Wpisy 2 174 283 – 2 174 382
1 listopada 2014 21:19 → 1 listopada 2014 21:47, 100 wpisów
A ile po 9 miesiącach oddadzą mi z tych tam pitów czy podatku ?
Do 7-11 włącznie prawie w całym kraju bez żadnych opadów
będzie sucho !!!
Najbliższa możliwośc deszczu 8-11
będzie sucho !!!
Najbliższa możliwośc deszczu 8-11
krzysiek jak czegoś nie wiesz to idz do żródła...
Znaczy 6 bo na 3 dodatkowo pracodawca są opłacić misi mnie.
jareczku
A z tym lotkiem to gdzie musiał bym się zgłosić a i czy jakieś dofinansowanie bym miał ?
Krzysiu C.
Mała wioska? I kilka okolicznych?
Bar- tylko bar. Ale nie jakiś ful wypas, tylko taka mordownia... Tanie piwo i może jakieś zakąski. Może pizza... Dla młodszej "kadry- ze dwa stołu bilardowe i duży tv żeby mieli gdzie mecze oglądać przy tym Twoim tanim piwku...
Pozdrawiam
PS. W małej wiosce innego interesu nie widzę
Mała wioska? I kilka okolicznych?
Bar- tylko bar. Ale nie jakiś ful wypas, tylko taka mordownia... Tanie piwo i może jakieś zakąski. Może pizza... Dla młodszej "kadry- ze dwa stołu bilardowe i duży tv żeby mieli gdzie mecze oglądać przy tym Twoim tanim piwku...
Pozdrawiam
PS. W małej wiosce innego interesu nie widzę
jareczku u mnie cienizna a u ciebie???
Wczoraj o 21,40 TS dawał mi urodzinowy,dał liczby z dnia:09.09.2014 losowanieI,a ja nie wykorzystałem tego
A na przeciwko jest kościół nowy obok kaplica gdzie był kościół i cmentarz dwa sklepy spożywcze niedaleko siebie i apteka spożywczo-przemysłowe a i szkoła podstawowa a z 200 m dalej gimnazjum.
Aha i jeszcze jeden sklep spożywczy, kwiaciarnia, dwa salony fryzjerskie i jedna pani co jeździ do ludzi fryzjerka i to chyba by było na tyle a bym zapomniał biuro rachunkowe.
Jak jest kościół blisko to o barze zapomnij- zwłaszcza w małej wiosce
krzysztof_c: a teraz zastanów się. Gdyby we wszystkich pracach płacili po równo. Nieważne czy pracowałbyś u wujka, czy jako informatyk, czy uczył w szkole, czy robił cokolwiek innego, to pensja byłaby taka sama. Prezesi, górnicy, osoby na zmywaku, wszyscy zarabialiby dokładnie tyle samo pieniędzy. Jakąkolwiek pracę byś dostał, to miałbyś gwarantowane, ze będziesz zarabiał tyle co wszyscy inni pracujący
Co chciałbyś robić w takiej sytuacji ?
Co chciałbyś robić w takiej sytuacji ?
Wykorzystam resztę liczb z 09.09 w profilu wpisane,dałem z plusem
Jaką działalność otworzyć na wsi żeby dawała zyski myślałem o takim barze jak są koło supermarketów w stylu kebaba.
tirarira zgłupiałaś ma przeciwko jest plebania i kościół gdzie klub ho go.
Moje urodziny za kilkanaście dni- 19tego...
Może wtedy dostanę jakiś od TS
Może wtedy dostanę jakiś od TS
krzysztof: może będziesz pisał kazania dla księdza? U nas chyba tak jeden gościu sobie zarabiał dobrą kasę
krzysztof c,zajmij się rozwożeniem drzewa do kominków-masz kolosalny zysk,mamy modę kominków,w hawirach
pasko zmień krasnala na krasnalkę bo do bronka pójdziemy z petycją
Pasko ale jestem na tym interwencyjnym bo myślałem że trochę sobie dorobię przez te 9 miesięcy w przedszkolu u wujka a inaczej wychodzi widzisz jak byłem na stażu UE w gimnazjum z słynnym przez was woźnym miałem na miesiąc 988,20 dokładnie co do grosza. A tutaj 800 około dostanie on ale mówił że na składki a resztę sam musiał by ale pewnie nie da bo pracy nie ma takiej dla mnie i za bardzo mnie nie potrzebuje tylko tyle że staż pracy będzie mi się liczyć do późniejszej kuroniówki a jeszcze jedno ten okres co byłem na bezrobotnym liczy się do stażu pracy prawda ?
...bo jest kościół i plebania, to już się bawić w go go nie wolno? Tylko biczować się? Księża na księżyc!
Kryzsiu C to koniecznie jeszcze musi być bank we wsi pomyśl nad tym , bo skoro apteka już jest sklepy z gazetami spożywczym kwiaciarnie i
Coś normalnego ***a no.
I musiałem przekląć co rzadko mi się zdarza.
jak punkt Lotto to z Keno ... przy piwku ludzie będą grać w Keno co 5 minut
Noc z mgłami w wielu miejscach
NIEDZIELA 2-11
Bardzo ciepło jak na listopad
Temperatura wyniesie w zachodniej Polsce nawet 15, 16 st.C
najwieksze ciepło na Dolnym Ślasku i woj. Lubuskim.
1 dekada listopada będzie ciepła i sucha. Często na termometrach
zobaczymy dwucyfrówkę na plusie oczywiście
Przymrozków " zero" conajmniej do 7-11
Od dziś info- meteo również na moim profilu.
NIEDZIELA 2-11
Bardzo ciepło jak na listopad
Temperatura wyniesie w zachodniej Polsce nawet 15, 16 st.C
najwieksze ciepło na Dolnym Ślasku i woj. Lubuskim.
1 dekada listopada będzie ciepła i sucha. Często na termometrach
zobaczymy dwucyfrówkę na plusie oczywiście
Przymrozków " zero" conajmniej do 7-11
Od dziś info- meteo również na moim profilu.
K..waaaaa... Naprawa traktorów, odśnieżanie chodników/ koszenie trawników, walenie koni, przeciąganie drutów (dla energetyki)- rusz łepetyną- możesz robić co chcesz
A to jak z tym punktem Lotto a dobra powiem wam w tym właśnie sklepie niedaleko mnie z 30 m był Lottomat jakieś kilka lat temu a tam gdzie apteka bar był w sensie można było sobie wypić piwo był telewizor i maszyny. A potem jakoś po tym jak obrabowali maszyny to i jakoś z czasem Lotto też przestało istnieć a miałem blisko wtedy mówię z 30 m góra. A teraz poczta jest nawet mini.
2 174 349. fiolka 2014-11-01 (21:38) ,,non omnia possumus omnes''
myjnię
Czego?
myjnię
Czego?
Ale hazard na przeciwko kościoła ?
tors uspokój się chłopie z tym swoim ale nogi ale kiecka ok ?
torsan
samobój drodzy celebryci prowadzący
pierwszy - najlepszy np był multilotek za 1,25 i skromną 100 za 10/10
Dopisano wyniki multi multi
07,09,14,23,27,28,36,39,41,45,46,51,52,55,62,64,65,68,69,77
Plusem jest liczba: 41
07,09,14,23,27,28,36,39,41,45,46,51,52,55,62,64,65,68,69,77
Plusem jest liczba: 41
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4626 zestawów od 595 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 326 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 7 646 zł
TOP 5 typujących:
- dominik1988_88 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 860 zł = 17,20 x koszt gry
- DariuszW - koszt gry: 27,50 zł, wygrana: 364 zł = 13,24 x koszt gry
- mwmb - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 320 zł = 12,80 x koszt gry
- cyruska85 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 396 zł = 9,90 x koszt gry
- farmeras - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
Dopisano wyniki mini lotto - 12,16,30,31,39
Dlaczego tylko ten Armando mówi? Przecież na nią fajniej popatrzeć...
Dopisano wyniki KASKADY - 02,06,08,11,12,13,14,18,20,22,23,24