Wpisy 2 168 487 – 2 168 586
25 października 2014 17:43 → 25 października 2014 21:09, 100 wpisów
Greg.Bywało lepiej.
19 w mm 8/10 Ania dam skan jak wrócę do domu robiłem wysoką rozdzielczością i nie sety nie mogę go telefonem zmienić
ja z extra pensji jestem zadowolony gram za 20 zł a jak by wprowadzili upust powyżej 50 zł to bym grał za więcej w niedzielę wygrałem 90 zł a w środę 10 zł zobaczymy jutro
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Greg.Nie ma sprawy.
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Trisio.
Jasne,nie możesz niedzielnego ancugu obiblać.
Jasne,nie możesz niedzielnego ancugu obiblać.
trisetum, nie mam wprawy... nigdy nie mialem zony ale niektore kwestie prawne sa mi bliskie
unhappy: wzór mi dał do myślenia... chyba Totalizator się machnął gdzieś w obliczeniach albo ja... któreś wygrane są za niskie, bo wychodzi z tego wzoru że 65,99% wpływów przeznaczają na wygrane W Lotto Plus chyba wzór się idealnie zgadza, a tutaj
pasko, nie sprawdzalem go... ale na pierwszy rzut oka wychodzi, ze tyle przeznaczaja... fakt, ze troche duzo, jak ich znam
nie bede w to gral, wiec nie bardzo chce mi sie te zagadke rozgryzac... w kazdym razie limit wydaje sie niemozliwy do osiagniecia...
z drugiej strony w lotto+ przeciez zdarzylo sie (wlasnie niedlugo po wprowadzeniu gry), ze w jednym losowaniu padlo chyba 7 glownych wygranych... przy pokryciu z grubsza <10%... tutaj pokrycie jest - z grubsza - >50%, wiec kto wie... moze w ramach promocji ts zamowil jakies cuda
z drugiej strony w lotto+ przeciez zdarzylo sie (wlasnie niedlugo po wprowadzeniu gry), ze w jednym losowaniu padlo chyba 7 glownych wygranych... przy pokryciu z grubsza <10%... tutaj pokrycie jest - z grubsza - >50%, wiec kto wie... moze w ramach promocji ts zamowil jakies cuda
Użytkownik krasnalek dodał nowy komentarz w temacie:
J-23
ja myślę że to był przykład z życia o podziale gotówki w "rodzinie"
ja myślę że to był przykład z życia o podziale gotówki w "rodzinie"
gdzieś na you tube chyba widziałem klucz 16i18 w wannie nasi to wszystko potrafią sparodiować
wieczorem zagrałem tylko w mini i lotto+
multi mam na sucho, nie chce mi się wychodzić
multi mam na sucho, nie chce mi się wychodzić
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
Cześć żeby dobrze napisać maturę z języka Polskiego jak radzicie ? Tylko nie chce mi się czytać całych lektur a po za tym ci co zdali powiedzieli mi że i dobre mieli oceny znajomi że ze streszczeń aby korzystali. Bo matematyka to już inna para kaloszy.
Żeby dobrze napisać maturę z języka Polskiego jak radzicie ? Tylko nie chce mi się czytać całych lektur a po za tym ci co zdali powiedzieli mi że i dobre mieli oceny znajomi że ze streszczeń aby korzystali. Bo matematyka to już inna para kaloszy. A byłem jeszcze przed chwilą w sklepie po piwo i dwie wody żywca tata kasę dał i właśnie sączę piwko. Niedługo pożegnalna walka Andrzeja Gołoty będziecie oglądać ?
Do matury z polskiego nie potrzebne są lektury, można wybrać sobie drugi temat (jakiś wiersz) i wczytać się w niego a potem luźno go opisać w kontekście pytania (umiejętność opisywania, budowy zdań) oraz znać cechy charakterystyczne epoki w kontekście wiersza. Wykuć epoki i gramatykę a bez lektur można się obejść, ja się wykułem z lektur ale na maturze trafiła mi się ta którą najmniej wykułem i napisałem na temat wiersza, który pierwszy raz na oczy widziałem. Zresztą do lektur i wierszy są też teksty źródłowe.
Pamiętam, że jak wychodziłem z matury z polskiego to zastanawiałem się po co się uczyłem skoro nic nie wykorzystałem, każdy ogarnięty z ulicy by mógł tak zrobić, bo są teksty źródłowe
Pamiętam, że jak wychodziłem z matury z polskiego to zastanawiałem się po co się uczyłem skoro nic nie wykorzystałem, każdy ogarnięty z ulicy by mógł tak zrobić, bo są teksty źródłowe
Zaraz zaraz chwila czyli najlepiej napisać na temat wiersza tak ?
Po tata kupił mi książkę opracowania lektur i wierszy a aktualnie czytam informacje o epokach teraz jestem na pozytywizmie. Czyli tak na wstępie napisać trochę o czym będę pisać epoce, wstęp rozwinięcie, zinterpretowanie wiersza a zakończenie czyli podsumowanie ?
multilotku czyli od czego powinienem zacząć bo naprawdę to jest już chyba moja chwila prawdy 4 podejście no i nie wiem czy na kolejne jeszcze się zdobędę a przy okazji w końcu dam wam spokój z moją maturą.
Znaczy od poniedziałku mam się zgłosić do pani dyrektor przedszkola i trochę ma mnie podszkolić z języka Polskiego. Ale muszę coś wiedzieć bo zrobi takie oczy jak nic nie powiem.
opis, analiza, interpretacja i wartosciowanie....tak sie "podchodzi" do wiersza...
3 a i jestem Technikiem Agrobiznesu za 3 razem zdałem praktyczny bo pisemny za 1.
krzysztof c są kursy z polskiego które przygotowują do matury możesz się zapisać
Ta tylko pewnie nie za darmo.