Wpisy 2 180 850 – 2 180 949
8 listopada 2014 21:57 → 8 listopada 2014 22:40, 100 wpisów
do jutra
żegnacie się jakbyście odlatywali do Nowego Yorku na co najmniej 20 lat
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 255 491,30 zł
qjaster, dzieki
mnie najbardziej zastanawia, ze zdarza mi sie to juz po raz drugi... po raz drugi krecilem nosem i nie chcialem wysylac tego samego zestawu, ktory wyslalem w innym kraju... ale, nauczony doswiadczeniem sprzed miesiaca, tym razem postanowilem go wyslac...
gdybym wyslal miesiac temu zestaw holenderski, mialbym 2x 4/6 w ciagu miesiaca
mnie najbardziej zastanawia, ze zdarza mi sie to juz po raz drugi... po raz drugi krecilem nosem i nie chcialem wysylac tego samego zestawu, ktory wyslalem w innym kraju... ale, nauczony doswiadczeniem sprzed miesiaca, tym razem postanowilem go wyslac...
gdybym wyslal miesiac temu zestaw holenderski, mialbym 2x 4/6 w ciagu miesiaca
Nie ma się z czego śmiać, ani cieszyć . Ktoś nieudolnie losowal w MM.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 390 000 zł
teraz czekam na wyniki brytyjskie, choc raczej nie spodziewam sie cudu... ale tam mam zawsze dodatkowa szanse na 20,000 GBP w opcji raffle
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
odkryłem sposób w multi gdzie wystąpiło 14-sztuk jedynek i 1-sztuka dwujka. Gdzie jedynka oznacza 100% wygraną.
Ta jedynka zdaża się raz na 5 lub 6 miesięcy.
Tylko że ta gra jest na betgun.pl MM. A będąc w polsce nie możemy w tą gre grać zgodnie z polskim prawem, i też nie gram w tą grę. Ta jedynka występuje co 67-przeskoków liczb (nie możecie wiedzieć co to znaczy 67-przeskoków liczb).
Ta jedynka zdaża się raz na 5 lub 6 miesięcy.
Tylko że ta gra jest na betgun.pl MM. A będąc w polsce nie możemy w tą gre grać zgodnie z polskim prawem, i też nie gram w tą grę. Ta jedynka występuje co 67-przeskoków liczb (nie możecie wiedzieć co to znaczy 67-przeskoków liczb).
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
przy okazji, w uk za 3/6 placa 25 funtow, przy cenie zakladu 2 funty
i tez startuja od podstawowej ("gwarantowanej" wygranej ok. 2 mln funtow
zna ktoś jakąś strone www gdzie mógłbym pokazać plik z moimi wynikami liczb ????????????
dziś znalazłam kasę białoruską 700 rubli coś tam czy coś takiego ,ale się ucieszyłam jak zaszłam do kantoru wymienić okazało się ze to jest warte 16 groszy
jak bys z tych 6 moich zakladów poukladal tez by mogla byc cala
a tak to nawet po trzy tylko dwi w lotto i lotto plusie i uja
a tak to nawet po trzy tylko dwi w lotto i lotto plusie i uja
krasnalek, polski ts to w ogole jakas pomylka... w uk podaja ci nawet numerz zestawu kol, ktory byl uzyty do losowania i nazwe maszyny (uzywaja bodajze dwoch)... a tutaj? ze wszystkiego robia tajemnice...
a tych to nie mialem 13-29
ponioslo mnie za 24 z plusem chcialem chodzby 3 trafic i bylo blisko
ponioslo mnie za 24 z plusem chcialem chodzby 3 trafic i bylo blisko
2 180 913. unhappy , to nie tajemnica- to przekręty i dbają o losowośc - nie ingerując w losowania
jocia! ---> pi razy drzwi
jocia, a mnie najbardziej w tym wszystkim wkurza to, ze wiekszosc pozwala sie tak traktowac... jak nachalne muchy... choc to oni utrzymuja to zadufane towarzystwo
Krasnalek witaj.
Ciekawe czy też tak śmierdziuszkują jak rosyjskie, nie wiem co za farbę ros. mają, ale strasznie smrodliwa.
W każdym razie, ja używałam do zapisania komuś nru tel. w razie potrzeby, lepsze to niż karteluszek jakiś...
Ciekawe czy też tak śmierdziuszkują jak rosyjskie, nie wiem co za farbę ros. mają, ale strasznie smrodliwa.
W każdym razie, ja używałam do zapisania komuś nru tel. w razie potrzeby, lepsze to niż karteluszek jakiś...
qjaster..ano dzisiaj byłam po południu bardzo zajęta..typowanie z doskoku i efekty nędzne
Ale na 14 ...2/3 z + zapodałam ..oczwyiście plus wyszedł..sobie- 56
krasnalek, to jak u nas przed denominacja... 16 groszy to na stare pieniadze 'az' 1600 PLZ, czyli starych zlotych
jociu, dla mnie najwazniejsza jest sam fakt wygranej... nie oszukujmy sie, liczy sie tylko wygrana I stopnia... cala reszta cieszy bardziej z powodu niskich teoretycznych szans wygranej... 1000 losowan to przeciez 7 lat gry
jocia dokładnie....! fajnie z tymi liczbami...trzeba wymyślać częściej i tak obstawiać, niestety nie skorzystałam teraz pluje sobie w brodę
i na wieczornym dzisiejszym również zawód...zrezygnowałam ze swojego ulubionego zestawu liczb(takie lubienie sobie ot grupy liczb) i teraz miałabym 6/6 ale nie....człowiek zbyt niecierpliwy trzeba było obstawić inne...
i na wieczornym dzisiejszym również zawód...zrezygnowałam ze swojego ulubionego zestawu liczb(takie lubienie sobie ot grupy liczb) i teraz miałabym 6/6 ale nie....człowiek zbyt niecierpliwy trzeba było obstawić inne...