Wpisy 2 154 949 – 2 155 048
6 października 2014 16:35 → 6 października 2014 17:43, 100 wpisów
Aaa! To Dusia wygrywa tu raz za razem, prawda ? ?
Dusia często wygrywa
Dusia często wygrywa
Typując liczby na wieczór myślę że warto postawić na równowagę parzystych do nieparzystych
chodzi mi o systemiki skrócone gdzie chyba będzie równowaga P-NP
i na te kombinacje, których większość nie skreśli
a tak poważniej...żebym to ja nie czuła się źle wybierając czasami liczby z ostatniego losowania, to już kilka razy możliwe, że spore sumy bym wygrała...
w tym losowaniu..patrząc po liczbach, oczekujące powinny wpaść ale myślę, że będzie psikus...30tki i 60tki(chociaż te budzą ciepłe uczucia) pewnie wcale w takiej dużej ilości nie wpadną no chyba, że dużo osób postawi na ten wariant...i jeden szczęściarz..zrobi na przekór..
a tak poważniej...żebym to ja nie czuła się źle wybierając czasami liczby z ostatniego losowania, to już kilka razy możliwe, że spore sumy bym wygrała...
w tym losowaniu..patrząc po liczbach, oczekujące powinny wpaść ale myślę, że będzie psikus...30tki i 60tki(chociaż te budzą ciepłe uczucia) pewnie wcale w takiej dużej ilości nie wpadną no chyba, że dużo osób postawi na ten wariant...i jeden szczęściarz..zrobi na przekór..
Tzn. obstawiasz 13 tke, jako pewniaka tzw. i proponujesz szukać liczb,z którymi często wpada, db. Cię rozumiem Dariusz, czy całkiem inaczej ? ?
dopasować coś do liczby 13 ale nie koniecznie z którymi chodziła ta liczba najczęściej
Dusia pewnie wieczorem (znów) małą fortunkę trafisz i będziesz nam opowiadać, że nie wiesz jak to się stało
to do 13 dopasuj 2 liczby z którymi chodzi najczęsciej , 3 najrzadziej i 2 dobierz środkowe
pewnie tak inaczej byłoby ich może i z 12...totalizator przy takich wygranach i tak byłoby stać
wygranych*
yhm
to jeszcze muszę się dowiedzieć jakie to są , szczególnie te środkowe...
to jeszcze muszę się dowiedzieć jakie to są , szczególnie te środkowe...
Paweł, ładne imię , lubię
To od skarbu, skarbca, czy po prostu... od tych perfum ??
To od skarbu, skarbca, czy po prostu... od tych perfum ??
Mój wujek startuje do Rady gminy i powiatu. A jak sam bym chciał wystartować to gdzie miał bym to zgłosić ? Z szeregu partii PIS.
Do urzędu gminy ?
krzysztof c ty zawsze wiesz o co tu zapytać
Ale pytam serio gdzie mam zgłosić kandydaturę ?
Choć małe wiem że szanse na przejście mam.
krzysztof c moze by wozny wiedział ?
Dobra gdzie mam zgłosić kandydaturę w urzędzie gminy chodzi ,i dobrze myślę ? Ale jak mam powiedzieć ? A co tam na wójta i radnego gminy jak iść to iść na całość a to się niektórzy zdziwią haha. Ciekawe ile głosów uzyskam ?
Ale żeby należeć do partii do pewnie nie tak łatwo co ? Czy prościej jako bezpartyjny wystartować ?
krzysztof c 1 głos bys uzyskał napewno swoj
krzysztof c jak jestes zwolennikiem pisu to do Warszawy do ich siedziby i tam sie pytac w czym rzecz
O to tak daleko jechać nie będę dobra to jako bezpartyjny wystartuję tylko gdzie mam się zgłosić na listy do urzędu gminy można ?
Użytkownik bastek8809 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Do kiedy można zgłaszać ? Czyli mam jechać do urzędu gminy ?
Bezpartyjny wystartuję dla beki trochę.
Ciekawe co rodzice powiedzą na to ?
A to w gminie mogę się zgłosić czyli do kogo mam tam iść ?
krzysztof c beda z ciebie zadowoleni
jocia
Patelnie ?
To do urzędu gminy mam iść się wpisać na listę ?
krzysztof http://www.samorzad.lex.pl/czytaj/-/artykul/wybory-samorzadowe-2014-kto-moze-zostac-wojtem
O ja prdl.
Ale do Rady Gminy mogę wystartować ?
A do Rady Gminy mogę ?
krzysztof c , Nie bardzo rozumiem, jak możesz startowac , skoro nie masz nawet bladego pojęcia jak sie za to zabrać..może lepiej prześpij sie chłopcze .
cześć cześć