Wpisy 2 168 744 – 2 168 843
25 października 2014 22:27 → 25 października 2014 23:57, 100 wpisów
Ocho,coś się musi z TSem dziać,bo musieli wreszcie graczowi dać wygrać,stawało się to podejżane,brać najwyższe wygrane do własnych kieszeńnareszcie ktoś się wkerwił.
TS
TS
fiolka: no wiadomo, że np. AGH, czy WAT, czy dzienne studiach na Politechnikach to w większości przypadków o czymś świadczą.
Najlepsze jest to, że niektórzy przechodzą przez studia jak przez masło, głównie bawiąc się, mając wakacje co roku od czerwca do października, itd. (ja sam nie pracowałem do 25 roku życia nigdzie
A po drugiej stronie mamy osoby, które mają 30 kilka lat, dwoje dzieci, którzy nie mogą znaleźć pracy, próbują się dokwalifikować studiując, ileż to dla nich wyrzeczeń, stresu, tyle innych rzeczy na głowie, a tu jeszcze studia, itd. a na końcu te studia niewiele pomagają i to jest dopiero tragedia.
Najlepsze jest to, że niektórzy przechodzą przez studia jak przez masło, głównie bawiąc się, mając wakacje co roku od czerwca do października, itd. (ja sam nie pracowałem do 25 roku życia nigdzie
A po drugiej stronie mamy osoby, które mają 30 kilka lat, dwoje dzieci, którzy nie mogą znaleźć pracy, próbują się dokwalifikować studiując, ileż to dla nich wyrzeczeń, stresu, tyle innych rzeczy na głowie, a tu jeszcze studia, itd. a na końcu te studia niewiele pomagają i to jest dopiero tragedia.
Dobry wieczór,
"już lepiej uczyć się jakiegoś ciekawego języka np. koreańskiego. 5 lat i wpiszesz w CV, że znasz dobrze koreański, dodasz CV w odpowiednim serwisie internetowym i możesz oczekiwać, że zgłosi się do Ciebie nie jeden pracodawca z pakietem relokacyjnym."
Ciekawy wpis ! Choć zamiast koreańskiego wolałbym arabski
lub..hebrajski, miałbym szansę zostać.. agentem najlepszego wywiadu świata.
"już lepiej uczyć się jakiegoś ciekawego języka np. koreańskiego. 5 lat i wpiszesz w CV, że znasz dobrze koreański, dodasz CV w odpowiednim serwisie internetowym i możesz oczekiwać, że zgłosi się do Ciebie nie jeden pracodawca z pakietem relokacyjnym."
Ciekawy wpis ! Choć zamiast koreańskiego wolałbym arabski
lub..hebrajski, miałbym szansę zostać.. agentem najlepszego wywiadu świata.
kumulacjaCi co uczyli się języka rosyjskiego i mają trochę zacięcia zawodowego,oraz chętni do pracy,mają złote życie.
Kilku moich znajomych wyjechało do Moskwy żyją sobie jak panowie
Kilku moich znajomych wyjechało do Moskwy żyją sobie jak panowie
Ano widzisz, kumulacja, to masz.szansę, bo najlepszy wywiad Świata werbuje teraz już przez internet (aplikacja itp.) no i nawet tych dwóch nie musiałbyś znać... choć jakiś farsi, byłby wskazany, ale jakbyś miał działać w Europie... /? to nie koniecznie
Pasko...każdy sam wybiera sobie drogę, jedni lepiej drudzy gorzej, mając 20 lat nie myśli się o przyszłości, nie ma jeszcze takiej świadomości w młodym człowieku- w większości to skończyć studia, uzyskać tytuł i tyle/ inni może nie mają możliwości a chcieliby
Użytkownik gracz_slawek dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Noo, Moskawa, to już wiele lat jest bdb kierunek, jeżeli chodzi o pieniądze...
i przede wszystkim tam SĄ. Tyle,.że normalnie tam nie jest - ale to taki truizm...
i przede wszystkim tam SĄ. Tyle,.że normalnie tam nie jest - ale to taki truizm...
do EstyMy,
"..bo najlepszy wywiad Świata werbuje teraz już przez internet (aplikacja itp.)"
Do tego zmierzałem.
Języki: arabski(bliski wschód), angielski(prawie cały świat), hiszpański(Ameryka południowa).
"..bo najlepszy wywiad Świata werbuje teraz już przez internet (aplikacja itp.)"
Do tego zmierzałem.
Języki: arabski(bliski wschód), angielski(prawie cały świat), hiszpański(Ameryka południowa).
Pasko
aaale że tą Politechniką na dziennych to... przegiołeś specjalnie, taak ??
aaale że tą Politechniką na dziennych to... przegiołeś specjalnie, taak ??
fiolka,pracuje trzech takich: jak opisujesz ze mną w firmie studia ma,o pracy pojęcia żadnego,nawet pozamiatać placu nie potrafi i wiecznie zmęczony,bo balował wieczorami
o 23-tej a walka o 23;30 ale wiadomo reklamy itd
tvp 1
Z Twojej wypowiedzi(746, nie mogę kopiować) wynikało, że aby być zwerbowanym musiałbyś znać hebr. albo arab. A z mojej - że nie jest to konieczne, a aplikowanie i nawet hmm... rekrutacja może być netowa, Kumulacja... o to.chodziło.
fiolka,ja im się nie dziwię i nie ganię za to,to jest wina rządzących,że dopuszczają do takich sytuacji
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
to pokazówka ale można obejrzeć co tam
do EstyMy,
Może nie ma konieczności, nie wiem, nie zaglądałem online,
ALE.. gdybym to ja przyjmował do TEGO wywiadu, to brak znajomości
języka TEGO wywiadu, moim skromnym zdaniem, dyskwalifikuje kandydata/kę.
Natomiast znajomość: angielskiego, rosyjskiego, hiszpańskiego,
czy innych co bardziej egzotycznych języków, jest dla kandydata/ki
plusem.
Może nie ma konieczności, nie wiem, nie zaglądałem online,
ALE.. gdybym to ja przyjmował do TEGO wywiadu, to brak znajomości
języka TEGO wywiadu, moim skromnym zdaniem, dyskwalifikuje kandydata/kę.
Natomiast znajomość: angielskiego, rosyjskiego, hiszpańskiego,
czy innych co bardziej egzotycznych języków, jest dla kandydata/ki
plusem.
Brajan..do jakich, nie rozumiem, młodość ma swoje prawa i tyle w tym temacie myślę, tak już jest i nikt, nic tego nie zmieni
giastertak,polak potrafi wszystko,tylko jak rządzą niekompetentne osoby,to ten biedny polak ma związane ręce
Zresztą... Kumulacja (chodzi o użytkownika ) do każdego W., nawet polskiego SAMI wyszukują... i przychodzą na rozmowę. Jest taka jedna uczelnia w PL gdzie się to głównie mlodzianow (cudzysłów) stamtąd rekrutuje - ale to też wszyscy wiedzą
Kumulacja
Rekruterzy znają kilka języków, spokojnie (się dogadają z Pl) poza tym też bez probl. ustalą wszystko...sprawnie.
Oczywiście, że gdybyś znał to byłby PLUS, ale znajomość języka bez znajomości kultury (tamtej, jednej czy drugiej) nic nie znaczy.
Rekruterzy znają kilka języków, spokojnie (się dogadają z Pl) poza tym też bez probl. ustalą wszystko...sprawnie.
Oczywiście, że gdybyś znał to byłby PLUS, ale znajomość języka bez znajomości kultury (tamtej, jednej czy drugiej) nic nie znaczy.
do EstyMy,
"..ale znajomość języka bez znajomości kultury
(tamtej, jednej czy drugiej) nic nie znaczy."
To już zupełnie!!! inna kwestia, z którą się zgadzam.
Zapytam czy czytałeś może książkę autorstwa
Michael Bar-Zohar'a oraz Nissim Mishal'a -
ciekawe wydawnictwo.
"..ale znajomość języka bez znajomości kultury
(tamtej, jednej czy drugiej) nic nie znaczy."
To już zupełnie!!! inna kwestia, z którą się zgadzam.
Zapytam czy czytałeś może książkę autorstwa
Michael Bar-Zohar'a oraz Nissim Mishal'a -
ciekawe wydawnictwo.
Zrobiłem kupon na multi, 10 skreśleń, w pierwszym losowaniu 6, potem 2,2,2, wysyłam na 4, teraz wysłałem ponownie i 7,3,7, nie jest źle. Rok temu miałem kupon z 9ą, ale jedno losowanie wcześniej się skończył, eh...
do EstyMy,
Ou.. to przepraszam!
Nie zauważyłem, że prowadzę pisemny dialog z kobietą
Polecam Ci, może nie wyczerpuje tematu, bo zawsze, to,
co.. tajemne, przyciąga ciekawość ale warto ją przeczytać.
Powinna być dostępna w większych bibliotekach.
Ou.. to przepraszam!
Nie zauważyłem, że prowadzę pisemny dialog z kobietą
Polecam Ci, może nie wyczerpuje tematu, bo zawsze, to,
co.. tajemne, przyciąga ciekawość ale warto ją przeczytać.
Powinna być dostępna w większych bibliotekach.
Jociuniu
Ciekawe,czy odważyła byś się to napisać w czasach gdy pojąłem te wyczerpujące studia?
Ciekawe,czy odważyła byś się to napisać w czasach gdy pojąłem te wyczerpujące studia?
Przepraszam za opóźnienia bat. zero osiągnęła...
Jocia dobry wieczór
Jocia dobry wieczór
Nooo! Jackwar rehabilitacja
A już miałam monitowac o ten bukiet, którego wręczeniem się ostatnio odgrażałeś
A już miałam monitowac o ten bukiet, którego wręczeniem się ostatnio odgrażałeś
EstyMy sory , niestety jak zwykle robię dwie rzeczy na raz i przeskakuję między kartami
Pasko
Gołota jeszcze zrobi sobie krzywdę
powinni go dać w Halowwen
Gołota jeszcze zrobi sobie krzywdę
powinni go dać w Halowwen
Cześć wszystkim Widzicie w zakładce "Wyniki" multi? U mnie jest pusto. A u Was?
origami - widzimy
14:00 21:40
8341
25.10.2014
(21:40) 10,12,15,16,19,22,23,28,34,40,48,49,54,61,66,68,73,78,79,80
8340
25.10.2014
(14:00) 04,10,12,15,22,24,27,29,33,37,43,48,56,65,69,70,71,73,75,77
8339
24.10.2014
(21:40) 03,11,13,15,16,21,24,25,29,32,34,43,44,54,58,68,69,73,78,79
8338
24.10.2014
(14:00) 10,17,18,23,24,45,47,48,51,52,53,55,56,58,63,69,72,75,79,80
14:00 21:40
8341
25.10.2014
(21:40) 10,12,15,16,19,22,23,28,34,40,48,49,54,61,66,68,73,78,79,80
8340
25.10.2014
(14:00) 04,10,12,15,22,24,27,29,33,37,43,48,56,65,69,70,71,73,75,77
8339
24.10.2014
(21:40) 03,11,13,15,16,21,24,25,29,32,34,43,44,54,58,68,69,73,78,79
8338
24.10.2014
(14:00) 10,17,18,23,24,45,47,48,51,52,53,55,56,58,63,69,72,75,79,80
Dzięki pięknie, ale chciałabym zobaczyć te "lusterkowe" porównania. Nie mam pojęcia, co mi sie porobiło. Wszystkie inne gry widzę.
witam nocką ciemną
hm... " pełno nas a jakoby nikogo nie było"... zatem pora popracować nad jutrzejsza wygrana i uciekać
w objęcia Orfeusza
w objęcia Orfeusza