Wpisy 2 167 344 – 2 167 443
23 października 2014 18:57 → 23 października 2014 21:17, 100 wpisów
Drugie losowanie Ekstra Pensji zakończyło się szczęśliwie dla osoby, która zagrała we Włocławku.
krasnalko to niedaleko mnie...we Włocławku jest wysokie bezrobocie z tego co wiem..mam nadzieje ze wygrał człowiek naprawde potrzebujący...i znikam
mam znajomego który 19 lat prowadzi swoją kolektórę i on twierdzi że w multi najlepiej grac na 8 cyfr,zgadzacie się z tym?
on twierdzi że nawet niespodziewał się że tylu ludzi u niego wygrywa typując właśnie na 8 liczb jak są jakieś kontrole pasków z maszyny to wtedy to widzi
ducna nie jestem pewny, ale chyba tylko on ma szczęście do tych 8 liczb .
dunca125
Ty grasz przez internet,a mąż lata do kolektury ?
Ty grasz przez internet,a mąż lata do kolektury ?
2 167 159. dunca125 2014-10-23 (13:03)
poszedł totka wysłać i go wcieło obiad stygnie
poszedł totka wysłać i go wcieło obiad stygnie
OK.
Fabian
Krasnalka
Dzisiaj nic.Ale zdrapka dała 20 zł.
Wyślę za to EP.
Krasnalka.To też
lejeA trzeba z pieskiem
Gracz z miejscowości Włocławek wygrał EKSTRA PENSJĘ !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Cześć wam kurde nieudane było dla mnie wczorajsze losowanie tej ekstra pensji 1/5 0/1 miałem a u was jak tam ?
Toć niedługo przymrozki będą i zima będzie a słyszeliście że energia ma podrożeć ba mało powiedziane o 100% w górę. Czego żeśmy doczekiwali ale pani premier jest już w Brukseli chyba możemy być spokojni co ?
Na dworze 2°C a u was ?
krzysztof_c nikt nic za darmo nie da, podwyżki...o tym już od dawna trąbili... trzeba ciężko rabotać albo iść na premiera...
i
WITAJ
i
WITAJ
Na rynku byla juz jedna firma ktora zrobila ludzi w babuko.Chodzi o wysylanie kuponow LOTTO przez internet.Jej nazwa to Amigo Lotto.Dzialala kilka lat,zarejestrowaly sie tam setki osob,ktore powplacaly kase na konta aby grac i pozniej z dnia na dzien zwineli interes.Ja to nawet tak mysle,ze mogla pasc "6" na ktoryms z kuponow graczy i aby nie wyplacic tej kwoty zlikwidowali firme,dlatego lepiej grac samemu,bez posrednikow,bo jak sie nie ma kuponu w rece to................
siemka...........
Słyszeliście podobno Robert Kubica wraca do F1 oj było by super bo bez niego też oglądam wyścigi ale z nim jest całkiem inaczej inna atmosfera.
krasnalek...
Polska reprezentacja awansowała z 70 na 44 miejsce no no no dalej chłopaki tak a 20 będzie wasza.
69daro..ja na amigolotto się zarejestrowalem długo myslałem ze pewnie coś tu smierdzi system mieli dobry zdecydowałem się i wplaciłem 70zl i mialem rację ***************
estek wróci wróci wiara czyni cuda i tego się trzymajmy.
cisek watpie w to ale jak najbardziej niech wróci. obstawiasz ost jakies mecze?
jakie typy na dziś
11,12,14,26,21 na mini
cześć
cześć
o 14:00 4 zł wygrałem na wieczor nic nie wysłalem
8,12,17,21,39
7,8,14,33,50,69
21,33,42,57,61
8,16,21,33,42
To ja dam taką szóstkę Mini Lotto na sucho 6,12,21,24,36,38.
Ale jaja będą jak by weszły ale bym sobie pluł wtedy.
lotto............2,7,21,33,38,40
Albo 7 liczb 6,12,21,24,36,38,42 jak szaleć to szaleć i 7 Lotto 2,12,15,23,27,35,48
Albo nie Mini Lotto 4,8,16,23,28,33,41
mini...6,8,12,16,18,21,24
I jeszcze dam ze 4 takie zestawy 2,7,16,29,39 1,5,21,27,41 6,18,24,34,40 5,15,23,35,37.
I po co piszecie te zestawy ?
Lotto.......1,2,3,4,5,6
Jakby takie padły to nie jeden by przed TV padł na twarz i serce co ?
ja już nie raz w multi trafiłem 5/5 6/6 7/7 jeszcze jest ok serce mam jak dzwon
Lotto 1,2,3,4,5,6 wyobrażacie sobie ? A pracownik co z nim u wujka robię powiedział że miał czwórkę w Lotto kiedyś i dostał około 160 zł a wczoraj sobie i jemu ekstra pensję kupiłem tylko nie wiem ile tam trafnych jest wiem tylko że ta liczba z 4 jest trafiona jedynka ja miałem 1/5, 0/4. A tak to trójki przeważnie jak coś trafia w Lotto a ja na to że nigdy nawet trójki w Lotto, Lotto Plus czy Mini Lotto nie miałem najwyższa wygrana to w Multi Multi dwa razy miałem grając w różnych losowaniach 4/5 20 zł.
Ale chodzi mi o Lotto 1,2,3,4,5,6 które nigdy raczej takie nie padnie zestawienie.
nigdy nic nie wiadomo
>>>profesor1980
Fakt,sam sposob gry byl dobry,ale wiadomo gdy kreci sie wielka kasa[a taka wlasnie Amigo Lotto obracalo],wczesniej czy pozniej kogos lapki zaswedza aby zgarnac wszystko dla siebie........W sumie to Totalizator Sportowy powinien uruchomic swoja wlasna strone internetowa do gry on-line,tak jak to zrobili legalni bukmacherzy:STS i FORTUNA[mam tam konta i nigdy nie bylo problemow z wyplata wygranych],ale wiadomo nasz rzad musialby uchwalic ustawe pozwalajaca na takie cos.A granie przez neta jest w sumie lepsze,nie trzeba nawet wychodzic z domu.Ale TYLKO przez oficjalna firme,bez posrednikow
Fakt,sam sposob gry byl dobry,ale wiadomo gdy kreci sie wielka kasa[a taka wlasnie Amigo Lotto obracalo],wczesniej czy pozniej kogos lapki zaswedza aby zgarnac wszystko dla siebie........W sumie to Totalizator Sportowy powinien uruchomic swoja wlasna strone internetowa do gry on-line,tak jak to zrobili legalni bukmacherzy:STS i FORTUNA[mam tam konta i nigdy nie bylo problemow z wyplata wygranych],ale wiadomo nasz rzad musialby uchwalic ustawe pozwalajaca na takie cos.A granie przez neta jest w sumie lepsze,nie trzeba nawet wychodzic z domu.Ale TYLKO przez oficjalna firme,bez posrednikow
Jaki byś mi profesorze1980 samochód doradził jako na pierwszy kupić bo prawo jazdy mam około 3 lata i 9 miesięcy w styczniu 4. Nie za drogi ma się rozumieć.
krzysztof...niestety nie znam się na somochodachnawet nie mam prawka
ale pewnie jak chceż cwiczyć i do wprawy dojsc to najlepiej używany
ale pewnie jak chceż cwiczyć i do wprawy dojsc to najlepiej używany
http://allegro.pl/opel-astra-1-4-bardzo-ladna-i4696548285.html takie właśnie ma syn pana który u wujka pracuje pomaga. Bo wujek chciał mi sprzedać Matiza którego ma.
daro69...ja slyszalem o wprowadzeniu przez ts gre przez neta
2000 zł podobno a nawet za skutera miała być wymiana ale miałbym jeszcze dopłacić a pan powiedział żebym lepiej tego nie brał.
krzysiek najpierw powiedz ile masz kasy na auto a pozniej bedziemy szukac
w 2015r.