Wpisy 2 154 849 – 2 154 948
6 października 2014 14:14 → 6 października 2014 16:35, 100 wpisów
Brjan
Dusia.
To znaczy ,że ludziska nie sprzątają po psach.
To znaczy ,że ludziska nie sprzątają po psach.
4/10 tylko
Dusia.
To co wpadło ?
To co wpadło ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 990 000 zł
A bonusik rośnie.
no i czy Oni nie szukają dziur w typowaniach...po takich liczbach widać ewidentnie...
dzień dobry Państwu
dzień dobry Państwu
Witam wszystkich
zloty cześć
multi_multi_plus_1984
multi_multi_plus_1984
emerytka 46
złoty
brjan
złoty
brjan
moccacafe
złoty jesteś jeszcze
moccacaffe widzę że jesteś tu nowym użytkownikiem
Już jakąś chwilę jestem...ale tak to mój pierwszy nick i pierwsza przygoda z Wami. Wcześniej krótko przed jako "niezrzeszona" korzystałam ze strony w testach czy mapkach, podpatrywałam typowania....
złoty ja tylko na chwilę tu wszedłem i chciałem się spytać czy coś wygrałeś większego ostatnio?
moccacaffe
złoty bo u mnie rok 2014 totalna klapa nie to co rok 2013 wtedy się wygrywało
multi w tamtym tygodniu bodajże we wtorek wygrałem 120 zł ale potem wszystko przegrzłem i teraz gram na razie na sucho
dobra zaraz uciekam na obiad
smocznego
multi a to mówisz o całym roku a to nie w tym roku wygrałem dużo i jestem do przodu
złoty ok trzeba pewnie czekać na lepszy czas ale życzę wysokich wygranych tobie
multi 2014 to dla mnie dobry rok ale teraz ostatnio coś się zacieło
złoty u mnie tak jak piszę ten rok jest słaby ale nie tracę wiary w sukces
moccacaffe dzięki
teraz już uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 21:40 cześć do poklikania.
ania to nie wilka strata
ania ja zawsze mam, tylko ostatnio coś mi nawala ale na pewno to naprawię póżniej podam ale napewno przed 19-stą
ania ja zawsze mam, tylko ostatnio coś mi nawala ale na pewno to naprawię póżniej podam ale napewno przed 19-stą
i czekolada z całymi orzechami (brak emot.) zapijana zieloną herbatą
fuuuj z orzechami!
witaj EstyMy
witaj EstyMy
2 zł ?
Niee w MM tylko... no, w życiu
będzie ponad 50 tys.
ale takich rzeczy się nie mówi
będzie ponad 50 tys.
ale takich rzeczy się nie mówi
hej hej
no ja zdecydowanie czekam na wygraną... wczoraj się trafiło 12 zł więc dziś może na wieczór coś wyślę...ale liczby dziwne w ostatnim losowaniu...
no ja zdecydowanie czekam na wygraną... wczoraj się trafiło 12 zł więc dziś może na wieczór coś wyślę...ale liczby dziwne w ostatnim losowaniu...
EstyMy...ale, że za jednym zamachem?
Jeśli tak to zazdraszczam pozytywnie i gratuluję....coś w tym jest, że się nie mówi...może chodzi o sam fakt chwalenia? zauważyłam, że jak się coś powie to potem...pusto...a z drugiej strony ja np negatywnie nie zazdroszczę..
Jeśli tak to zazdraszczam pozytywnie i gratuluję....coś w tym jest, że się nie mówi...może chodzi o sam fakt chwalenia? zauważyłam, że jak się coś powie to potem...pusto...a z drugiej strony ja np negatywnie nie zazdroszczę..
DariuszW
Wiesz, też czekam, tzn. chciałbym wygrać, bo mam pewien projekt do zrealizowania, poza tym chciałbym komuś pomóc (konkr. os.), ale jak tak dalej pójdzie... to nie wiem, czy nie trzeba będzie zrezygnować z tego grania
to mamy podobnie, ja również chciałabym pomóc troszkę sobie(aby los się odmienił) ale i bardzo innym, bliskim i jednej osobie poza... taka naiwność...
dlatego życzę Ci ogromnej wygranej...nie ma znaczenia, która pierwsza wygra, oby obie...
dlatego życzę Ci ogromnej wygranej...nie ma znaczenia, która pierwsza wygra, oby obie...
MoccaCaffe ja się cieszę, bo to wredne było... tak za jednym zamachem, tyle że ten zamach (w cudzysłowiu) ponad rok trwał
hyhy, to na dobrą sprawę i trochę straciłaś... będzie więcej...
byłaś konsekwentna i praktycznie na jakieś stałe zestawy...? czy zmieniasz?
byłaś konsekwentna i praktycznie na jakieś stałe zestawy...? czy zmieniasz?
Wiesz Mocca, mi ogromna wygrana nie jest potrzebna, właściwie. Tak mnie jakoś wychowano, że pieniądze powinny być uczciwie zdobyte...czyste, więc ja (pewnie się usmiejesz) jak zaczynałam grać, to wstydziłam się te kupony puszczać...
MoccaCaffee, dziękuję za życzenia... i jak potrzebujesz, to b.Ci wygranej życzę...
rozumiem założenie jednak to złe podejście....jest uczciwie i czysto, opłacasz udział i kombinujesz własnymi szarymi komórkami na liczby a zatem bez wstydu...jednak rozumiem "prace rąk" też tak mam,z resztą jakoś tak to jest, że zazwyczaj czego ciężko nie zarobię to mi nie dadzą...ale może ten jeden raz....to"szczęście" się uśmiechnie...
EstyMy potrzebuję, szczęście można puścić w obieg ...aby szczerze
Tyle, że (chyba) dla większości ludzi, którym się wydaje, że potrzebują wygrać
....
hmm,
nie pieniądze są potrzebne/tylko całkiem coś innego.
Takie odnoszę wrażenia, jak sobie czytam co tu się pisze.
Ale to tylko moja opinia.
....
hmm,
nie pieniądze są potrzebne/tylko całkiem coś innego.
Takie odnoszę wrażenia, jak sobie czytam co tu się pisze.
Ale to tylko moja opinia.
hahahha, coś w tym pewnie jest..
ale już tak od innej strony...ja też nie chciałabym za nie kupić nie wiadomo jakiego dobra materialnego...ale coś zupełnie właśnie innego...
ale już tak od innej strony...ja też nie chciałabym za nie kupić nie wiadomo jakiego dobra materialnego...ale coś zupełnie właśnie innego...
a popijajcie w ciszy razem ze mną zapraszam..
No dokladnie w ciszy poszukajmy szczęścia w liczbach . trisetum
trisetum <--tylko herbatka!
hahah zaraz zrobię , ponoć smaczna wychodzi jak na niepijącą osobę, która stara się przyrządzać więc papucie na stopy rozsiądź się i
hahah zaraz zrobię , ponoć smaczna wychodzi jak na niepijącą osobę, która stara się przyrządzać więc papucie na stopy rozsiądź się i
Jestem ,
ale zaraz idę dalej, bo jeszcze jedną sprawę mam w tym tyg. z rodzaju beznadziejnych
a jeszcze tego kijem nawet nie ruszyłam
ale zaraz idę dalej, bo jeszcze jedną sprawę mam w tym tyg. z rodzaju beznadziejnych
a jeszcze tego kijem nawet nie ruszyłam
J-23
dusia hej ho
dusia hej ho