Wpisy 2 181 207 – 2 181 306
9 listopada 2014 08:16 → 9 listopada 2014 12:14, 100 wpisów
krasnalko>> ja pisałem o grupach
..też idę cykać,za mało wiem jeszcze
Isia,bo 2ki dominują w Nd i to bardzo,ale dziś pchają się >>N
..też idę cykać,za mało wiem jeszcze
Isia,bo 2ki dominują w Nd i to bardzo,ale dziś pchają się >>N
trzeba śniadanko zjeść i obiadek postawić będe lukać co obstawiacie
moze cos z 3 niekoniecznie w roli koncowek no i wg mnie koncowki 8 choc te 2 ale cos za bardzo zycze wam wygranych koncowkowych 2
baxter8 ja się nie znam na grupach wysyłam to co mi wpada w oko albo dawno nie było
krasnalko,sorry,
ja zaczynam od typowania grup najpierw
a potem drobnica
ja zaczynam od typowania grup najpierw
a potem drobnica
no powiem Wam ze ciezkie dziś cyferki...
krasnlko >> namierz dwie grupy p&n celnie,a w nich po 3szt celnie,do tego po 1-ym pewniaku z innych grup i>>10/10
siedzi misiu na kanapie i tak sobie w d..ie drapie, co wydrapie to zajada to jest jego smaczna czekolada.
mam 8 cyferek na 14 na sucho sprawdzę czy coś trafię
na razie zmykam
Wysokich wygranych
na razie zmykam
Wysokich wygranych
..jedno jeszcze,
jeśli przewaga N lub P to >>>!!! może też być
3N+3N lub 3P+3P ..i to też uwzględnić
krasnali>>>
jeśli przewaga N lub P to >>>!!! może też być
3N+3N lub 3P+3P ..i to też uwzględnić
krasnali>>>
powitać maniakow,
Nie gram, ale kilka cyferek mogę podarować: 73,6,69,3,58...gdzieś w okolicach dzisiejszych losowań powinny być..ewentualnei jutro
Nie gram, ale kilka cyferek mogę podarować: 73,6,69,3,58...gdzieś w okolicach dzisiejszych losowań powinny być..ewentualnei jutro
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/dzien_dobry_2-450x350.gif
http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/dzien_dobry_2-450x350.gif
Witam wszystkich serdecznie Mam pytanie dla znawców a szczególnie do Emeryta. Sprawa tego typu że pojawiło się w necie że ścigają za granie u Buka w necie w innych zagranicznych firmach. Emeryt na mojej stronie posiadam tabele z wygranymi graczy i ich kopie kuponów u Buka. Czy to moze byc dla organow scigania dowodem ze grają i mogą sie przyczepic do mojej strony i meczyc o wyjasnienia o tych graczach ?
cze wam milej niedzieli jakos cienko mi idzie w mm chyba nie te cyfry
ja nigdy nie grałem przez internet
miałem taki zamiar
ale jak jeden z kolegów nie mógł wydostać i od nich 12 000 a drugi 9 000 i nie odzyskali do dziś
przestałem myśleć o grze w internecie
i TYLE
miałem taki zamiar
ale jak jeden z kolegów nie mógł wydostać i od nich 12 000 a drugi 9 000 i nie odzyskali do dziś
przestałem myśleć o grze w internecie
i TYLE
korn748Jest wydzielona specjalna grupa Policji skarbowej,która się tym zajmuje.Unikanie płacenia podatków jest karane.
korn748: teoretycznie mogą się przyczepić. Ja na forum musiałem usunąć wszelkie linki prowadzące do bukmacherów, bo mnie znowu straszyli z rok temu z urzędu celnego.
z drugiej strony to że ktoś gra, nie jest powiedziane że jest w Polsce. Ja mam wielu użytkowników Polaków, ale mieszkających poza Polską.
Pasko witaj. Nom widziałem ze znikneły u ciebie linki tego typu. Lepiej dmuchać na zimne bo z durniami nie wygrasz
TAk tylko mi chodzi o umieszczenie kuponów z wygranymi na stronie i nie chce by sie czepiali jak znajdą i dodatkowo kłopotów innym dodać
Ja za baner reklamowy, promujący Euro Millions dostałem mandat 150 zł. Tak, że kara może nie jest wysoka, ale mogą się przyczepić.
Więcej problemów miałem z logami gier liczbowych parę lat temu. Tu już musiałem chodzić parę razy na Policję, ale ostatecznie skończyło się dobrze. Jak widać już nie mam żadnych logo Lotto na stronie
Więcej problemów miałem z logami gier liczbowych parę lat temu. Tu już musiałem chodzić parę razy na Policję, ale ostatecznie skończyło się dobrze. Jak widać już nie mam żadnych logo Lotto na stronie
Dzisiaj,dostałem z automatu ciekawe liczby na 14ą:2,5,7,8,16,28,33,46,49,77: 5&5, coś mi podpowiada by wysłać je z plusem na cały dzień
no raczej zdjęć przy kuponach użytkowników nie masz, ani ich imienia i nazwiska. Z drugiej strony pewnie masz ich email. Szanse, że się przyczepią są bliskie zera, ale pewnie jakieś są
korn748.Moim zdaniem,wystarczy na udokumentowanie wiarygodności
jeden kupon przedstawić i nic więcej.
jeden kupon przedstawić i nic więcej.
Pasko nom tylk nicki ale chyba im to wystarczy zeby sie przyczepic. Taka strona jak pl-sport znana znikneła
korn748 ,ja bym >> usunął wszystko dla pewności,(swojej i uczestników)
{{pomysł}}..a wśród swoich ustalił ,,gryps"
..i kto chcę niech się chwali
{{pomysł}}..a wśród swoich ustalił ,,gryps"
..i kto chcę niech się chwali
najlepiej żeby ludziska przestali grać
w wynalazki t.s
i oby t.s umarł śmiercią naturalną
karva mamy 25 lat wolności
jesteśmy w ue
grać przez neta nie można
gnoje .......
No właśnie,co do strony pl-sport,była to strona najlepsza do typowania i grania na wyniki
usunołem wszystko co zwiazane z tym tematem szkoda mi stracić strony a wiadomo. Pozdrawiam
Zbigniew Boniek reklamuje zagranicznego bukmachera: EXPEKT.Czyli co,sami namawiaja do przestepstwa a pozniej scigaja ludzi,ha,ha? Polska,kraj absurdow.Tutaj nic nie jest normalne.
Masz mobilny net? Jeśli tak, nikt Ci nie udowodni,że grałeś u zagranicznego dostawcy fizycznie będąc w RP, bo przecież byłeś z laptopem fizycznie w Guben, a że masz polskie ip ? A to już nie jest karalne,że z owego zawarłeś zakłady.
2 181 234. korn748 2014-11-09 (09:57) Łomża
Witam wszystkich serdecznie Mam pytanie dla znawców a szczególnie do Emeryta
Witam wszystkich serdecznie Mam pytanie dla znawców a szczególnie do Emeryta
Monet tak działam tylko skrill ale z skrilla na konto juz idzie
I takich ciułaczy z wykranymi po 50- 100 to oni nawet dupy sobie nie będa zawracać
kasa wypłacona przez bukmachera na twoje konto jest już "przeprana" z lekka
Tylko oni wiedzą skąd przyszedl przelew.
kasa wypłacona przez bukmachera na twoje konto SKRILLA jest już "przeprana" z lekka
A ujawnią tylko w przypadku podejrzeń o pranie brudnych pieniędzy na dużą skalę.
Korzystajac z neta mobilnego mozna dodatkowo utrudnic namierzenie.Jest cos takiego jak VPN.Bedac w Polsce mozna laczyc sie przez serwer w...............Szwajcarii Niezla jest wtedy jazda,mozna przyprawic o potezny bol glowy wszystkie instytucje chcace nas skontrolowac i namierzyc.A co do samej gry u bukmacherow zagranicznych to mimo,ze nie placi sie tam podatku tak jak np.w STS czy FORTUNIE,to jednak bardziej oplacalna jest gra u legalnych bukow.Zaraz to wyjasnie.dotyczy to jednak TYLKO tzw.graczy zawodowych,ktorzy z obstawiania meczy zrobili sobie JEDYNA forme zarabiania pieniedzy.Chodzi o to,ze w przypadku gry u bukmacherow zagranicznych w momencie wygrywania WIEKSZYCH kwot mozemy zostac zlimitowani[a raczej na pewno tak sie stanie].Bukmacher jak sie zorientuje,ze ma do czynienia z zawodowcem ktory regularnie wygrywa duze sumy mysli jak sie przed nim bronic.I jest bardzo prasty sposob:gracz chce wyslac kupon np.za 1000 PLN,gdzie do wygrania ma 50 tysiecy,wiec bukmacher widzac jego wczesniejsze wygrane kupony nie pozwala mu zagrac za taka sume tylko dopuszcza mozliwosc zagrania za ...................10 zloty,he,heA w takim przypadku taka gra NIE ma sensu.Natomiast grajac u legalnego mamy taka przewage,ze gdyby nawet grajac on-line w STS czy FORTUNIE bukmacher tez chcial cos kombinowac i nakladac limity,jest wyjscie z sytuacji.........:wysylamy kupony WYLACZNIE w punktach naziemnych,gdzie jestesmy anonimowi i buk nie ma nad nami ZADNEJ kontroli.W dodatku tych punktow jest kilkaset w calym kraju,wiec mozna co chwila zmieniac miejsce nadania kuponu.Ale dotyczy to tak jak wczesniej wspomnialem graczy zawodowych,ktorzy maja wieksza wiedze w obstawianiu meczy niz standardowy,prosty gracz puszczajacy tasme 10-15-20 meczy za 2 PLN.
korn748
NA PEWNO
zapomniałeś o nim
bo on gra od 1971 r
a ja tylko kilka lat
jak zaistnialy firmy buków w Polsce
NA PEWNO
zapomniałeś o nim
bo on gra od 1971 r
a ja tylko kilka lat
jak zaistnialy firmy buków w Polsce
Cześć wczoraj oglądaliśmy gale PBN i kolega też przyszedł na 3 się złożyliśmy za PPV a ja tak stawiałem że Szpilka wygra a wy ? A mój bilans końcowy w zdrapkach to na 17 które wiżałem za wygrane z dwóch poprzednich drzewka szczęścia i Lotka w drzewku szczęścia miałem 16 Lotku 1 zł teraz miałem bo dwie rodzicom mam pusta i tata 1 zł a u mnie 1 z 2 zł 16 zł i 1 zł. Czyli wezmę za wszystko znowu zdrapki może w końcu trafię 6 000 zł ?
Monet konto mam juz dawno i zaraz karte zamowie jak dolduje konto dzieki
Na pewno o mnie Ci chodzi?
A nie tego co to pisał?
44 552. emeryt 2009-03-31 (00:25)
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
A nie tego co to pisał?
44 552. emeryt 2009-03-31 (00:25)
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
wróg nie śpi
1197 razy tłumaczyłem dlaczego tak napisałem
ale berecik moherowy znowu uciska
i demencja
nie pomoże już chyba wizyta w Toruniu
ale berecik moherowy znowu uciska
i demencja
nie pomoże już chyba wizyta w Toruniu
69daro
dziś zawitał do mnie
Radeberger trudno dostępny
i o dziwo 4,3 %, ale ten procent się czuje
a pijąc żywca gdzie pisze 5,5 % jakoś trudno o procenty
chyba skończę z żywcem
według zasług
dziś zawitał do mnie
Radeberger trudno dostępny
i o dziwo 4,3 %, ale ten procent się czuje
a pijąc żywca gdzie pisze 5,5 % jakoś trudno o procenty
chyba skończę z żywcem
według zasług
korn bujaj się na swoja strone i zabieraj emeryta oddamy tobie go za darmo
znawaca remisów
gdzie pisze 5,5 ooo znawca ....chyba powinno byc gdzie jest napisane 5,5
gdzie pisze 5,5 ooo znawca ....chyba powinno byc gdzie jest napisane 5,5
witajcie Monet
co za kraj
co za kraj
Durne***y zamiast zalegalizować o rwać od nich podatki to zarzynają kurę
racja
znawaca
to jest poprawnie
żegnam zadymiarzy
bo po to nie wchodzę tu
do ooooooooooooooooooooooooooooooo
znawaca
to jest poprawnie
żegnam zadymiarzy
bo po to nie wchodzę tu
do ooooooooooooooooooooooooooooooo
korn ..czeresniaku nie ma nikogo u ciebie czy tylko canalplus transmituje
max wieśniaku ty nawet poprawnie nie umiesz pisać do szkoły won nadrobić zaległości z pisaniu