Wpisy 2 167 311 – 2 167 410
23 października 2014 18:40 → 23 października 2014 20:54, 100 wpisów
To jest dobry sposób, nie musisz wtedy chodzić codziennie do kolektury i zakupywać kuponów .
przecież jest 3gry.pl
ja tam od dwóch lat gram
ale tylko lotto,mini i multi
ja tam od dwóch lat gram
ale tylko lotto,mini i multi
dunca ale trzeba placic prowizje,i jak cos wiekszego wygrasz to nie wiadomo czy czasem "kupon sie nie zgubi"
Ja też, tylko jak wolne o to mi chodzi zamiast jeżdzić samochodem lepiej się przejść
Nie dopiero jak wygrasz cos i chcesz mieć przelewna konto piszesz emaila z danymi i ci przelewają
ale miałam dzis koszmarny dzień...moze zakończy się szczęsliwie jakąs wygraną czego sobie i Wam życzę..ide
Drugie losowanie Ekstra Pensji zakończyło się szczęśliwie dla osoby, która zagrała we Włocławku.
krasnalko to niedaleko mnie...we Włocławku jest wysokie bezrobocie z tego co wiem..mam nadzieje ze wygrał człowiek naprawde potrzebujący...i znikam
mam znajomego który 19 lat prowadzi swoją kolektórę i on twierdzi że w multi najlepiej grac na 8 cyfr,zgadzacie się z tym?
on twierdzi że nawet niespodziewał się że tylu ludzi u niego wygrywa typując właśnie na 8 liczb jak są jakieś kontrole pasków z maszyny to wtedy to widzi
ducna nie jestem pewny, ale chyba tylko on ma szczęście do tych 8 liczb .
dunca125
Ty grasz przez internet,a mąż lata do kolektury ?
Ty grasz przez internet,a mąż lata do kolektury ?
2 167 159. dunca125 2014-10-23 (13:03)
poszedł totka wysłać i go wcieło obiad stygnie
poszedł totka wysłać i go wcieło obiad stygnie
OK.
Fabian
Krasnalka
Dzisiaj nic.Ale zdrapka dała 20 zł.
Wyślę za to EP.
Krasnalka.To też
lejeA trzeba z pieskiem
Gracz z miejscowości Włocławek wygrał EKSTRA PENSJĘ !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Cześć wam kurde nieudane było dla mnie wczorajsze losowanie tej ekstra pensji 1/5 0/1 miałem a u was jak tam ?
Toć niedługo przymrozki będą i zima będzie a słyszeliście że energia ma podrożeć ba mało powiedziane o 100% w górę. Czego żeśmy doczekiwali ale pani premier jest już w Brukseli chyba możemy być spokojni co ?
Na dworze 2°C a u was ?
krzysztof_c nikt nic za darmo nie da, podwyżki...o tym już od dawna trąbili... trzeba ciężko rabotać albo iść na premiera...
i
WITAJ
i
WITAJ
Na rynku byla juz jedna firma ktora zrobila ludzi w babuko.Chodzi o wysylanie kuponow LOTTO przez internet.Jej nazwa to Amigo Lotto.Dzialala kilka lat,zarejestrowaly sie tam setki osob,ktore powplacaly kase na konta aby grac i pozniej z dnia na dzien zwineli interes.Ja to nawet tak mysle,ze mogla pasc "6" na ktoryms z kuponow graczy i aby nie wyplacic tej kwoty zlikwidowali firme,dlatego lepiej grac samemu,bez posrednikow,bo jak sie nie ma kuponu w rece to................
siemka...........
Słyszeliście podobno Robert Kubica wraca do F1 oj było by super bo bez niego też oglądam wyścigi ale z nim jest całkiem inaczej inna atmosfera.
krasnalek...
Polska reprezentacja awansowała z 70 na 44 miejsce no no no dalej chłopaki tak a 20 będzie wasza.
69daro..ja na amigolotto się zarejestrowalem długo myslałem ze pewnie coś tu smierdzi system mieli dobry zdecydowałem się i wplaciłem 70zl i mialem rację ***************
estek wróci wróci wiara czyni cuda i tego się trzymajmy.
cisek watpie w to ale jak najbardziej niech wróci. obstawiasz ost jakies mecze?
jakie typy na dziś
11,12,14,26,21 na mini
cześć
cześć
o 14:00 4 zł wygrałem na wieczor nic nie wysłalem
8,12,17,21,39