Wpisy 2 172 337 – 2 172 436
30 października 2014 16:53 → 30 października 2014 17:59, 100 wpisów
Nino te wszystkie programy to jest jeden wielki kit no chyba zeby mialy zdolnosci intuicyjne , wróżbiarskie itp to by efekt pewnie byl jakis
Nino
Z tym, że te kombinacje się powtarzają. Poza tym nie widzisz tak naprawdę ile tych kombinacji w danym losowaniu zostało wysłanych. Możesz sobie statystycznie wyliczyć, ale na ile to będzie prawdą...
Z tym, że te kombinacje się powtarzają. Poza tym nie widzisz tak naprawdę ile tych kombinacji w danym losowaniu zostało wysłanych. Możesz sobie statystycznie wyliczyć, ale na ile to będzie prawdą...
program moze byc i dobry tylko trafnosc marna
wylosuj
ale na tej stronie jest się anonimowy i skąd wiesz kto podał np. 6/6 i komu możesz gratulować
tu jak trafnie wytypuję 4/5 i nie zagram tego zakładu to choć mi łapkami ktoś pomacha i mam satysfakcję
ale na tej stronie jest się anonimowy i skąd wiesz kto podał np. 6/6 i komu możesz gratulować
tu jak trafnie wytypuję 4/5 i nie zagram tego zakładu to choć mi łapkami ktoś pomacha i mam satysfakcję
Nino
a jaka gwarancja że któryś z wygenerowanych zakładow w Twoim generatorku już nie ma swojego odpowiednika z lottomatu na ch/t
a jaka gwarancja że któryś z wygenerowanych zakładow w Twoim generatorku już nie ma swojego odpowiednika z lottomatu na ch/t
Wolałbym nie znać żadnych danych tego, który wygra. On zresztą też pewnie by tego chciał
tak jest
krasnalKA - gratulują z ogromną radością
zwłaszcza po losowaniu, po tym, kiedy widać ilości i trafienia
życie
krasnalKA - gratulują z ogromną radością
zwłaszcza po losowaniu, po tym, kiedy widać ilości i trafienia
życie
Monet
Nie ma gwarancji. Właściwie strona działa by na zasadzie "im więcej ludzi z niej skorzysta tym lepiej dla nich". Zmniejszyłbym jednak prawdopodobieństwo, że ktoś wyśle taką samą kombinację. A chyba lepiej jak dwie osoby wyślą inne, bo zwiększa się szansa, że ktoś zgarnie szóstkę.
Nie ma gwarancji. Właściwie strona działa by na zasadzie "im więcej ludzi z niej skorzysta tym lepiej dla nich". Zmniejszyłbym jednak prawdopodobieństwo, że ktoś wyśle taką samą kombinację. A chyba lepiej jak dwie osoby wyślą inne, bo zwiększa się szansa, że ktoś zgarnie szóstkę.
Czy można statystycznie wytypować 6 trafień tak,tylko proszę to przesiać
im więcej ludzi z niej skorzysta tym lepiej dla nich
a nie dla 'strony' ?
a nie dla 'strony' ?
Poza tym gdyby TS rzeczywiście coś mieszał w losowaniach (a tego nie wiadomo) to zmniejszyło by się ich pole do popisu
Wylosuj>> czyli zabawa dla zabawy.I chyba dla Ciebie jakieś profity na okoliczność- klik.
może lepiej do wróżbity Macieja zadzwonić i o numery zapytać
Czy można wytypować 6 liczb z systemu tak,proszę tylko przesiać z tego systemu
Na okoliczność utrzymania serwera na pewno. Przydałoby się. Aż tak wspaniałomyślny nie byłbym gdybym miał co mieśiąc kilka stówek rzucać. Zbankrutowałbym
Spoko. Nie jestem tu od tego. Tylko podsunąłem pomysł na dyskusję
Zaraz będę ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. A według was jaka jest najlepsza metoda abym bardzo dobrze rozwiązywał zadania ze czytania ze zrozumieniem tych literackich które są napisane dość trudnym językiem nawet sama pani dyrektor przedszkola wujka przyznała mi rację o tym. A ma mnie zacząć przygotowywać od czwartku z języka polskiego. Powiedziała że już ileś osób miała do nauczenia i te osoby zdawały według was co powinienem przygotować żeby nie wyjść na kompletnego durnia ?
Robal_36 > mial bys jakiegoś stresa itp jak by ci było pisane iść do oddziału TS po np 5 mln ?
Krzysztof c
czy ja czytam ze zrozumieniem
pani dyrektor przedszkola wujka .To Twój wujek ma własne przedszkole ,czy tam uczęszcza ,czy jest pracownikiem
czy ja czytam ze zrozumieniem
pani dyrektor przedszkola wujka .To Twój wujek ma własne przedszkole ,czy tam uczęszcza ,czy jest pracownikiem
Jest właścicielem i u niego pracuję.
oczywista, że bym miał
przy mniejszej sumie mało się nie posrałem - ekskiuzmi
przy mniejszej sumie mało się nie posrałem - ekskiuzmi
ja też chyba bym miała jakieś lęki ,ale chętnie bym poszła po taką kaskę
jocia
krasnalKA
wiesz - jakby co - poproś mnie o fonnamber / zapewniam - długo nie będziesz czekać/ i, z Ci z chęcią potowarzyszę
wiesz - jakby co - poproś mnie o fonnamber / zapewniam - długo nie będziesz czekać/ i, z Ci z chęcią potowarzyszę
mirnam61
krzysiek
u robaka nie ma "na sucho", taka fraza - nie istnieje
u robaka nie ma "na sucho", taka fraza - nie istnieje
To co zrobić mam ?
Mini z chybika ( z łaski TSa)
01,07,13,20,x
01,03,15,26,x
01,07,13,20,x
01,03,15,26,x
Mirnam
Robal.
Krzysiek
- moje ? 24 - prawie, w życiu nie grałem - nie z mojego zbioru
- moje ? 24 - prawie, w życiu nie grałem - nie z mojego zbioru
Jak nauczyć się rozumieć czytanie z e zrozumieniem ?
J-23
Zaraz będę ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. A według was jaka jest najlepsza metoda abym bardzo dobrze rozwiązywał zadania ze czytania ze zrozumieniem tych literackich które są napisane dość trudnym językiem nawet sama pani dyrektor przedszkola wujka przyznała mi rację o tym. A ma mnie zacząć przygotowywać od czwartku z języka polskiego. Powiedziała że już ileś osób miała do nauczenia i te osoby zdawały według was co powinienem przygotować żeby nie wyjść na kompletnego durnia ? A ja kupiłem ekstra pensje bo wczoraj wygrałem 5 zł i kuzynowi 5 lat Multi Multi trafił 3/10 i jeszcze kuzynowi 7 i kuzynce 5 po zdrapce 0 wygranej a sobie 5 zdrapek drzewka szczęścia 2 zł w jednej. Wczoraj niepotrzebnie z kolegą na maszynach byłem 40 zł przegrałem żebym wiedział to w zdrapki bym zainwestował kurczę.
Wilk z lisicą złapali zająca. Zając krzyczy:
- Nie zjadajcie mnie! Nie zjadajcie! Ja mam siedmioro dzieci!
- Zamknij ryj i nie krzycz. Wiesz gdzie jest sklep monopolowy?
- Wiem! Wiem!
- Masz tu kasę i leć kupić wódkę... tylko migiem. Przynieś ją tutaj.
- Och! Dziękuję już lecę! Zaraz będę!
Poleciał. Wilk z podziwem popatrzył na lisicę i mówi:
- Kurde, Ruda! Ty to masz łeb. Tego jeszcze nie widziałem, żeby zakąska wódkę przynosiła...
- Nie zjadajcie mnie! Nie zjadajcie! Ja mam siedmioro dzieci!
- Zamknij ryj i nie krzycz. Wiesz gdzie jest sklep monopolowy?
- Wiem! Wiem!
- Masz tu kasę i leć kupić wódkę... tylko migiem. Przynieś ją tutaj.
- Och! Dziękuję już lecę! Zaraz będę!
Poleciał. Wilk z podziwem popatrzył na lisicę i mówi:
- Kurde, Ruda! Ty to masz łeb. Tego jeszcze nie widziałem, żeby zakąska wódkę przynosiła...
R_36...sprubuj testuj ...24 ..jak chcesz to ..Yota on tak nie istnieje ..to znaczy on juz skonczył gry MM koniec świata
krzysztof c >>> tutaj zobacz.
http://xn--jzyk-polski-rrb.pl/czytanie-ze-zrozumieniem-jak-poradnik/993-jak-czytac-by-rozumiec-najlepsza-procedura
http://xn--jzyk-polski-rrb.pl/czytanie-ze-zrozumieniem-jak-poradnik/993-jak-czytac-by-rozumiec-najlepsza-procedura
Pyta Jasiu tatę:
- Tato kiedy będzie koniec świata?
- Jak skończy się Moda na sukces.
- Tato kiedy będzie koniec świata?
- Jak skończy się Moda na sukces.
Krzysiu mam nadzieje, ze "powaznych" tekstów nie zaczynasz od spójnika....chodzi mi konkretnie o spójnik "a"...
Pani się pyta Jasia w szkole:
-Jasiu powiedz coś na literkę ś
- ścipawicia
- dobrze a teraz na literkę J
- Jeście jedna ścipawicia
- a teraz na literę ć
- ćyźby jeście jedna ścipawicia?
-Jasiu powiedz coś na literkę ś
- ścipawicia
- dobrze a teraz na literkę J
- Jeście jedna ścipawicia
- a teraz na literę ć
- ćyźby jeście jedna ścipawicia?
Przychodzi blondynka do sklepu i mówi:
- Poproszę melko.
Sprzedawczyni na to:
- Chyba miała pani na myśli mleko.
- To ja podejmuję diecezję! - mówi blondynka.
- Mówi się decyzję. - poprawia ją grzecznie ekspedientka.
- Niech się pani nie wymądrza! W szkole byłam prymasem! - mówi zdenerwowana blondynka.
- Poproszę melko.
Sprzedawczyni na to:
- Chyba miała pani na myśli mleko.
- To ja podejmuję diecezję! - mówi blondynka.
- Mówi się decyzję. - poprawia ją grzecznie ekspedientka.
- Niech się pani nie wymądrza! W szkole byłam prymasem! - mówi zdenerwowana blondynka.
gaja ,,,znowu drugi raz ucieklaś ..ja wiem chyba masz zajety przy kompy kontakty chlopaki na FB albo na gg albo ine wuwuwu tajemnicy masz wiecej
Monet dziękuje.
A to wiem znam tą stronę.
i dobra juz ide tam ....potrzebne najwazniesze czasy nie mam siły wiecej powiedzieć i znikam..