla ale w mini.
isla
Nie odnotowałem --- bo nie lubie mini (z wzajemnością) i nie gram raczej
emerka 46 dowaliłas mini?
isia wczoraj rano podałam Ci 26,45,46 iwczoraj weszły tylto nie razem
Polska już dawno przestała być krajem niepodległym.Tylko chyba dzieci w szkole jeszcze nie wiedza.
dusia super,lecz nie sprawdzałam...
duśka a na dzis co widzisz???
Polska juz jest tylko z nazwy kraj wyprzedany zadłużony = zniewolony
Dokładnie..Ale nie martwmy się w razie ataku na Polskę będzie nas bronić towarzystwo wzajemnej adoracji z wiejskiej oraz celebryci aktorzy wszak to im najlepiej się w kraju powodzi
Oni wszak wszyscy uciekną toż to tchórze oni tylko potrafią podjudzać
ja na pewno nie pójdę walczyć za polityków aktorów sędziów i resztę majacych się w kraju bardzo dobrze.Nie wezmę do ręki żadnej broni.Jestem Polakiem ale nie patriota i Nigdy nie oddam życia za kraj w którym rzadza obcy obywatele
zostało nam grać-ale czy gruby tłusty Helmut z teesu a wygrać???????
da?
śląsk już by chciał autonomii
2 183 569. mariucha 2014-11-11 (09:49) Brzeg/Opolskie
ja na pewno nie pójdę walczyć za polityków aktorów sędziów i resztę majacych się w kraju bardzo dobrze.Nie wezmę do ręki żadnej broni.Jestem Polakiem ale nie patriota
A jak zaczną się do Twojej dupy dobierać albo do Twojej rodziny?
To gdzie się zakopiesz?
co podpiszesz?
ja na pewno nie pójdę walczyć za polityków aktorów sędziów i resztę majacych się w kraju bardzo dobrze.Nie wezmę do ręki żadnej broni.Jestem Polakiem ale nie patriota
A jak zaczną się do Twojej dupy dobierać albo do Twojej rodziny?
To gdzie się zakopiesz?
co podpiszesz?
Mapa europy też się przestawia o 1 kraj na zachód my wyjeżdżamy do Niemiec na roboty do Anglii na zmywak a Ukraińcy do Polski wraz z rodzinami w poszukiwaniu lepszego życia
A w ogóle czego tu bronić??? .układy i układziki wszędzie,zrujnowany system zdrowia,banki to chyba już tylko w rękach narodu wybranego,armia biedna walczaca złomem,na arenie miedzynarodowej nie mamy nic do powiedzenia.można by wymieniać dłygo
Wczoraj był reportaż o Ukraincach uciekają do Polski tutaj dostają mieszkania i chcą tu żyć a Polacy na kolanach
Mariucha>> masz rację.Dużo racji.
Ale stać Cię teraz żeby sobie bezpieczny azyl gdzieś wykupić?
Masz możliwości pełnej emigracji na stałe z rodziną a tam pewność że się utrzymasz.
Ja nie. Więc zostaję bo muszę.
I muszę myśleć jak ten który tutaj zostaje.Chociaż realia które widzę na co dzień w tym kraju dalekie sa od moich wyobrażeń.
Ale stać Cię teraz żeby sobie bezpieczny azyl gdzieś wykupić?
Masz możliwości pełnej emigracji na stałe z rodziną a tam pewność że się utrzymasz.
Ja nie. Więc zostaję bo muszę.
I muszę myśleć jak ten który tutaj zostaje.Chociaż realia które widzę na co dzień w tym kraju dalekie sa od moich wyobrażeń.
no to trzeba uczcić to (święto ) pracą
w końcu ojczyzn mnie rombie z każdej strony
biedni ci trzej posłowie
co oni teraz poczną
z czego nakarmią swe dzieci
ja k te śmierdzące lenie nic nie potrafią
tylko kraść...
2 183 573. paftyreaktywesion 2014-11-11 (09:59) kurort nad przemszą,sołą wisłą
Pełna autonomia ..oczywiście z pozostawieniem pełnej dotacji do Kopalń-pułapek-skarbonek z budżetu Centralnego.
Bo już nikt inny chyba nie będzie kupował najdroższego węgla na świecie.
Pełna autonomia ..oczywiście z pozostawieniem pełnej dotacji do Kopalń-pułapek-skarbonek z budżetu Centralnego.
Bo już nikt inny chyba nie będzie kupował najdroższego węgla na świecie.