Wpisy 2 182 548 – 2 182 647
10 listopada 2014 14:51 → 10 listopada 2014 16:28, 100 wpisów
Pasko wiadomo w jakich miastach padla glowna wygrana wczoraj w extra pensji? bo na lotto pl nie ma jeszcze informacji?
hej , wszystkim
kofani mozna prosić o 5 pewniaków w MM
Wy tu jestescie bardzo obcykani w te gry
basiorek321 a ile bys chcial zeby z tych 5 pewniakow wpadlo ?
albin, ja zawsze puszczam piąteczke w multi zebym chociaz 7 stuweczxek miała
jocia >>> zagralas pewniakami moimi 2 182 188
basiorek321 szkoda kasy na takie ewentualne drobniaki graj przynajmniej na 8 skreslen
ok posłucham fachowca
basiorek321 5/8 to masz 1 do 55 w miare latwo to wchodzi odpowiednik 4/5 to jest 1 do 83 trudniej jak wiadac kasa ta sama 20 zl ale na 8 skreslen masz jakies jescze sznse na wieksza wygrana a na 5 nie ma . A znowu 3/5 to to samo co 4/8 i w tych obu przypadkach to jest 1 do 12
wszystko super, tylko ze ja jestem blondynką, wiec proszę Panie albin o takie sensowne 8 cyferek i bede zachwycona
basiorek321 zadko tak typuje bo jak nic nie padnie to moga byc ewentualne pretensje ze nic nie ma ciezko cokolwiek wyczuc przedzial mozliwosci spory
agatkaa
agatkaa >>>>
moze cos wpadnie 8,9,10,13,38,44,45,51
moze cos wpadnie 8,9,10,13,38,44,45,51
HARTGE wzorowy gracz z ciebie mala lub zadna wygrana a przegrana spora co to wkladu
Cześć wszystkim
albinlotto , tak dziekuję cos tam wpadło- bilans w granicy zera
albinlotto , tak dziekuję cos tam wpadło- bilans w granicy zera
HARTGE i jak podoba ci sie ta nowa gra EP
agatkaa czy co padnie to nic nie wiadomo dopiero po losowniu sie okaze czy warto bylo
jocia moje wpadlo 2/3 dziwnym trafem
Zawsze trzeba wierzyć że się wygra,tylko nie w Lotto na pewno ,tam jest się zawsze na minusie.Mnie się nie udaje a gram kilka lat i tylko dokładam.Szkoda czasu,chyba że puste kupony wypełniać dla zabawy.
Nino Szkoda czasu,chyba że puste kupony wypełniać dla zabawy.<< nie radzę bo któregoś dnia to przestanie być zabawne
Albin gra jak każda inna liczy się wygrana pierwszego i drugiego stopnia która cieszy najbardziej na razie się bawię w to zobaczymy
Obstaw np dziś 10 kuponów nie wysyłając multi na 7/7 i nie trafisz
HARTGE wczoraj 2 osoby pensje trafily
Gracz z miejscowości Wrocław wygrał EKSTRA PENSJĘ !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Bolszewo wygrał EKSTRA PENSJĘ !
Puste kupony wypełniać dla zabawy
Pełne kupony wypełniać na poważnie
Pełne kupony wypełniać na poważnie
2 182 581. Nino 2014-11-10 (15:44)
Nigdy tak nie robię, nie robiłam i nie zrobię
Nigdy tak nie robię, nie robiłam i nie zrobię
Wrocław
HARTGE
jocia obstaw puste kupony zobaczysz oszczędzisz pieniądze a na pewno czas.Lotto to iluzja
Dobrze Nino mówisz wygrywa jednostka a miliony kuponów jest pusta tak było jest i będzie i w tej kwestii nie zmieni się nic tylko szczęście
W każdy razie życzę wszystkim szczęścia ,może z tych wielu setek milionów ludzi ktoś trafi
setek milionów < przesada..milionów wystarczy w zupełności.. a juz tysięcy predzej
Wzajemnie Nino..ach uśmiechnij się
Wzajemnie Nino..ach uśmiechnij się
jocia
4/10 tylko wpadlo
Jociu
Czyli sześcioraczki nie interesują Cię?
Pięcioraczki, ale częściej?
Czyli sześcioraczki nie interesują Cię?
Pięcioraczki, ale częściej?
Ale każdy ma jakieś pasje gdzie traci kasę,takie dziwne życie nie raz.Co do gier ograniczam bo jak się wciągniesz to z tego nigdy nie wujdziesz