Wpisy 2 168 644 – 2 168 743
25 października 2014 21:42 → 25 października 2014 22:27, 100 wpisów
estek
pierwszy raz o tym słyszę
to chyba tak jak wyższe wykształcenie bez tytułu magistra
pierwszy raz o tym słyszę
to chyba tak jak wyższe wykształcenie bez tytułu magistra
Technik Agrobiznesu to ja może dyplom wstawię w profil co ?
Dopisano wyniki multi multi
10,12,15,16,19,22,23,28,34,40,48,49,54,61,66,68,73,78,79,80
Plusem jest liczba: 68
10,12,15,16,19,22,23,28,34,40,48,49,54,61,66,68,73,78,79,80
Plusem jest liczba: 68
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4547 zestawów od 586 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 768 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 182 zł
TOP 5 typujących:
- edison - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- luke22 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 304 zł = 30,40 x koszt gry
- said - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- Andreas3864 - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 304 zł = 7,15 x koszt gry
- petrus50 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 80 zł = 5,33 x koszt gry
Dopisano wyniki mini lotto - 02,12,14,34,37
emeryt nie tak to jest średnie o tytule Technika a nie mieszaj w to wyższe bo to jest po studiach.
2 168 367. jocia 2014-10-25 (15:25) Hańba temu,kto myśli o tym źle
16,66szybko typuję, ale tak mi się widzi
16,66szybko typuję, ale tak mi się widzi
Dopisano wyniki KASKADY - 01,02,04,07,10,11,14,15,16,18,19,24
Pasko, Sylwester Wardęga nie Sławomir
Gdzieś czytałem, że wystąpili w tym filmiku aktorzy (pewnie opłaceni) oraz że od dwóch lat już się tym zajmuje ale dopiero ten filmik zaskoczył na tyle by dać jakiś dochód, także bez nakładów się nie obeszło a sukces wcale nie był pewny
Gdzieś czytałem, że wystąpili w tym filmiku aktorzy (pewnie opłaceni) oraz że od dwóch lat już się tym zajmuje ale dopiero ten filmik zaskoczył na tyle by dać jakiś dochód, także bez nakładów się nie obeszło a sukces wcale nie był pewny
6/10
Tyle że na sucho na stronie typowania.
Dopisano wyniki lotto - 15,20,31,35,39,49
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
mirnam61 4/6
A ja jestem kibicem Realu od około 9 lat !!!
Dopisano wyniki lotto plus - 07,08,12,19,22,36
Typowania Lotto Plus
Użytkownik mw29121986 wytypował 5/12Użytkownik janek 65 wytypował 5/12
Użytkownik sony71 wytypował 5/12
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto Plus
ewa_1264 4/6
Są tu może wśród was kibice Realu i Barcelony ?
http://www.forbes.pl/teraz-youtube-czy-nastapi-zmierzch-telewizji-,artykuly,184920,1,1.html
Zrobiłem zdjęcie dyplomu mojego Technika Agrobiznesu i wstawię je na Facebooka.
A ja muszę zrobić przerwę w te gry bo coś ostatnio nie mogę wygrać
A co niech wiedzą znajomi że też coś zdałem a co tam tylko oni mogę zęby suszyć.
To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=707817789301632&set=a.707817732634971.1073741828.100002202518170&type=1&theater
nowatelka. Ja skończyłem studia i bardzo się z tego cieszę.
Ale dla mnie studia to głównie satysfakcja... bo mam tytuł magistra inżyniera i wiem, że nie były to jakieś tam pseudo studia i nie było łatwo.
Natomiast jeśli chodzi o to jak się mają studia do pracy i zarabiania pieniędzy.... według mnie wcale nie ma tu większych zależności.
Znam osoby co bez studiów pootfierały firmy i zarabiają dużo, znam prymusów co po studiach mieli duże problemy z jakąkolwiek pracą, bo magister tutaj coraz rzadziej pomaga.
Tak więc studia TAK, ale wszystko zależy od podejścia i to, że ktoś ma magistra o niczym nie świadczy. Gdybym miał teraz zatrudnić kogoś, to sam fakt, że skończył studia byłby kompletnie bez znaczenia, bo nic mi to nie mówi.
Podobnie np. z językiem angielskim. Ktoś przejdzie przez filologię angielską 5 lat studiów i będzie znał angielski "tak sobie" - dobrze to widać po nauczycielach angielskiego, którzy często są po takich studiach, a mają ogromne braki, a wymowę często tragiczną. A to dlatego, że poszli na te studia tylko dlatego, bo usłyszeli, że po takich studiach będzie praca... to jest najgorsze podejście.
Po drugiej stronie mamy dziecko, które wysyłamy do Anglii i w sposób naturalny po 2 latach mówili biegle po angielsku. Bo dziecko to nie uczy się ang. że będzie praca, tylko uczy się nie wiedząc o tym, pasjonując się tą nauką.
Jeśli idziesz na studia z powołania i pasjonuje Cię to co się tam uczysz, zgłębiasz wiedzę, TO JEST TO! Jeśli idziesz na dane studia, bo po tych studiach będzie praca, to możesz się boleśnie przekonać, że tak nie jest. Szkoda czasu na takie studia. No już lepiej uczyć się jakiegoś ciekawego języka np. koreańskiego. 5 lat i wpiszesz w CV, że znasz dobrze koreański, dodasz CV w odpowiednim serwisie internetowym i możesz oczekiwać, że zgłosi się do Ciebie nie jeden pracodawca z pakietem relokacyjnym.
Ale dla mnie studia to głównie satysfakcja... bo mam tytuł magistra inżyniera i wiem, że nie były to jakieś tam pseudo studia i nie było łatwo.
Natomiast jeśli chodzi o to jak się mają studia do pracy i zarabiania pieniędzy.... według mnie wcale nie ma tu większych zależności.
Znam osoby co bez studiów pootfierały firmy i zarabiają dużo, znam prymusów co po studiach mieli duże problemy z jakąkolwiek pracą, bo magister tutaj coraz rzadziej pomaga.
Tak więc studia TAK, ale wszystko zależy od podejścia i to, że ktoś ma magistra o niczym nie świadczy. Gdybym miał teraz zatrudnić kogoś, to sam fakt, że skończył studia byłby kompletnie bez znaczenia, bo nic mi to nie mówi.
Podobnie np. z językiem angielskim. Ktoś przejdzie przez filologię angielską 5 lat studiów i będzie znał angielski "tak sobie" - dobrze to widać po nauczycielach angielskiego, którzy często są po takich studiach, a mają ogromne braki, a wymowę często tragiczną. A to dlatego, że poszli na te studia tylko dlatego, bo usłyszeli, że po takich studiach będzie praca... to jest najgorsze podejście.
Po drugiej stronie mamy dziecko, które wysyłamy do Anglii i w sposób naturalny po 2 latach mówili biegle po angielsku. Bo dziecko to nie uczy się ang. że będzie praca, tylko uczy się nie wiedząc o tym, pasjonując się tą nauką.
Jeśli idziesz na studia z powołania i pasjonuje Cię to co się tam uczysz, zgłębiasz wiedzę, TO JEST TO! Jeśli idziesz na dane studia, bo po tych studiach będzie praca, to możesz się boleśnie przekonać, że tak nie jest. Szkoda czasu na takie studia. No już lepiej uczyć się jakiegoś ciekawego języka np. koreańskiego. 5 lat i wpiszesz w CV, że znasz dobrze koreański, dodasz CV w odpowiednim serwisie internetowym i możesz oczekiwać, że zgłosi się do Ciebie nie jeden pracodawca z pakietem relokacyjnym.
Pasko, zależy jeszcze od kierunku studiów i jakie jest zapotrzebowanie na rynku
nie uczony nie szkolony ale madry pird olony tak dziadek mawial
ktoś kiedyś pisał, że potrzeba 10 000 godzin żeby być w czymś perfekcyjny, ekspertem. Codziennie 8 godzin, to 1250 dni. Jakieś 3 lata z kawałkiem. Zamiast studiować ucz się przez 10 000 godzin jakiegoś języka i czekaj na efekty Strasznie dużo nie ? No ale jak to się ma do 5 lat studiów, bez gwarancji pracy? W tym pierwszym przypadku masz gwarancję według mnie
fiolka: zapotrzebowanie na rynku TAK, kierunek studiów NIE.
Np. w moim zawodzie programisty spotykam często osoby po studiach matematycznych, fizycznych, elektronicznych, a nawet kiedyś pracowałem z osobą po politologii.
Co więc łączy te osoby... są bardzo dobrymi programistami. Ale nie nauczyli się tego na studiach.
Np. w moim zawodzie programisty spotykam często osoby po studiach matematycznych, fizycznych, elektronicznych, a nawet kiedyś pracowałem z osobą po politologii.
Co więc łączy te osoby... są bardzo dobrymi programistami. Ale nie nauczyli się tego na studiach.
dzięki
a jutro mam urodziny i już dziś kupiłam sobie prezent coś z biżuterii coś co lubię
a jutro mam urodziny i już dziś kupiłam sobie prezent coś z biżuterii coś co lubię
Gratuluję czwórki w lotto eryka u mnie też wpadła nie dawna u dziadziusia dobra sprawa .
Pasko....myślę, że kierunek też np. otworzyli teraz na WAT-cie nowy kierunek na potrzeby mon-u- widać mają takie zapotrzebowanie i praca będzie, a że cyberprzemoc i kryptologia na topie więc
tam pierwsze co sie uczysz to jezyka programowania chyba biosa czy innego
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1 x 248 160,80 zł
Dopisano wygrane multi multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 180 000 zł
fiolka: są studia, które każdy pracodawca wie, że są elitarne i nie każdy może je skończyć ... studia studiom nierówne ja tylko mówię o samym bezsensie otrzymania tytułu magistra dla samego tytułu. Powiedzmy sobie szczerze. Otrzymanie tytułu magistra w dzisiejszych czasach to żaden problem nawet dla osoby, która np. miała duże problemy z przechodzeniem z klasy do klasy w szkole średniej.
Dopisano wygrane lotto - padło 2x 5 784 893,30 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
no może przesadzam, że "żaden problem". Wystarczy chcieć. Jeśli ktoś chce, to będzie miał.
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
ohoho - a kiedyż to poprzednio trafiło się więcej niż jedna 6/6 ?
wszystkim prawdziwie zadowolonym
wszystkim prawdziwie zadowolonym