Wpisy 2 178 901 – 2 179 000
6 listopada 2014 20:15 → 6 listopada 2014 20:48, 100 wpisów
Jak ja nawet nie wiem czy kupię te zdrapki tam czy czas będzie ? A wujek w przedszkolu dał mi dzisiaj druk do podpisania że odebrałem minimalną krajową a dupa bo nie dał. Powiedział że nie ma aż tak dla mnie pracy a 1 miesiącu jednak sporo robiłem i dupa kurde. Mówił że okazało się że te około 800 zł to na opłaty moje idzie emerytalne, rentowe, zdrowotne i takie tam i nic prawie nie zostaje. A wy co o tym sądzicie ? Znaczy ja się zgodziłem bo jest tylko taka korzyść że będę potem mieć kuroniówkę i staż pracy. Musze się upomnieć żeby dał trochę kasy jednak a co ? Wy co byście jemu powiedzieli na waszym miejscu do tego to mój chrzestny.
Czyli ma rozumieć że w***a mnie robi ?
O nie niech ja go dorwę w swoje łapy.
Ile ogólnie dostanie na mnie z pracy interwencyjnej bo według niego tal mi powiedział że o prawie wszystko na składki wezmą i nic nie zostanie to jak mam się go zapytać ale tak żeby sam się zdradził ? Za pomoc dziękuje.
Fiola...najważniejsze w życiu jest szczęscie a nie zdrowie...Bo ci co poginęli w wypadkach to zdrowie mieli tylko szczęścia nie mieli ...więc szczęscie jest ważniejsze od zdrowia...mam rację?
Dobry Wieczór
Jutro ostatni dzień urlopu, bo poniedziałek mamy wolny za pierwszego. Puściłam chybika no i w czwartek czyli dzień mojego urodzenia los byl laskawy 4/8 czyli biorąc pod uwagę że puściłam na dwa losowania oraz jednego mini to o mało co jestem na zero
Jutro ostatni dzień urlopu, bo poniedziałek mamy wolny za pierwszego. Puściłam chybika no i w czwartek czyli dzień mojego urodzenia los byl laskawy 4/8 czyli biorąc pod uwagę że puściłam na dwa losowania oraz jednego mini to o mało co jestem na zero
Witam Wszystkich
Witajcie
medea76 cześć i Tobie wróżko
Noc
opady deszczu w Polsce Północno-zachodniej i zachodniej
jutro w piątek mokro na Północy.
opady deszczu w Polsce Północno-zachodniej i zachodniej
jutro w piątek mokro na Północy.
ja dziś wydrapałam 4 zł i 2 zł w słoniku...kobietka przede mna znowu szczęsliwiej....w kalendarzu czy tam krzyżówce gruby banknocik wydrapałą
krasnalek
Uwaga:
Deszczowa sobota na Śląsku, Opolszczyżnie,Małopolsce zachodniej
Mazowszu.
Miejscami na Śląsku może spaść 15-20 mm. deszczu.
Deszczowa sobota na Śląsku, Opolszczyżnie,Małopolsce zachodniej
Mazowszu.
Miejscami na Śląsku może spaść 15-20 mm. deszczu.
krasnalek
fiolka dziś mój syn poniósł SV i dostał pracę tylko badania musi zrobić
krasnalek ....nie dziękuję... bo także i straciłam..jestem w zakupie zdrapek o 10 zł do tyłu, pochciwiłam się na droższą i chyba niepotrzebnie...w tych po 1zł, 2zł często się zwraca chociaż
krasnalek
Urodziłam się 10 czerwca roku ..... no cóż dama wieku nie zdradza Był to czwartek a poza tym jestem Bliźniakiem i Czerwonym Elektrycznym Wędrowcem wg. kalendarza Majów, Jeleniem w horoskopie indianskim, Smokiem w chińskim, Grabem w celtyckim itp. itd.
Urodziłam się 10 czerwca roku ..... no cóż dama wieku nie zdradza Był to czwartek a poza tym jestem Bliźniakiem i Czerwonym Elektrycznym Wędrowcem wg. kalendarza Majów, Jeleniem w horoskopie indianskim, Smokiem w chińskim, Grabem w celtyckim itp. itd.
E mail wysłałem na zieloną linię w tej sprawie.
Ile ogólnie dostanie na mnie z pracy interwencyjnej bo według niego tal mi powiedział że o prawie wszystko na składki wezmą i nic nie zostanie to jak mam się go zapytać ale tak żeby sam się zdradził ? Za pomoc dziękuje.
Musze Was też ostrzec po przygodzie ze śledzącym Panem.. spotkała mnie druga mniej spersonalizowana....kuponiki, niehigienicznie potraktowane przez klientów, brzydko pachniały(można się domyślić co na nich było...) a każdy łapką tyka...FUJJJ , brudasy z niektórych grających. Na szczęście dostałam od Pani w kolekturze świeżą paczuszkę do podebrania..
No nikt z was się nie orientuje ile jest na pracy interwencyjnej płacone dla pracownika ?
Powiedzmy ....tez jestem na stażu...też mam obiecany stały etat...na niby
mariucha to ty tak jak ja ?
Jak ja nawet nie wiem czy kupię te zdrapki tam czy czas będzie ? A wujek w przedszkolu dał mi dzisiaj druk do podpisania że odebrałem minimalną krajową a dupa bo nie dał. Powiedział że nie ma aż tak dla mnie pracy a 1 miesiącu jednak sporo robiłem i dupa kurde. Mówił że okazało się że te około 800 zł to na opłaty moje idzie emerytalne, rentowe, zdrowotne i takie tam i nic prawie nie zostaje. A wy co o tym sądzicie ? Znaczy ja się zgodziłem bo jest tylko taka korzyść że będę potem mieć kuroniówkę i staż pracy. Musze się upomnieć żeby dał trochę kasy jednak a co ? Wy co byście jemu powiedzieli na waszym miejscu do tego to mój chrzestny.
medea76 ...czy możesz zdradzić mi liczbę na jutro dla mnie i też z jakich innych znaków wg wierzeń, kultur jestem??
Wszelkie staże to szwindel..Tylko pracodawca ma z tego zysk a nie ty zwykły robotniku a po stażu....zostaniesz zwolniony by móc pracować potem dalej na czarno...
fiolka
Jaki mój wujek ma w tym interes że mnie zatrudnił na pracę interwencyjną powiedział że dostanie 800 zł na mnie i to na składki pójdzie na dla mnie mało co do ręki że sam musiał by minimalną z kieszeni mi dać właśnie dzisiaj podpisać dał mi że odebrałem oszustwo jedno wielkie.
syn pracował na zlecenie to dostawał od 980-1205 i jeździł na 5 rano za zwolnienie nie płacili i rzucił to w cholerę po miesiącu szukania znalazł zobaczymy co z tego będzie
mariucha czyli ile dostanie od urzędu w takim razie co ?
Kurna praca interwencyjna czy to takie trudne ile wujek jako pracodawca na mnie dostanie kasy ?
krasnalko...to i tak super, moja chciała sobie dorobić w wakacje i po miesiącu dostała 400zł
medea76 poleciało na Twojej...
strasznie ciekawam!
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Dlaczego-warto-przyjac-bezrobotnych-do-prac-interwencyjnych-2781780.html
krzysztof c -przeczytaj to
krzysztof c -przeczytaj to
A na składki ile pójdzie ez tego chyba nie wszystko co ?
krzysztof c >> jak praca piciu szkodzi to pracę rzucić nie zaszkodzi , praca nie zając nie ucieknie , jaka płaca taka praca ,
wyszukaj cojść konkretnego
wyszukaj cojść konkretnego
2 178 961... nie ja nic nie moja wina ..polityka afery stworzy ciocia F miała byc biedna ..polityka chodzi łakomy kasa od 20 tysiaków zł
mocca dziekuję i zaraz zrobię kwerendę w swoich zbiorach danych
krzysztof_c to dusigrosz nie "wujek", tak czy inaczej mógłby Ci umożliwić lepsiejszy zarobek, coś tam sypnąć...razem pomyśleć ..
ale lepszy rydz niż nic...., poszukaj może jakiegoś zarobku na boku? drugiej pracy? przeprowadzaj dzieci przez ulice, rób swetry na drutach....
ale lepszy rydz niż nic...., poszukaj może jakiegoś zarobku na boku? drugiej pracy? przeprowadzaj dzieci przez ulice, rób swetry na drutach....
medea76
Czyli co mam jemu powiedzieć żeby zapłacił coś chociaż ?
krzysztof c ja myśle że musi Ci dać ponad 600 zł i łaski nie robi