Wpisy 2 182 948 – 2 183 047
10 listopada 2014 20:19 → 10 listopada 2014 21:36, 100 wpisów
gaja cześć i papa
albin
cóż - jeśli odpowiednio długo będziesz odkładał, to - kto wie - może 'dogonisz', uskładasz - zadowalającą Cię wygraną
cóż - jeśli odpowiednio długo będziesz odkładał, to - kto wie - może 'dogonisz', uskładasz - zadowalającą Cię wygraną
Hej mam 183 cm wzrostu i 75 kg jak jeść ale rozsądnie i posiłki znaczy co żeby przytyć do 80 np. ? Aha bo później chcę u kolegi ćwiczyć i zrobić masę mięśniową a i jeszcze jedno jakie kupić białko znaczy nie chce jakiś wspomagaczy typu kreatyna, czy nie wiadomo co tylko białko z tych paczek w sklepie dobrze mi doradzą ?
witam. Krzysztof C: no to ja mam dokładnie tyle co ty wzrostu, a ważę 76 jak się ważyłem ostatnio
jocia
idę zaszyć się w mapkach
albin
piątka - widziałem, co napisałeś, że to w sumie - bez sensu, a taka ósemka - pomyślmy...
hmmmm, to jedynie 30 zeta na losowanie dziennie przez rok - fiu fiuuuu,
czy Ty przypadkiem nie zastanawiasz się, czy w końcu zagrać, już parę lat ?
piątka - widziałem, co napisałeś, że to w sumie - bez sensu, a taka ósemka - pomyślmy...
hmmmm, to jedynie 30 zeta na losowanie dziennie przez rok - fiu fiuuuu,
czy Ty przypadkiem nie zastanawiasz się, czy w końcu zagrać, już parę lat ?
Ważne że masz "łeb na karku" a że kark nie za szeroki?
Jedni wolą korzystać z głowy inni z napakowanego organizmu.
Tylko z czasem to co w głowie -zostaje a masa-jest dopóki ją ją zasilasz
np. Anabolic Monster BEEF Protein 90% 2200g Amix
Przestaniesz-jesteś jak balon z którego powietrze uchodzi.
Ponadt to duża masa -duże zapotrzebowanie na tlen. Kosztem odtleniania mózgu.
Jedni wolą korzystać z głowy inni z napakowanego organizmu.
Tylko z czasem to co w głowie -zostaje a masa-jest dopóki ją ją zasilasz
np. Anabolic Monster BEEF Protein 90% 2200g Amix
Przestaniesz-jesteś jak balon z którego powietrze uchodzi.
Ponadt to duża masa -duże zapotrzebowanie na tlen. Kosztem odtleniania mózgu.
Robal_36 przyjdzie czas bede gral na razie przerwa
zgrywus
zgrywus to Ty do niecierpliwych i ciekawych chyba nie należysz skoro dopiero teraz sprawdzasz? ...trzymam kciuki!
2 182 964. zgrywus 2014-11-10 (20:39)
ważniejszy jest spryt niż mięśnie
2 182 965. Robal_36 2014-11-10 (20:43)
a sensei Wielka Stopa twierdził, że prędkość
A Kwicoł od Janosika- że trza być gibkim.
ważniejszy jest spryt niż mięśnie
2 182 965. Robal_36 2014-11-10 (20:43)
a sensei Wielka Stopa twierdził, że prędkość
A Kwicoł od Janosika- że trza być gibkim.
żeby tak pomyślne kuleczki wylosowali
o hoo....to ja dziś oszczędniej ahhaahah
zgrywus daj znać czy....coś padło
zgrywus daj znać czy....coś padło
Bo na boksowanie mi potrzebne jak mam trenować żeby z kolegą się zmierzyć w sparingu bo moją wadą jest to że dużo ciosów lewych właśnie dostawałem w poprzednim sparingu do tego jest on niszy ode mnie ja 183 jak napisałem powyżej i zasięg ramion tak samo a kolega 179 powiedział tylko waga ja 75 a on 81. A jak walczyłem z normalnej pozycji to dość łatwo mnie mógł trafić ale z odwrotnej już miał trudniej dlaczego tak się działo ? Mało tego powiem wam więcej z mańkuta lepiej mi jest się poruszać choć jestem ogólnie praworęczny ale co do walki jakby tu mniej sztywny jestem można to jakoś wytłumaczyć ?
wielkie emocje hahahahaha
Bo najważniejsze jest bieganie, skakanka, pompki, gryp i co jeszcze dla boksera ważne ?
Na Polsacie Sport powtórka gali Polsat Boxing Night.
krzysztof_c zapasowy nos?
Wiem miałem kask ale gdzie odkryty właśnie nos i dwa razy był przez kolegą podobno niechcący przetestowany. Dlatego sprzedałem dzisiaj go za 40 zł + za przesyłkę dałem 21,20 ale wszystko będę miał listonosz przyniesie. Kask z kratą około 90 zł lub zarąbisty ale 414 z przesyłką ale super mówię wam.
http://allegro.pl/kask-boks-z-maska-krata-treningowy-evolution-i4775272808.html 90 zł.
http://allegro.pl/ring-kask-bokserski-treningowy-z-krata-sparingowy-i4776618877.html 108 zł.
unik i kontra mocny cios zamachowy np prawy w kosc nad szczeka tam gdzie sinców nie widac tak zeby oko nie zabieglo ale jak trafisz to przez tydzien jakba nieugryziesz ,
krzysztof c , co do walki to zawsze jest trudniej walczyć z kimś kto walczy z odwrotnej pozycji ale to kwestia przyzwyczajenia
co do twojej sztywności w walce , może za bardzo się podniecasz ?
co do twojej sztywności w walce , może za bardzo się podniecasz ?
http://allegro.pl/kask-bokserski-kango-z-maska-kratka-krata-s-m-i4708220340.html 108 zł.
ja juz unikam starc bo zawsze sie konczylo szyciem ja pechowy zawsze cos komus peklo
http://allegro.pl/kask-bokserski-top-king-l-xl-tkhgpt-oc-i4768306922.html super super kask tylko kurna ta cena za jakiś czas to go kupię ale jeszcze nie teraz bo kasę z konta na dysk wyciągnąłem i jak tak pójdzie to debet będzie jeszcze zaraz 234 zł 500 GB do konsoli w środę pewnie przyjdzie.
414 zł
krzysztof c > jak się szykujesz na policjanta to sam boks nie wystarczy musisz kupić pistolet kałacha granaty ? a może już masz ten sprzęt
krzysztof c ....ogladałeś filmy Rombo ..nie kupił kask bokserski ..tylko czwiczył w stodole
na policjanta to musisz mieć kondychę biegi , podciąganie się i fikołki , brzuszki , to wszystko na czas . nie ma pomiłuj . to na egzamin i jak nie zaliczysz to zapomnij
jackowar > nie wiesz jak krzysztof jest wysportowany nawet migami latał tak że nic go nie jest wstanie zaskoczyć
jutro będę musiał jechać 3 przystanki autobusem by się puścić dobrze że często śmigają
krasnalka jak jest możliwość zarobić to się puszczam
tylko że zawsze mnie wydupczą i nic z tego nie mam
tylko że zawsze mnie wydupczą i nic z tego nie mam
jackwar Lewy ma już dwie panienki i codziennie je wieczorem pompuje