Wpisy 217 191 – 217 290
30 stycznia 2011 23:42 → 31 stycznia 2011 11:31, 100 wpisów
Andromeda.
Zrób tak. Napisz na kartce tak- jakie będą liczby w mm? i położ te kartkę na noc pod poduszkę. Zapamiętaj dokładnie sen.
Powodzenia.
Zrób tak. Napisz na kartce tak- jakie będą liczby w mm? i położ te kartkę na noc pod poduszkę. Zapamiętaj dokładnie sen.
Powodzenia.
Zaznaczam, to nie jest żart. Warto spróbować.
Powodzenia.
Powodzenia.
rozumiem ale to sie liczby przysnią czy rano mam Ci go opowiedziec?
Andromeda.
Sen trzeba zapamiętać, bo z takiego snu można mieć NAWET 4 liczby.
Sen trzeba zapamiętać, bo z takiego snu można mieć NAWET 4 liczby.
ale sama sobie ich nie przetłumaczę bądź rano na forum to Ci sen opowiem i przełożymy to na liczby
Wędrowca ma 100% racji.
kwestia tylko właściwej interpretacji snu.
Powodzenia.
kwestia tylko właściwej interpretacji snu.
Powodzenia.
Szczery- ZAPRASZAM do współpracy.
W.n.
W.n.
Już późno.
Dobranoc. Miłych snów życzę.. .
Dobranoc. Miłych snów życzę.. .
Dzień dobry.

Dzień dobry wszystkim 
Ja, póki pamiętam mój sen, w zasadzie dwa, od razu powiem:
Pierwszy - chodziłam po lesie i zbierałam grzyby, duże, piękne borowiki.
Drugi - pod moimi oknami pasły się dwa konie.
Ktoś może pomóc w interpretacji??
Pozdrawia wszystkich i życzę miłego dnia i wysokich wygranych

Ja, póki pamiętam mój sen, w zasadzie dwa, od razu powiem:
Pierwszy - chodziłam po lesie i zbierałam grzyby, duże, piękne borowiki.
Drugi - pod moimi oknami pasły się dwa konie.
Ktoś może pomóc w interpretacji??
Pozdrawia wszystkich i życzę miłego dnia i wysokich wygranych

Liczby ze snów.
1). 35
2). 35 | 53.
1). 35
2). 35 | 53.
Jechałąm gdzieśautobusem bez biletu nagle sobie o tym przypomnialam i wysiadał wraz z kolezanką.pozniiej poszłyśmy na nogach polną droga,,Śniły mi sie 2 kolezanki z podstawowki ,,jedna odbierała mi ta druga tzn rozmowy z nią,,wkrzuyłam sie na tę kolezake..pozniej snił mi sie dziadek ze z nim cos jadłam...byłam w jego domu bawiłam sie byly tam jescze inne osoby,,,..kolejny skrawek snu to wracałąm zszkoly jakąs droga asfaltową z białymi liniami ciągłymi na górce był widać kośció,,,pozniej snił mi sie ksiądza ja wiem ze był to ksiądz bo go kiedys znałąm i jakies dziewczyny,,wszstkie podrywaly tego ksieza..pozniej sniło mi sie boisko i jak ktos kopie piłke nożną
tak jak prosiłeś mnie wedrowco oopisuje sen z Rana--Powiedz jakie liczby?
Jechałąm gdzieś autobusem bez biletu nagle sobie o tym przypomnialam i wysiadał wraz z kolezanką.pozniiej poszłyśmy na nogach polną droga,,Śniły mi sie 2 kolezanki z podstawowki ,,jedna odbierała mi ta druga tzn rozmowy z nią,,wkrzuyłam sie na tę kolezake..pozniej snił mi sie dziadek ze z nim cos jadłam...byłam w jego domu bawiłam sie byly tam jescze inne osoby,,,..kolejny skrawek snu to wracałąm zszkoly jakąs droga asfaltową z białymi liniami ciągłymi na górce był widać kościół,,,pozniej snił mi sie ksiądz ja wiem ze był to ksiądz bo go kiedys znałąm i jakies dziewczyny,,wszstkie podrywaly tego księdza on niby nie miał nic przeciwko..pozniej sniło mi sie boisko i jak ktos kopie piłke nożną jakiś mecz i piłka gdzies poleciala i jakas dziewczyna ją kopneła......Jakie liczby z tego wędrowco?
Jechałąm gdzieś autobusem bez biletu nagle sobie o tym przypomnialam i wysiadał wraz z kolezanką.pozniiej poszłyśmy na nogach polną droga,,Śniły mi sie 2 kolezanki z podstawowki ,,jedna odbierała mi ta druga tzn rozmowy z nią,,wkrzuyłam sie na tę kolezake..pozniej snił mi sie dziadek ze z nim cos jadłam...byłam w jego domu bawiłam sie byly tam jescze inne osoby,,,..kolejny skrawek snu to wracałąm zszkoly jakąs droga asfaltową z białymi liniami ciągłymi na górce był widać kościół,,,pozniej snił mi sie ksiądz ja wiem ze był to ksiądz bo go kiedys znałąm i jakies dziewczyny,,wszstkie podrywaly tego księdza on niby nie miał nic przeciwko..pozniej sniło mi sie boisko i jak ktos kopie piłke nożną jakiś mecz i piłka gdzies poleciala i jakas dziewczyna ją kopneła......Jakie liczby z tego wędrowco?
Wedrowco netowy i jak analiza snu jakie z tego liczby wychodzą?
Andromeda.
>> o godz. 9 podam, co mi wyszło z tego snu.
>> o godz. 9 podam, co mi wyszło z tego snu.
witam wszyskich
....wędrowco..śnił mi się totolotek skreślałem wszystkie liczby 80 izawsze wygrywałem a totek nic niemógł zrobić w przepisach tego niema

....wędrowco..śnił mi się totolotek skreślałem wszystkie liczby 80 izawsze wygrywałem a totek nic niemógł zrobić w przepisach tego niema

bella witam
iak tam wyniki w zeszłym tygoniu zatypował ktośi rozbił bank....bo niebyło mnie na chacie
iak tam wyniki w zeszłym tygoniu zatypował ktośi rozbił bank....bo niebyło mnie na chacie
Kosmaty: - 25.
Andromeda.
>> 21, 13, 30, 10, 22.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Obserwuj te liczby, przez kilka losowań... .
Powodzenia... .
>> 21, 13, 30, 10, 22.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Obserwuj te liczby, przez kilka losowań... .
Powodzenia... .
Witam wszystkich czatujących i czyhających na wygrane.
Życzę dużo szczęścia w typowaniach.
Żeby było tylko

Życzę dużo szczęścia w typowaniach.
Żeby było tylko

kosmaty no ktoś rozbił ale nie ja
myślę że w najbliższych dniach coś grubszego na mnie spadnie

myślę że w najbliższych dniach coś grubszego na mnie spadnie

w piątkach pierwsze miejsce też jest blisko, ale zadecyduje o tym los
kosmaty już zatypowałam... przed chwilką.... spójrz w moje typowania
oki... jeżeli bierzesz coś ode mnie i trafiasz to tyn bardziej się cieszę

mala1438
serdeczne
na typowanie pawniaków
jak pamietam kiedyś pasko pisał tutaj o rekordzie 17 no to do boju skarbie i na 18 wskakuj
serdeczne
na typowanie pawniaków
jak pamietam kiedyś pasko pisał tutaj o rekordzie 17 no to do boju skarbie i na 18 wskakuj
korn748 postaram się pobić rekord,ale zobaczymy co wyniknie z tego 

bo nie wiem czy będzie kasa jutro
a szkoda że nie mogę trafić 3 bądź 4 w mini
a szkoda że nie mogę trafić 3 bądź 4 w mini
co za złośliwość, wczoraj na 14 miałam wysłane takie liczby 27,36,53,67,78,80. ponieważ nie miałam kasy nie wysyłałam na wieczór a tu bach wieczorem weszło pięć
kasika w zeszłym roku grałem na 9 ,4czy5 losowan miałem4-ki 5-ki nawet6....ico,zmieniłem cyferki,losowanie i 9/9 TO JEST PECH

maszyna ma czas żeby obliczyć jakie liczby puścic
to puściłe te które wycofałeś
to puściłe te które wycofałeś

Bo liczby powinna losować "sierotka" a nie maszyna.
Byłoby ciekawie,no nie?

Byłoby ciekawie,no nie?

albo ja@korn748: Wystarczy zajrzeć do "Typowania -> Top100 -> Pewniaki" i widać wszystkie rekordy za kolejnością :) Pozdrawiam
To co w moich typowaniach.
Takie same wysyłam.
Oprócz tego "Keno" z maszyny na 5 losowań.
Jak wracam ze spaceru z pieskiem,to sprawdzam.
Zawsze jest 5 zł.
Takie same wysyłam.
Oprócz tego "Keno" z maszyny na 5 losowań.
Jak wracam ze spaceru z pieskiem,to sprawdzam.
Zawsze jest 5 zł.
korn
puściłeś się już
?
ja się dopiero puszczę na 14
37-49-68-73-80
puściłeś się już
?ja się dopiero puszczę na 14
37-49-68-73-80

bella34 jeszcze nie ale chyba na 14.00 se daruje wieczorem sie puszcze moze ciemno jest juz ....

acha
to Ty taki cicho-ciemny jesteś?rozumiem
a ja tę piąteczkę wysyłam x2 i plus a co
to Ty taki cicho-ciemny jesteś?rozumiem
a ja tę piąteczkę wysyłam x2 i plus a co

bella moge z twoich numerków skorzystać jak zdecyduje sie zagrac na 14.00?
cześć załoga.ja dopiero wstałem,więc aby się puścić muszę się najpierw umyć i sporządzić listę numerów

macie cos z tego typowania?
tak wgle to siems wszystkim;p
Halo jest tu kto