Wpisy 21 682 – 21 781
12 maja 2008 12:43 → 13 maja 2008 23:09, 100 wpisów
może ktoś z nich coś wymyśli...
43,68
7,8,13,32,67
1,25,33,39,54,66,69,78
z tych to nie wiem może coś sypnie:
15,20,28,37,42,45,46,47,65,71,72,76
ale te to mogą wypaść...
3,17,36,48,55,61,62,63,77
POWODZENIA
43,68
7,8,13,32,67
1,25,33,39,54,66,69,78
z tych to nie wiem może coś sypnie:
15,20,28,37,42,45,46,47,65,71,72,76
ale te to mogą wypaść...
3,17,36,48,55,61,62,63,77
POWODZENIA
Wszechwiedzący kłania się prawo administracyjne.Dzierżawa daje możliwość zmiany na prawo własności lub co najmniej prawo pierwokupu.Tereny toru warte są setki milionów złotych.Jest o co walczyć.
Początkujący hazardzisto,przegrywają zarówno biedni jak i bogaci.Dla każdego z nich przegrana jest bolesna.Bogaci przegrywają głównie w kasynach i różnego rodzaju prywatnych szulerniach z reguły działających nielegalnie.(znam przykłady,że nawet księża przegrywają parafie).Hazard może dotknąć każdego.To jest choroba.
Obiekty na terenie Wyścigów Konnych,są objęte pieczą konserwatora zabytków.Lotto jako dzierżawca nigdy ich w całości nie wykupi,może jednak część nieobjętą prawną opieką konserwatora wykupić lub mieć pierwszeństwo pierwokupu.I tu masz rację.Pytanie tylko jak to się ma do stanu prawnego,kiedy Lotto przejmuje TORY,w momencie gdy znany jest organizator gonitw na 2008 r.Przez działania moim zdanie nie do końca legalne wyścigi w sezonie 2008 mogą w ogóle się nie odbyć.Lepiej zajęliby się swoimi kolekturami,których stan jak napisał OPA pozostawia sporo do życzenia.......Pozdrawiam.
Chyba nie mmuszę podawać przykładów obiektów na terenie Warszawy objętych kuratelą konserwatora zabytków,które w sposób świadomy zostały doprowadzone przez użytkownika do stanu ruiny,co skutkowało zmianą struktury prawnej.
Należy pamietać że prawo tworzą ludzie,którzy są skłoni prawo to zmienić w zależnosci od formy i siły nacisku(kasa).Pamiętaj że prawo ulega ciągłym modyfikacją w porównaniu z prawami boskimi,które są stałe od setek lat.
Należy pamietać że prawo tworzą ludzie,którzy są skłoni prawo to zmienić w zależnosci od formy i siły nacisku(kasa).Pamiętaj że prawo ulega ciągłym modyfikacją w porównaniu z prawami boskimi,które są stałe od setek lat.
Witam,dzisaj jeden zakladzik stawka razy 2
2,15,24,33,37,48,54,69,72
2,15,24,33,37,48,54,69,72
Wracając do kolektur,należy wykazać że lotto jest monopolistą na polskim rynku i w tym wypadku jest mu obojętny wizerunek firmy.Jedynie konkurencja może wymusić zmianę w tym zakresie.Teraz jest czas żniw przy minimalnym nakładzie środków.
bo tak jest...obojętne kto będzie miał kolekturę,aby tylko jakoś utargować,a w sklepie-to wiadomo jak ludzie muszą czekać i przeważnie obsługa to nie ma za bardzo pojęcia o grach
dziś posłałam6,7,8 w ML
[6]2,14,25,45,60,65
[7]3,8,21,23,32,45,71
[8]2,6,7,23,29,45,54,78
numerek35,13,22
[6]2,14,25,45,60,65
[7]3,8,21,23,32,45,71
[8]2,6,7,23,29,45,54,78
numerek35,13,22
dobry wieczór kogucik19!!!Jak kurka podpowiedziała? Dzisiaj NP czy równowaga? Ja odpoczywam i progresje też odpuściłem.Zobaczę jak wypadną liczby.Jutro napewno zagram.
Witam .Ja obstawilem jak zwykle P/NP i czekam troche jestem rozczarowany bo koledzy ustalili mi kto to jest obserwatior i az mi sie nogi ugiely 3 razy sprawdzali bo nie wierzylem. ale wiem niestety i jest mi przykro bo zawiodlem sie na czlowieku nigdy bym go o to nie podejrzewal.ale juz wiem ,trudno zycie jest brutalne ,tylko dlaczego tak postepuje i pisze pod wieloma nikami,jak mu sie chce tak postepowac zaskoczenie totalne ze to on.Pozdrawiam
w końcu rozbije ten numerek.nie wiem ile tam jest do wygrania ale na pewno wystarczy.wzór 2x3x4n36
Zastanawiam sie wogole czy nie zrezygnowac ze stronki nic nie pisac grac sobie spokojnie nie chwalic sie niczym i nikomu bo takiej obludy moze byc wiecej a ja tego nie trawie musze to przemyslec czy warto,myslalem ze wsrod graczy uda sie wywolac dyskusje na temat metod gry a tu tylko albo wojna na slowa albo cyfry brane z sufitu od pewnego czasu pisze te liczby i jestem zszokowany rezultatami.jak na 3 zestawy liczb nic nie wychodzi a wieczorem czytam ze ten co podawal ma 5 na 6 to sie zastanawiam z kad to wziol chyba ze pisze co innego a posyla co innego taka obluda to nie dla mnie ,oj strasznie sie zawiodlem jestem wsciekly na siebie ze wczesniej sie nie kapnolem,mam nadzieje ze to przeczyta ,ale ja mu tego nie powiem i nikomu nie ujawnie szkoda,taka wartosciowa stronka ,a zrobilismy z niej dziadostwo ,pytam dlaczego tak sie dzieje,jeszcze tylko forum jako tako funkcjonuje ale i tam czasem ktos probuje zamieszac ,musze sie z tym przespac.pozdrawiam
witam!kogucik19 czy możesz mi napisać co to są liczby z sufitu?pozdrawiam i życzę wysokich wygranych!
Kogut, piszą Ci ludzie: aut, a Ty udajesz, że nie wiesz o co chodzi!
Witam.Troche mi sie chumor poleprzyl bo wyszly nieparzyste liczba tylko 1 wiec jest wspaniale ,z podniesionym ogonkiem udam sie kolo polnocy pod skrzydelko kurki i dzis ziarno bedzie dostepne i trzeba sie najesc bo nie wiadomo kiedy znow bedzie dobrze.Pozdrawiam,i gratuluje wygranych.
Krykus - ja nie udaję i nie wiem o co chodzi,
bo jeśli o mnie idzie to lubię kogucika i jego wpisy na chacie i forum!
Dla mnie kogucik to barwna postać, która zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Poza tym śmieszą mnie wpisy o kurce i dziobaniu ziarna - naprawdę lubię humor kogucika.
A to że pisze o kasie i o grze świadczy tylko o tym, że jest szczery - zawsze wiemy, kiedy przegrywa, a kiedy nie, bo przecież podaje swoje typy.
Ja zazdroszczę kogucikowi, że ma tyle kasy na grę, ale jest to zazdrość koleżeńska, życzę kogucikowi samych wygranych.
Zamiast obrzucać się niepotrzebnie mięsem, napiszcie coś, co nie psuje od razu atmosfery na chacie, bo czasami mam wrażenie, że pisze się tylko po to, żeby drugiemu coś wytknąć, wyśmiać. I po co to? Czy takie wpisy mają jakąkolwiek wartość?
bo jeśli o mnie idzie to lubię kogucika i jego wpisy na chacie i forum!
Dla mnie kogucik to barwna postać, która zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Poza tym śmieszą mnie wpisy o kurce i dziobaniu ziarna - naprawdę lubię humor kogucika.
A to że pisze o kasie i o grze świadczy tylko o tym, że jest szczery - zawsze wiemy, kiedy przegrywa, a kiedy nie, bo przecież podaje swoje typy.
Ja zazdroszczę kogucikowi, że ma tyle kasy na grę, ale jest to zazdrość koleżeńska, życzę kogucikowi samych wygranych.
Zamiast obrzucać się niepotrzebnie mięsem, napiszcie coś, co nie psuje od razu atmosfery na chacie, bo czasami mam wrażenie, że pisze się tylko po to, żeby drugiemu coś wytknąć, wyśmiać. I po co to? Czy takie wpisy mają jakąkolwiek wartość?
O na przykład - to są moje ulubione wpisy!!! Zaraz się zacznie kolejna seria?!
Po prostu pozdrawiam...
Po prostu pozdrawiam...
A co to padło dzis ? lipa jak h..j ! Człowiek wruci z pracy zobaczy liczby i nic dodać i ując jeszcze poczytam paru przygłupków na czacie i juz wogóle się rozbrajam !
I jeszcze ktos mi powie ? że nie sterują multilotkiem a dzisiejsze liczby to prawdopodobieństwo matematyczne ? Doranoc !
Oj, mario, zdziwisz się - coś czuję, że dzisiaj będzie rekordowo dużo 6/10 z plusem, bo ludzie często grają na ten zestaw. na pewno to nie jest w interesie TS, żeby go celowo wylosować
Dokładnie, dzisiejsze liczby totalnie mnie rozwaliły. Puściłem w piach około 35 zł., mogłem sobie kupić za to sześciopak dobrego piwa, albo lepiej wysłać za to 28 zakładów expressa w środę!!! Kurde co za kicha, nawet 2/2 mi nie wpadło...
no i pula w numerku została. ja jutro robię pożegnanie z "hardkorowym" [jak na moje możliwości] graniem w lotto, potem to będą tylko grosze... czy poślę za 5 zł czy za 50 czy nawet za 500... w obliczu szansy 1:14 000 000 czy choćby 1:1 000 000 to żadna różnica...
Dysleksji STOP! Nie chciałbym być złośliwy,lecz jak czytam ten czat to oprócz złośliwej treści merytorycznej co niektórych wobec co niektórych.Dają po gałach bł(en)dy ortograficzne.Nie chodzi mi teraz o konkretne postacie tego czatu :),lecz rodzi sie pytanie do Pasco.Czy nie można dodać skryptu słownika do tego czatu z opcją czerwonego wężyka pod pod wyrazem w przypadku popełnienia nieścisłości ortograficznej?Nasz język jest skomplikowany,czasami niezrozumiały.Jeśli chodzi o słowo pisane, ale cóż...Gdyby była taka mozliwośc,myslę że wszyscy na tym skorzystamy.:)
NooX - jest taka możliwość w przeglądarce - jeżeli w nowych wersjach FireFoxa wpiszesz "nieistniejący" wyraz to ci go podkreśli [jak w innych to nie wiem, pewnie też wprowadzili, żeby być konkurencyjni] - bardzo przydatna funkcja, praktycznie ogranicza ilość błędów do zera. Podejrzewam, że wprowadzenie takiego urozmaicenia przez Pasko jest niemożliwe - taki słownik pewnie naprawdę sporo by zajmował i kradł dużo miejsca i transferu z hostingu. Chyba, że jest gdzieś ktoś kto udostępnia taką usługę przy wykorzystaniu swojego własnego serwera, ale raczej wątpię - no i pad takiego serwera powoduje, że na stronie multipasko nie da się nic napisać...
Witam .przeczytalem wczorajsze wpisy po raz drugi i tak do Poczatkujacego Hazardzisty nie tak dawno pytales w co zainwestowac swoje 1000 zeta a za dwa dni juz piszesz ze Pan Pasko sprzedaje systemy za 100 lub 200 zeta ktore nic nie daja.Ja nie wiem czy sprzedaje czy nie ,czy one cos daja czy nie ale co kogo obchodzi na czym zarabia Pasko.Badz wdzieczny ze masz taka stronke i mozesz cos zarobic.Z kad masz taka wiedze bo nie dawno pisales ze jestes taki zagubiony zeby ci poradzic a ty sie kasa podzielisz,smieszne ale taki byl wpis niestety,Co do okradania biednych ,otoz zarowno bogatych jak i biednych nie wolno okradac bo co za roznica kogo okradamy to jednak jest drugi czlowiek,ale jezeli juz to okrasc sie da tylko GLUPI bez wzgledu na stan majatkowy a tacy sa wszedzie.Znam przypadki ze sprzedawano szczescie w wiaderku i byli glupcy co kupowali wiec o czym my tu rozmawiamy i nie zagladajmy nikomu do jego porfela tylko grajmy za swoje za ile mozemy sobie pozwolic i tyle.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych bo dzis 13 i piekna pogoda wiec do wieczorka bo ja w plener i na jakis basenik ,do uslyszenia.
WIESZ CO KOGUT DZIŚ 13 UTOP SIĘ NA TYM BASENIE ,I ZNIKNIJ NA ZAWSZE Z TEGO MINI CHATU ,BO JUZ GŁUPOT DOŚĆ CZYTANIA I O ZIARNIE I INNYCH BZDETACH . TAK POPIERAM BŁEDY I TYLKO BŁEDY SA NA TYM CHACIE !PASCO WPROWADZ SOWNIK, BO NIE KTÓRE OSOBY BARDZO TO RAZI !
OBSERWATIOR - ostatnie ostrzeżenie i zostaniesz zablokowany i wszystkie pozostałe nicki, które używasz na tej stronie, które widzę jak na dłoni. Pozdrawiam
Obserwatior - Chyba pomyliły ci sie strony
zajrzyj i przenies sie zyj spokojnie bez streujacych wpisow chatow itp... poz
http://moa.home.pl/astro/obserw/lcogt/2007/NGC4030.jpg
zajrzyj i przenies sie zyj spokojnie bez streujacych wpisow chatow itp... poz
http://moa.home.pl/astro/obserw/lcogt/2007/NGC4030.jpg
;) Ja woll !
Czas najwyższy skończyć z tymi zabawami, jak się chcecie kłócić to nie tutaj. To poważna stronka,a nie miejsce do takich dyskusji. Docencie wysiłek Pasco, a nie róbcie takich dziwnych sytuacji.
Dzis kumulacjia w dużego i numerka jest o co walczyć ! w multi na dziś pewniaki
9,20,34,35,37/5
9,15,16,18,21,54,57,72/8
Wysokich wygranych
9,20,34,35,37/5
9,15,16,18,21,54,57,72/8
Wysokich wygranych
Do OBSERWATORA!
Rażą Ciebie błędy? To kup sobie słownik i zacznij od siebie.
Niektóre - tak się pisze ten wyraz, czyli razem. Ty napisałeś z rażącym bykiem.
Rażą Ciebie błędy? To kup sobie słownik i zacznij od siebie.
Niektóre - tak się pisze ten wyraz, czyli razem. Ty napisałeś z rażącym bykiem.
było napisane że spotykają się tu użytkownicy-gracze i wymieniają się spostrzeżeniami na temat gier i jakoś tego nie widać...co jest MARIO,KOGUCIK,MATYCZ,BEZQOOP,BELLA,PITREX, i inni
wydaje mi się że część liczb może tych "wejść"...może dziś...:
17,36,55,61,62,77
17,36,55,61,62,77
a ja dziś puszczę liczbę 4 z plusem. może nawet zaszaleję i zrobię większą stawkę, bo czuję w moczu, że może wejść. :)
Szanowny Panie OPA jeden z wymienionych przez Pana nikow jest tym czlowiekiem ktory sie zle zachowuje i na tym bym zakonczyl.Nie bede odpowiadal na nie mile zaczepki ,zrobil to juz Pasko. Co do moich marzen na dzien dzisiejszy to mam takie pragnienie zeby numerek byl wiekszy od 18 oraz w duzym lotku wyszla przewaga NP co do multi nie oczekuje dzis rewelacji i prosze o rownowage bo juz na nia czas 10 losowan minelo a wedlog mojej prognozy to w maju powinno byc 15X NP 10X P oraz 6X 0 ale nie mam nic przeciwko aby szlo jak do tej pory.Mam pytanie czy gra ktos na TSN w tuzin czyli 3 zakresy i jak mu idzie.Ja dzis odpuscilem P/NP.Jak zostalo nie duzo do odrobienia strach czlowieka ogarnia a cofajac sie wstecz mysle ze mialem cholerne szczescie.Zastanawia mnie jedno ze niektorzy podajac zestaw liczb np 15 wchodza im 2 liczby a oni pisza ze wyszli na swoje stosujac system,takim szczesciazem byc to chyba kazdy by chcial,i te opowiesci o wysylaniu setek kuponow na Duzego lotka to tez opowiesci niegrzecznego Pana.Wiecej do tematu nie wroce ale niech wie ze ja wiem .Pozdrawiam
chodzi o to że my chcemy wygrać,wiemy o tym że nie jest łatwo,różnego rodzaju statystyki lubię czytać,ale po co komuś wypominać ile ma dochodu,np. TOTALIZATOR,czy inne firmy ORLEN,STOCZNIE,nie wspomnę o bukmacherce itd
ja wolałbym czytać coś ciekawego,jakieś spostrzeżenia o liczbach,na pewno zawsze ktoś coś z losowań wychwyci-zauważy,nawet nie trzeba wygrywać tych milionów,bynajmniej ja tak uważam,bo wiadomo że wygra to tylko jeden lub kilku
Zastanawiam sie dlaczego na stronach internetowych np Tipsportu nie ma pelnej oferty gier losowych czym to jest podyktowane bo w punkcie sa rekalmy czyli zalezy im na grze a w internecie nie ma szkoda ,moze ktos wie gdzie uderzyc zeby dali juz w punkcie mowilem a moja P bladyna dzwonila ale jakos bez efektu szkoda.
jak ja dzisiaj zobaczyłem w biuletynie jakie mają miesięczne obroty niektóre kolektury np. w stolicy,normalnie szok...do 5 razy więcej ode mnie,a podkreślę że mam chyba najlepsze obroty w naszym ok.20 tys. miasteczku
Jak myślicie?
Ile warte byłyby liczby do pary w Multilotku, które w ciągu 15 dni wchodzą na 100%?
Ile można by za takie liczby zapłacić?...
Ile warte byłyby liczby do pary w Multilotku, które w ciągu 15 dni wchodzą na 100%?
Ile można by za takie liczby zapłacić?...
Kogol jezeli za 15 razem to taka 15 progowa progresje musisz zrobic,zastanow sie ile musisz wsadzic zeby wyjac jezeli zalozysz duzy zysk to mozesz tak dlugiej progresi nie wytrzymac a jak juz ci sie uda wygrac to dopiero podzielisz sie ze sprzedajacym ja bym ci propnowal nie kupowac ale jezeli juz to umow sie ze po wygraniu 45%z wyganej czyli twojego czystego zysku dasz sprzedawcy.Moze zamiast sie dzielic pomysl sam nad wymysleniem liczb a przy tych informacjach ktore masz na stronie Pasko nie jest to trudne.Zastanow sie jeszcze raz .Pozdrawiam.
Mógłbym nawet odczekać parę dni. A biorąc pod uwagę stawki w profie, to wcale taka duża progresja nie wychodzi.
Dlatego wolałbym może, kilkadziesiąt złotych zapłacić a wygraną zachować dla siebie w całości...
Dlatego wolałbym może, kilkadziesiąt złotych zapłacić a wygraną zachować dla siebie w całości...
Kogol nie napisales nic konkretnego nie podales jaki zysk zakladasz jaki jest kurs jaki jest poczatek twojej progresi tak w ciemno tylko wrozka moze ci pomoc bo bez tych danych nic nie mozna zdzialac wiec moze uchyl troche danych a wtedy mozna cos obliczyc.
Witam kogucik19!!! Przejrzałem wpisy wczorajsze i dzisiejsze i dziwię się trochę, ale lubisz byc prowokowany. Ja dzisiaj garam na P w ML.Typuję także liczby 52,40,2,60,24,61,65.Pozdrawiam jutro obaczymy.
Więc to jest tak:
Mam namiary na gościa, który odpłatnie udostępnia liczby, które ze stu procentową pewnością wchodzą najdalej po 15 losowaniu.
Sprawdzałem progresję 15-to dniową, przy kursie z profa i wychodzi na to, że przy wkładzie 1500 zł mogę przez 15 dni puszczać ze stawką 50 zł dziennie. w skali miesiąca wyszedłby zarobek na czysto 1500 zł. Myślę, że nieżle. pytanie tylko, ile temu gościowi mógłbym za takie liczby zapłacić - żeby to było takie rozsądne. Gościu kasuje jednorazowo za parę, aż do momentu trafienia. Najlepsze jest to, że gość jest w stu procentach wiarygodny.
Mam namiary na gościa, który odpłatnie udostępnia liczby, które ze stu procentową pewnością wchodzą najdalej po 15 losowaniu.
Sprawdzałem progresję 15-to dniową, przy kursie z profa i wychodzi na to, że przy wkładzie 1500 zł mogę przez 15 dni puszczać ze stawką 50 zł dziennie. w skali miesiąca wyszedłby zarobek na czysto 1500 zł. Myślę, że nieżle. pytanie tylko, ile temu gościowi mógłbym za takie liczby zapłacić - żeby to było takie rozsądne. Gościu kasuje jednorazowo za parę, aż do momentu trafienia. Najlepsze jest to, że gość jest w stu procentach wiarygodny.
Mam pytanie czy wchodzi wam strona efortuna bo mnie jakos nie chce dzialac.
kogol nie ma takich gości na całym świecie, wierz mnie.Z niejednego pieca chleb próbowałem.W wielu krajach grałem ale takiego faceta nie spotkałem. Cudotwórca jak Tusk - domyślasz się chyba o kogo chodzi.Dalej bez komentarza!!!!!!!!!!!
OPA skoro przeczytałeś,że mają 5-krotnie większe obroty niż twoja kolektura,zatem i zarobki powinni mieć 5 x większe,a wcale tak nie jest, bo narzekają strasznie.Zatem wyjdź z szoku , bo to oznacza,że muszą ciężej pracować niż ty.W warszawie wszystko jest dużo droższe niż na prowincji i to też trzeba wziąć pod uwagę..........
Mam pytanie do was.Mianowicie czy nie uważacie ,że trafieni takiej szóstki po kolei w M.L nie powinno być nagradzane w jakiś szczególny sposób?Przecież to jest śmiech,że za trafienie 6 liczb odbiera się w M.L kilka złotych podczas gdy za trafienie 6 liczb w D.L odbiera się kilka milionów złotych,Taki układ 6 liczb po kolei zdarz się raz na 100000 losowań i powinien być wysoko wynagradzany przy trafieniu,Pozdrawiam.
witam wszystkich,dzisiaj niezła kaska do wyjęcia,ML[5]2,13,32,65,69,TSN
13;22;26ktoś kiedyś na tej stronce dowodził że 13-go zawsze w którymś losowaniu jest 13 obstawiłam 13 w każdym zobaczymy.
13;22;26ktoś kiedyś na tej stronce dowodził że 13-go zawsze w którymś losowaniu jest 13 obstawiłam 13 w każdym zobaczymy.
To prawda co pisze Lubek49 wiesz mozna napisac ze 79,80 wejdzie w ciagu 15 losowan ale to wynika racze z obserwacji ale 100% gwaranci nikt ci nie da moze facet ma wiecej szczescia ale nie jest pewny ja tez trafilem w kiedys 10 w wojsku za 1 razem i bylem okrzykniety facetem z dobrym okiem ale do koncza wojska nie mialem juz 10 tylko zawsze wytlumaczenie za bron nie dobra ,pogoda brzydka,itp ale wszyscy na poczatku uwierzyli ale potem sie okazalo ze to byl 1 razowy fuks.
Nie po to pisałem o czymś takim, żeby mi ktokolwiek w coś uwierzył, bo w ogóle mi na tym nie zależy - sam mnie "kogucik" ciągłeś za język...
Pytałem się tylko ile by takie liczby były w/g Was warte. Czy to jest zbyt skomplikowane pytanie?
Ale zostawmy tą kwestię już w spokoju. Pozdrawiam. Cześć.
Pytałem się tylko ile by takie liczby były w/g Was warte. Czy to jest zbyt skomplikowane pytanie?
Ale zostawmy tą kwestię już w spokoju. Pozdrawiam. Cześć.
kogol. Wierz mi, że nie jest to możliwe. Może przez pół roku, ale nie zawsze. A nigdy nie wiesz czy ten raz na pół roku właśnie nie wypadnie teraz.... Jeśli jednak faktycznie jest ktoś taki to niech typuje u mnie na stronie w dziale typowania swoje parki. Może w swoim profilu napisać informację nawet w stylu reklamy i będzie miał setki klientów jeśli udowodni swoją rewelację :) Pozdrawiam
Kogol –mogę gratisowo ci podarować parkę pewniaków weź wczorajsze losowanie z ML. i wybierasz sobie ta parkę spośród 20 liczb na pewno będzie . Jeśli potrafisz wybrać To Powodzenia życzę w dalszych sukcesach
Gratulacje dla WALDIEGO za dzisiejsze 5/5 w Multi Lotku. W dużym lotku mamy 2 osoby z 4/12. Już wkrótce zaprezentuję ciekawe systemy do gry w Dużego Lotka na 12 liczb wraz z gwarancjami...
Wspaniale losowanko wszystko weszlo co chcialem i NP duzy lotek i numerek wieszy od 18 cudownie tyle kasy do odzyskania i wybrania tak sie ciesze i pozdrawiam wszystkich a wygranym gratuluje.Pozdrawiam
kogucik gratulację mnie na otarcie łez pozostaje Dębowe...będzie kumulacja trza budować stadiony!
Witam!może mi ktoś odpowiedzieć czy te wyniki w multi są prawdziwe tak jak napisał full bo nie oglądałam losowania!Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych!!!
pzrestancie z tymi stadionami bo te pieniadze nie ida na stadiony tylko do kieszeni TS
dobra Maniek niech będzie że do 'ich'kieszeni...ale cholera dlaczego nie naszej!!!
Mam pytanie do pasco i moze innych czy sa juz gdzies bardziej szczegolowe informacje na temat Multi5 tzn kosztow gry, ilosc losowan, tabele wygranych itd. Bardzo bym byl wdzieczny za odpowiedz. marek
no właśnie i w jakich miastach na Mazurach jest Multi - keno,w Olsztynie to już wiem i jeszcze jedno...pamiętacie od kiedy multilotek losowany jest codziennie
26 maj coraz bliżej...to swoją drogą szanowny TS powinien poinformować graczy co i jak w sprawie multi5....ehh
skoro dwa dni temu zostalo podane przed losowaniem przez pana Rembiszewskiego ze od 26 Maja rusza Multi 5 ze zostal zatwierdzony regulamin dlaczego ludziom nikt nic nie mowi? dlaczego nie mozna znalesc jakiej kolwiek informacji na ten temat? Czy dopiero wszyscy mamy ruszyc szturmem do kolektur i molestowac tam kolektorki pytajac o informacje. Naprawde nie ma jakich kolwiek ingormacji? Pasco jak mozesz prosze odpowiedz na po ruszone kwestie. Marek
Ale jestem zadowolony weszło mi 4/6 w dużego heh ! Dobranoc !!! ( 3.23.32.37 ) te utrafiłem !
BELLA34 spokojnie jeszcze twoj dzien nie nadszedl wiec masz szanse ktorej ja nie mam,ty chapniesz kumulacje a ja bede dalej na drobnicy zerowal i wtedy kazdy bedzie mial to co chcial miec.
Przeciez mozna by ludzi jkos po informowac o tabeli wygranych zasadach itd? Kazdy z nas mogl by sobie przemyslec jaka strategie gry obierze odlozyc kase na tego 26 i za szalec jak na pierwszy dizen chocby nawet z ciekawosci a z tego co mowil Rembiszewski losowania co 5 min od 7 do 21.40 to przypada ich na dobe 176 wiec jesli tez po 2.5 to koszt calo dniowej gry 440zl ale mozna sie skusic grajac np jednymi a ty mi samymi numerami piatek, to jesli beda tez placic 7 stow to jest realna szansa wygrani w jednym dnio tej piatki czyli 260 zl, to jak by tak trafilo to ja bym nawet do pracy nie musial chodzic bo tyle na dniowke nie zarabiam, ale tak jak wspomnialem jestem wstanie zainwestowac te 440 zl i sprobowac gry, ale jestem bardzo ciekaw informacji jak i co bo zakladajac ze jak gdzies tam czytalem obilo mi sie o uszy ze ma byc losowanie z 70 liczb, wiec szanse nasze realnie by wzrosly i to nawet duzo. Licze na odpowiedz, zapraszam takze ciekawych ludzi do wymiany doswiadczen zapraszam do rozmowy na gg 585 4728
za około 10minut się okaże czy będę miala co chapnąć jak narazie jestem przegrana na całej lini...