Wpisy 2 166 638 – 2 166 737
22 października 2014 12:08 → 22 października 2014 17:50, 100 wpisów
Witam!
A chciałam właśnie napisać, że wygra ktoś i nagoni innych graczy ...
A chciałam właśnie napisać, że wygra ktoś i nagoni innych graczy ...
Mnie niech przestaną oszukiwać w multi..to też wygram
w mini trzeba mieć jakiś dziwny rodzaj szczęścia
mimo wysyłanych zakładów nigdy nie udało mi się nic trafić specjalnego....
mimo wysyłanych zakładów nigdy nie udało mi się nic trafić specjalnego....
Lila ty powsinogo gdzieś bywała???
witajcie
witajcie
to gdzie jestes? Lila???
Dopisano wyniki multi multi
02,05,06,13,14,17,23,24,25,31,37,44,45,57,61,68,70,72,74,79
Plusem jest liczba: 02
02,05,06,13,14,17,23,24,25,31,37,44,45,57,61,68,70,72,74,79
Plusem jest liczba: 02
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4575 zestawów od 582 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 742 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 568 zł
TOP 5 typujących:
- lukasznt - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 900 zł = 25,71 x koszt gry
- Basia M - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 318 zł = 10,60 x koszt gry
- tianshi84 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 524 zł = 10,48 x koszt gry
- sakero - koszt gry: 37,50 zł, wygrana: 332 zł = 8,85 x koszt gry
- winow - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 394 zł = 7,88 x koszt gry
Dopisano wygrane multi multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 130 000 zł
Cześć no i kolejny dzień po pracy u wujka. Byłem też w przedszkolu podpisać listę obecności a i oczywiście odwiedziłem punkt totalizatora puściłem dwa zakłady Ekstra pensji jednego dałem panu który też u wujka robi. A wy macie zakupione zakłady tej gry lub graliście i co było coś ?
Z panią dydrektor rozmawiałem i powiedizała że może mi pomóc w przygotowaniu do przyszłorocznej matury z języka Polskiego bo matematyki raczej nie. A spytała się czy to drugi raz nie powiodło się na to odpowiedziałem że oj nie teraz 4 raz będzie zrobiła takie oczy.
Już nie chodzę do szkoły jestem Technikiem Agrobiznesu i po Policealnym Studium Zawodowym które ukończyłem w tym roku.
Jak macie zakupione na dzisiaj zakłady eksra pensji słuchajcie jak się wygra to po co pracować jak kasa co miesiąc dobra będzie. A lata pracy to o kogoś się zatrudnić i opłacać składki i się kręci dobrze mówię ?
A wy jak byście zrobili ?
Krzysztof c ale Ty kombinujeszTak to mogą mówić ludzie przed emeryturą,ktorzy już swoje przepracowali.Ty jesteś młody i musisz swoje odpracować,nie ma tak lekko
Jak miałoby się 5000 co miesiąc to coś innego by się robiło a nie na etacie hehe
Tczewianka - wystarczyło by sobie załozyć jakąś działalność gospodarczą i opłacać sobie samemu ZUS przez te 20 lat . Koło 1000 zł miesięcznie . Zostawało by Ci 4000 zł , nie musiała byś nic robić a lata pracy by Ci leciały .
No właśnie,robiło a nie siedziało na dupie
Za 20 lat ZUS będzie już tyle zabierał,że nic z tego nie zostałoby
Denis dobrze kombinujesz widzę.
Kurde, co Wy z tym nic nierobieniem
Tczewianka.
A jeszcze lepiej jak ktoś ma ziemie to wtedy może sobie KRUS opłacać 350 zł na kwartał .
Jakie nic nie robienie ? Nie pracowanie to wcale nie znaczy nic nie robienie . Wręcz przeciwnie . Masz czas ( i pnieniądze ) na robienie tego co chcesz
Emerytkospożnione ale serdeczne życzenia,zdrowka przede wszystkim
Na nic nierobienie to trzeba w dużego trafić i to wtedy jak jest konkretna kumulacja
Czuje że dziś wygram ekstra pensje , bo jako nieliczny wiem co w takim wypadku zrobić
Dziś myślę, że może też paść główna wygrana w ekstra pensji bo może być więcej zakładów niż ostatnio.
Wtedy to pojeżdzilabym po świecie
Tczewianka.Dzięki
Denis,jak napiszesz,że będziesz inwestował w gry TS to dadzą Ci wygrać
Ja zagrałem za 20 zł 4 zakłady . Te same liczby + cztery od 1 do 4 . wiec jak trafie 5 z 35 tzn że wygrałem ex pensje .
Ja pamiętam kolesia w Zakopanym który grał na Krupuwkach na gitarze i miał tabliczkę " Nie chce mi sie pracować , zbieram na piwo " . Tak mnie rozbawił że mu rzuciłem jakieś drobne
Nagroda za szczerość
A może to dla odmiany ja dzisiaj wygram w ekstra pensji co ?
Chociaż gra na gitarze to też praca
Ja w lotto nic wielkiego nie wygrałem , lepiej mi idzie u bukmacherów . Ostatnio prawie wszystkie zyski z bukmacherów przeznaczam na lotto , I nadal.....nic .
Jak stawiacie ile trafię ? A powiem wam tylko że jedną z 4 liczby wybrałem 4.
Moja najwyższa wygrana to trafienie 4/5 w Multi Multi i to dwa razy czyli aż całe 20 zł a za 5 jest 700 oj to bym się trochę pocieszył.
To powodzenia chłopaki
Czyli jaki układ mi dajecie ?
Już dziś kolejne losowanie ekstra pensji nie możecie tego przegapić szybko idźcie do punktów Lotto.
Dziękuje tczewianko i wam też życzę powodzenia w grach liczbowych.
10- zakladow ekstra pensji z maszyny na dzis
damian1983 nie szkoda ci tyle kasy ja jeden zakład mam tylko i czekam a może ten jeden okaże się szczęśliwy ?
Dobry kurs na Legie jest w bwin 2.50 może warto obstawić co nie uważacie ?
5 zł.