Wpisy 2 174 183 – 2 174 282
1 listopada 2014 20:40 → 1 listopada 2014 21:18, 100 wpisów
Gdybyś mnie znała, to byś wiedziała, że ta opcja jest u mnie zupełnie nieaktywna
znikam i powoooooooooooo.......
http://www.youtube.com/watch?v=FGayq3syyco
http://www.youtube.com/watch?v=FGayq3syyco
majwója ...ty za duzo dawałem wuwuwu miuza i no ..ale ciocia nie lubi tanczyc i nie chce kreci tyłeczka
Ta ciocia to niby ja?
Lubię śpiewac, lubię tańczyć
http://www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs
Lubię śpiewac, lubię tańczyć
http://www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs
To dobrze mi znana piosenka ,często nigdyś wykonywana ot taka.. towarzyska
Witam
Uwaga: w nocy mgły i zamglenia !
szczególnie na zachodzie !!!
szczególnie na zachodzie !!!
Cześć wam jaką byście otworzyli działalność i z czym w miejscowości około 700 mieszkańców a razem jest z obok wsiami z 1500. Znaczy sklepów spożywczych jest kilka nawet w naszym budynku na dole wydzierżawiamy jednym już ładnych kilka lat a na przeciwko był sklep spożywczy z gazetami a potem roczne interesy ludzi co chcieli tylko kasę pewnie wyciągnąć znając życie na otwarcie taniego ciuszka używanych rzeczy a i kwiaty plus znicze i jakieś pierdoły. Aha i będzie to musiał bym się zgłosić o takie świadczenie pewnie w PUP tylko że nie teraz bo aktualnie jestem na pracach interwencyjnych u wujka o którym pisałem wcześniej że urząd pracy płaci około 800 zł tylko że pewnie jest na składki a pracodawca powinien dać mi pensję a nie da pewnie bo myślą że inaczej to z kasą jest i nie wiem ile mi da teraz ? Umowę mam na 9 miesięcy a zgodziłem się tylko dlatego na to żeby mieć staż pracy do późniejszej ewentualnej kuroniówki.
Mgly na zachodzie? Będą?
A miałem zamiar helikopterem nad Zalew śmignąć..
A miałem zamiar helikopterem nad Zalew śmignąć..
A mi jak mówił da kwitek że odebrałem minimalną krajową co za szajs mówię wam a wy co byście zrobili na moim miejscu jak by dał wam to do podpisania ?
Przed nami ciepła noc w zachodniej połowie temp. 7-9*
chłodniej na wschodzie 2-3*
Niedziela 2-11
wszędzie sucho bez opadu. Bardzo ciepło na zachodzie 15* i powyżej 15*C
Wiosna w listopadzie
chłodniej na wschodzie 2-3*
Niedziela 2-11
wszędzie sucho bez opadu. Bardzo ciepło na zachodzie 15* i powyżej 15*C
Wiosna w listopadzie
hej ferajna
jak tam wygrane???
jak tam wygrane???
no z tą pogodą to jest nie tak ciekawe co to z tego wyniknie...
dla wszystkich
Jocia
fiolka
fiolka
Jaką byście otworzyli działalność i z czym w miejscowości około 700 mieszkańców a razem jest z obok wsiami z 1500. Znaczy sklepów spożywczych jest kilka nawet w naszym budynku na dole wydzierżawiamy jednym już ładnych kilka lat a na przeciwko był sklep spożywczy z gazetami a potem roczne interesy ludzi co chcieli tylko kasę pewnie wyciągnąć znając życie na otwarcie taniego ciuszka używanych rzeczy a i kwiaty plus znicze i jakieś pierdoły. Aha i będzie to musiał bym się zgłosić o takie świadczenie pewnie w PUP tylko że nie teraz bo aktualnie jestem na pracach interwencyjnych u wujka o którym pisałem wcześniej że urząd pracy płaci około 800 zł tylko że pewnie jest na składki a pracodawca powinien dać mi pensję a nie da pewnie bo myślą że inaczej to z kasą jest i nie wiem ile mi da teraz ? Umowę mam na 9 miesięcy a zgodziłem się tylko dlatego na to żeby mieć staż pracy do późniejszej ewentualnej kuroniówki.
A mi jak mówił da kwitek że odebrałem minimalną krajową co za szajs mówię wam a wy co byście zrobili na moim miejscu jak by dał wam to do podpisania ?
Proszę o jakieś dobre pomysły.
fiola krasnalka jocia monet multimeteo
krzysztof c jak zwykle totalnie rozbraja ...
islandorka
oo to już się dziś nie myje po takiej ilości buziaków..
byłam wieczorkiem na cmentarzu super to wygląda ale miejsca już brakuje...i tyle młodych...
ja na krzysia to nie mam słów...
jocia chyba ta bedzie odpowiednia dla krzysia
Krzysztof>> a gdybyś tam mógł wybierać ..bez ograniczeń to co chciałbyś robić? co interesuje? co lubisz?
Brjan widze ze szalejesz...
krzysiek ruch cały czas się ogłasza do prowadzenia punktów...
salonik prasowy z totkiem miałbyś na miejscu...
Brjan to ile zgarnałeś pochwal się...
A mi jak mówił da kwitek że odebrałem minimalną krajową co za szajs mówię wam a wy co byście zrobili na moim miejscu jak by dał wam to do podpisania ? A to prawda co mówi że urząd pracy na prace interwencyjne przeznacz tylko około 800 zł czyli na składki itp. nic więcej aby nie dostanie jak na mnie bo umowa jest na 9 miesięcy i powiedział że musiał by wtedy minimalną krajową mi płacić ale widzę że kręci coś.