Wpisy 2 180 150 – 2 180 249
8 listopada 2014 01:31 → 8 listopada 2014 08:30, 100 wpisów
ahhahahhaaha
zboczyłam na chwilę i właśnie nadrobiłam zaległość, trzeba było ubrać piżamke
jocia jak mi dasz cudownego buziaka to zaparzę, a nawet płonąć będę!
jocia moje jest ostatnio w rozsypce...szlocha ale nie parzy z drugim ukochanym
jocia ...pisałam ja również, a zatem świetnie, nie szukaj wykrętów! <---Ty w spodniach
piratka...to mamy liczby na piratka i mocca....jutro(hm raczej dziś) będę interpretowała sny
jocia możesz być i w slipach ahhahhahah ale lepiej bokserki!
piratka ja też się smieję do rozpuku
jocia bo ktoś musi, O! i zobacz te pięści trzęsące się Twoje...testosteron w zatrważającej ilości
piratka....ja u siebie sprawdzałam ...ale, że Ty u joci?
jest 29 osób...jutro będą niewybredne komentarze latać
jest 29 osób...jutro będą niewybredne komentarze latać
ognista? moja interpretacja---> morelka oreiro wylosuje Ci wygrany zakład!
Tylko sam czat się nie zna, wyrzuciło mnie i zamknęło mi stronę
Przypomniało mi tym samym, że pora się zbierać i trochę przespać, ostatnimi czasy zasypiam o 6,8 rano i budzę o 10 przed popracowaniem:/
Dwie osoby ..niestety sie nie znają..jedna zapewne nas śledzi i napisze,że jestem dziadkiem piratki..a drugo poszła spac, ale bedzie zanieczyszczała KG.
2 nie znają hmm......to i tak chyba dobry bilans ?
Jociu ,ale to bedzie swiadczyla o tych osobach,spokojnie ...mamusia moja juz bylas
jak tylko zaczęłam przebywać z Wami na czacie, jakieś kłótnie tu latały, swojego czasu wydało mi się, że z niezrozumienia żartów właśnie...ale kto to wie, w końcu owe osoby mogły mieć jakąś wspólną przeszłość czatową zawikłaną.....(swoją drogą zabawne, że ludzie nawet na czacie gdzieś nie potrafią..)
piratka ja przyznać? ale do czego? chyba się wybiłam z tropu..i niespecjalnie rozumiem...,a może już senna zbytnio jestem
a że ja to Ony nie Ona? ...nieeee....spokojnie....nie przybyło mi od spódniczką
Jociu ,oj tak ,biedni sa ludzie ktorzy nie znja sie na zartach ,ja potrafie nawet z siebie sie posmiac.
dziewczyny najważniejsze to mieć dystans
a teraz .....Mocca dyga nóżką i życzy słodkich snów!
i na czacie i w realu jest potrzebny ,po co sobie komplikowac i tak nielatwe zycie
..Dużo przemyśleń.Hmm....,,usta zamykają się wtedy,gdy mają do powiedzenia coś ważnego,,(?)...-Paulo Coelho....(?)Nie typuję,nie mam pomysłów.Tylko 3,6,9 przychodzi mi na myśl.Najwyższy czas.-Mgła jak 150.Ale jutro będzie dobry dzień-jak zawsze{{lol}
Tak sobie myslę ,że ..
07 , 56, 43 , zobaczymymoże nie będą gromy leciały na mą łepetynę .. mam kasko-moher , uprzedzam mogą tez jeszcze inne trójeczki wpaść
07 , 56, 43 , zobaczymymoże nie będą gromy leciały na mą łepetynę .. mam kasko-moher , uprzedzam mogą tez jeszcze inne trójeczki wpaść
Widzę,że wszyscy śpią,dzisiaj wylosowane są liczby duże,większość parzystych.Coś takiego:42,46,48,50,52,54,60,66,72,74,76,78,80
Jeszcze jeden zestaw:2,4,6,8,10,12,14,16,18,19,20,29,79 te dwa zestawy będą na cały dzień
+3*C wekend się zaczyna
jaka będzie mina
gdy pewniaczki się tu sprawdzą
jaka będzie mina
gdy pewniaczki się tu sprawdzą
Ktoś wczoraj tu przepowiadał obfite opady w opolskim.Nic obfitego nie było i nie ma.Teraz nie pada..Skad ludzie biora prognozy daleko odbiegajace od rzeczywistości?
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img444.imageshack.us-img444-388-mediumkr5j1v564accbab31.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/img444.imageshack.us-img444-388-mediumkr5j1v564accbab31.jpg
emerka coś dowaliła?
hej Kloss
Isla
Normalka TS dowalił.
Normalka TS dowalił.
u mnie mgła jak mleko...
moje chopy na ryby pojechali..potrenować bo jutro zawody...
kto by mnie wysłal w to zimno...