Wpisy 2 176 297 – 2 176 396
3 listopada 2014 23:40 → 4 listopada 2014 00:32, 100 wpisów
No co mam zrobić ?
http://praca.policja.pl/pwp/informacje/38758,dok.html zawsze chciałem zostać policjantem a moja ciocia gdzie jej dzieci dobrze się uczył i wszystkie na studiach i po mówiła że trzeba mieć na maturę i do szkoły policyjnej do Szczytna a wychodzi że średnie wykształcenie wystarczy to jak w końcu jest ? Bo ja chcę być zwykłym drogowym tylko.
idz no na budowe na poczatek dostaniesz jawke 10 na godzinke ze dwa kola wyciagniesz tylko jakas firma wieksza co maja koparki itp maszyny to papirek ci dadza a bedziesz sie troche obijac
To chyba nie ta strona, by takie pytania zadawać .
Pare dni temu, ktos pisała co sądzi o Twoim wynagrodzeniu u wujka.. podpisałes nie czytając, więc o co Tobie chodzi teraz ? Nie rozumiem
Na warchlakach i tucznikach sie nie znam, gnoju tez nie wyrzucałam..mam tylko kotkę , która korzysta z kuwety
Pare dni temu, ktos pisała co sądzi o Twoim wynagrodzeniu u wujka.. podpisałes nie czytając, więc o co Tobie chodzi teraz ? Nie rozumiem
Na warchlakach i tucznikach sie nie znam, gnoju tez nie wyrzucałam..mam tylko kotkę , która korzysta z kuwety
jocia kierowcą F1 fajnie co ?
A mało tego golfistą, piłkarzem.
Strasznie fajnie az sie płakac chce z radości.
Własnie- wszystko to znaczy--- NIC..w ten sposób niczego nie osiagniesz, skończy sie na marzeniach. słomiany ogień.
Własnie- wszystko to znaczy--- NIC..w ten sposób niczego nie osiagniesz, skończy sie na marzeniach. słomiany ogień.
ciągniesz 10 srok za 1 ogon,obierz sobie jeden konkretny cel i go realizuj pomału bo tak do niczego nie dojdziesz
Ty musisz zdecydowac sie na jedno..i dazyc do celu..a nie tak jak piszesz ciągle, bo az sie tego czytac nie da.
Wybacz, ale dla mnie to jest niepowazne- to wszystko co wypisujesz..nie wystarczy chcieć - to tylko "chciejstwo ", które nic Tobie nie da.
Obierz cel i trawaj przy jednym..o karierze sportowej- zapomnij.. nie w tym wieku, bo jestes za " stary" na to.
Obierz cel i trawaj przy jednym..o karierze sportowej- zapomnij.. nie w tym wieku, bo jestes za " stary" na to.
Chcę zostać policjantem i do tego chcę dążyć ok ale nie wiem dlaczego wszyscy ***ą że potrzebna m,matura jak wychodzi na to że są etapy które trzeba przejść ci wtedy 5,5 jest szkolenie i 49 dni gdzie jest 37 służb wtedy zostaje się policjantem. A i jakie ćwiczenia dobre by dla poprawy fizyczności do kolegi chodzę żeby poćwiczyć hantlami, boks i sztangą.
krzysztof pomyśl co chcesz robić i to rób
i nie czekaj bo marnujesz czas
i nie czekaj bo marnujesz czas
Gdzie według was będę mieć największy kłopot do przejścia w krokach do policji ? Aha mało tego moja kuzynka co od niedawna w sanepidzie pracuje za nawet nie duże pieniądze po 2 kierunkach studiów też próbowała na policjantkę i gówno na psychologicznym odpadła. A widać że głupia dziewczyna nie jest w czwartek 26 urodziny obchodziła.
I jeszcze dupę mi trują o tej maturze całej. Bo ja już teraz chcę się zacząć uczyć do polskiego czy matematyki a ciocia powiedziała mi żebym zaczął od lutego bo zapomnę materiał i wtedy się wsiąść ale ostro do pracy a teraz żebym czas poświęcił czytaniu lektur dobrze mówi ?
Dobry wieczór Wszystkim
Krzysztof c
..w sumie dobrze >> że będziesz w przedszkolu...
popytaj starszaków , oni pewnie znają odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania,.. i się zdziwisz jak obszerne i ciekawe odpowiedzi otrzymasz,dowiesz się też być może jak potoczyć swoje dalsze życiowe losy...
Krzysztof c
..w sumie dobrze >> że będziesz w przedszkolu...
popytaj starszaków , oni pewnie znają odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania,.. i się zdziwisz jak obszerne i ciekawe odpowiedzi otrzymasz,dowiesz się też być może jak potoczyć swoje dalsze życiowe losy...
W Pustyni i w puszczy czytałam w drugiej klasie szkoły podstawowej
Z przewrotami miałem zawsze problem.
22
jocia to wtedy już to było lekturą
Pod żadnym pozorem nie stawiać na liczby:
1 3 4 5 6 11 28 35 57 59 .
Takie zatypowałem, na pewno nie zostaną wylosowane.
Dobrej nocy Dusia.
1 3 4 5 6 11 28 35 57 59 .
Takie zatypowałem, na pewno nie zostaną wylosowane.
Dobrej nocy Dusia.
A w jakich terminach jest rekrutacja na policjanta znaczy kiedy można składać papiery ?
Krzysztof: Dla Ciebie dobre mogą być zawody klasyczne
np. fryzjer, grabarz ....
Gonzaga
Astrolog
np. fryzjer, grabarz ....
Gonzaga
Astrolog