Wpisy 2 179 001 – 2 179 100
6 listopada 2014 20:49 → 6 listopada 2014 21:23, 100 wpisów
Fioła ...widzisz Yota teraz zmeczyć czata ,,,,teraz wieczór zbiera tu odpowiedz i w nocy bedzie duzo gadać
fiolka
Pd. zachód
Pd. zachód
Pracodawcy, którzy zdecydują się na zatrudnienia osób bezrobotnych w ramach prac interwencyjnych, mogą liczyć na co najmniej częściowy zwrot kosztów związanych z ich wynagrodzeniem i składkami ZUS. To również dobre rozwiązanie dla osób, które znalazły się w szczególnej sytuacji na rynku pracy
torsan a jakie to przeżycie dla rodziców ja mam to za sobą , bardziej przeżywałam od syna jak pisał maturę
medea76 o 2 z nich sama skreśliłam hyhy zobaczymy..... czyżby jakieś przeczucie?
torsan hej heeej
Torsanie ..jak skonczysz matura ..mozesz chodzi do pracy jako sprzątaczka bloku ..jak dawno było 10 lat temu .. i kto wie
Mocca
Horoskop chiński - Bawół
Horoskop Celtycki - Wiąz
Horoskop indiański - Łosoś
Horoskop kwiatowy - Dzika Róża
Horoskop faraoński - Feniks
Horoskop egipski tradycyjny - Bastet
Horoskop cygański - Gwiazda
Kolory urodzeniowe : różowy, purpurowy
Kwiaty urodzeniowe : Lilia Wodna, Tulipan
Metal urodzeniowy : złoto
Kamień szlachetny : rubin
W kalendarzu majańskim twoim tzw. kinem urodzeniowym (znakiem dnia) jest nr 83 czyli Niebieska Wiodąca Noc. W tym roku jednak twoim kinem rocznym jest nr 8 Żółta Galaktyczna Gwiazda.
Niebieska noc to kin przeciwstawny do mojego urodzeniowego
Horoskop chiński - Bawół
Horoskop Celtycki - Wiąz
Horoskop indiański - Łosoś
Horoskop kwiatowy - Dzika Róża
Horoskop faraoński - Feniks
Horoskop egipski tradycyjny - Bastet
Horoskop cygański - Gwiazda
Kolory urodzeniowe : różowy, purpurowy
Kwiaty urodzeniowe : Lilia Wodna, Tulipan
Metal urodzeniowy : złoto
Kamień szlachetny : rubin
W kalendarzu majańskim twoim tzw. kinem urodzeniowym (znakiem dnia) jest nr 83 czyli Niebieska Wiodąca Noc. W tym roku jednak twoim kinem rocznym jest nr 8 Żółta Galaktyczna Gwiazda.
Niebieska noc to kin przeciwstawny do mojego urodzeniowego
zgrywus 1,3,38,57,64 ..to moje oboki, oboki często wypadają....nie skreśliłam ich..możliwe, że wskoczą...ewentualnie zamiast 1=15
jak nie będzie...nie wiń mnie jak wskoczą odpal na zakład w ramach puszczenia w świat szczęścia
jak nie będzie...nie wiń mnie jak wskoczą odpal na zakład w ramach puszczenia w świat szczęścia
krasnalko...moja też się ale poszło bardzo dobrze nawet kierunek studiów zmieniła bo nie spodziewała się tak dobrych wyników
medea76....jak te wszystkie informacje szlachetnie "brzmią" ...no to czuję się jakoś tak podbudowana...prawie jak ktoś bardzo ważny..nie tam jakieś szczury....a feniks...i niektóre rzeczy się zgadzają ahhahah, choćby pod względem lubienia.
dziękuję Ci pięknie.....będę te dane miała na uwadze i ilekroć coś zobaczę wyczytam z nich swoje przekazy...człowiek żył i nie wiedział a choćby pobawić się można....
Mocca powinnaś grac w dni niebieskiej nocy oraz w tym roku także żółtej gwiazdy a do tego warto zaryzykowac : białe zwierciadło oraz czerwony wędrowiec. Te kiny sie powtarzają sie co 20 dni
Najbliższe kiny przyjazne koleżance :
jutro - czerwony wędrowiec
12 listopada - białe zwierciadło
17 listopada - niebieska noc (urodzeniowy)
22 listopada - żółta gwiazda (kin roku)
zaraz zrobię Ci zestaw liczb z tych zodiakowych znaków
Najbliższe kiny przyjazne koleżance :
jutro - czerwony wędrowiec
12 listopada - białe zwierciadło
17 listopada - niebieska noc (urodzeniowy)
22 listopada - żółta gwiazda (kin roku)
zaraz zrobię Ci zestaw liczb z tych zodiakowych znaków
zdrywus ..ty potrzebujesz 5ciu cyferek ..i szukaj tu od pierwszy miejsce 1/1
krasnalko.....znam takich co bez studiów kasę robią i mają, ale na wejściu dostali kasę na otwarcie biznesu i kręci się bardzo dobrze
czy kin przeciwstawny to źle? oznacza, że się nie powinnyśmy lubić czy uważać na siebie...a może wręcz przeciwnie...uzupełnienie przez to w życiu...?
Nie wiem jak dziękować te wszystkie informacje wyglądają tajemniczo, zacnie, a na uwadze szczególnie będę miała czując pociąg do tajemnic, chęć zgłębiania wiedzy.....aby zagrać, aby skorzystać z moich liczb CZEKAM wróżko o przeciwstawnym kinie
Nie wiem jak dziękować te wszystkie informacje wyglądają tajemniczo, zacnie, a na uwadze szczególnie będę miała czując pociąg do tajemnic, chęć zgłębiania wiedzy.....aby zagrać, aby skorzystać z moich liczb CZEKAM wróżko o przeciwstawnym kinie
tak jak pisałem wczesniej dzis dałem mini na 6 liczb na 5 losowan, zobaczymy czycos z tego wyjdzie
może będzie w kasynie pracował jak na razie ale znając jego będzie szukał co innego w swoim zawodzie
Fioła ...znasz tak samo marcin pLich nie został na studdia ..i przychodzi Firma amberd Gold ..od razu zarobi duzo kasa i poszedł do wiezienia
fiolka > sąsiad kiedyś wyskoczył w nocy i myślał że koniec świata się zbliża i nie dziwię się jemu
Mocca
Zestaw staly na całe życie z kinu : 14,29,39
Zestaw na cały rok z kinu rocznego : 20,40,35
z kinów uzupełniające liczby czyli o mało co pewniaki
48,51,20
Jeśli chodzi o pozostałe horoskopy masz do wyboru : 17,23,24,28,13,25,21,30,41,56
Zestaw staly na całe życie z kinu : 14,29,39
Zestaw na cały rok z kinu rocznego : 20,40,35
z kinów uzupełniające liczby czyli o mało co pewniaki
48,51,20
Jeśli chodzi o pozostałe horoskopy masz do wyboru : 17,23,24,28,13,25,21,30,41,56
mocca przeciwstawny kin ma znaczenie przy interpretacji kinu a jeśli chodzi o ludzi nie zauważyłam jakiś związków miedzy kinem a relacjami międzyludzkimi. A teraz kończe zanim kolegów zanudze moimi dywagacjami magicznymi
dzięki !! teraz będę puszczała z nich stały, plus-jak brak pomysłu na uzupełnienie ulubionych,dodawała z propozycji...ciekawe czy coś z tego wyjdzie!
ja tam jestem bardzo ciekawa, podglądałabym i u innych , może Nam wybaczą Czatowicze.....i jeszcze raz dziękuję!
ja tam jestem bardzo ciekawa, podglądałabym i u innych , może Nam wybaczą Czatowicze.....i jeszcze raz dziękuję!
do grajacych u buków on-line
http://www.biztok.pl/biznes/sluzba-celna-bedzie-scigac-za-gre-u-bukmacherow_a18629
http://www.biztok.pl/biznes/sluzba-celna-bedzie-scigac-za-gre-u-bukmacherow_a18629
jocia mocca wita herbatkowo.....
mocca kiedyś zrobiłam takie zestawiki dla islandorki ale wyszło jej mnóstwo liczb więc w realu sobie odpuściła a niesłusznie bo od czasu do czasu cyferki te lubiły zrobic niespodziankę
o masz, czyli coś znaczącego może wypaść, u mnie w domu rodzina obserwuje moje typowania, ostatnim czasem ...zwłaszcza i zrywają boki... jak nie puszczę zakładów pada często 5/5 lub 6/6 ...jak wyślę mam może 3/6 kilka razy 6, /10.