Wpisy 215 412 – 215 511
27 stycznia 2011 16:13 → 27 stycznia 2011 20:51, 100 wpisów
haha.skresl dzisiaj w mini i w dużego ważne daty dla ciebie,moze trafisz?!?!?!

Przypominam, że sen trzeba opisać RANO przed pierwszym losowaniem i że około 70% snów się sprawdza.
no tio 29 nie było na 14--00
blokada

teraz będziesz wędrował gdzieś indziej

blokada

teraz będziesz wędrował gdzieś indziej

mi jak się śnią wszy albo duże zdrowe ryby to zawsze mam wygraną w totka.
hej i trafiłam 4/9 w keno
nie jest dużo, ale na kolejne losowanie będzie

nie jest dużo, ale na kolejne losowanie będzie
Wesoły- coś mi się wydaje, że ten twój sen to sobie wymyśliłeś.... .
aga7190 zawsze to coś... ja na razie trafiam po 2,4 zł a najwięcej w zeszłym roku trafiłam 10 zł
jak dla mnie to losowania sa za czesto bo bym zagrala ale nie mam czasu latac co 2 godziny do kolektury.a najwiecej to chyba jest na 20 losowan-juz nie pamietam.zdarza mi sie tez czasami wyslac,ale raz kiedys
ja wysyłam tylko wtedy jak idę na zakupy albo z córka na spacer i to zawsze na jedno losowanie
ile twoja dzidzia ma lat? mój synuś bedzie mial w czerwcu 2 latka.
no to nie wiele starsza od mojego skarbka.widziłam zdjecie jej.śliczniutka.
a moja slicznotka bedzie miała podobno 3marca pierwsze godziny zycia

moj mezus byl od poczatku do konca i powiem wam ze razem sie lepiej rodzi niz samemu
przy mnie niestety nikogo nie było, ponieważ miałam cesarkę.... termin miałam na 12 marca, ale 10 wykonali zabieg

mamw KENO 7/9

WŁAŚNIE SPRAWDZAM losowanie 173100 1,4,7,10,13,19,21,48,67
Dorcia gratki gratki i jeszcze raz gratki

mala1438 to są liczby kiedyś tu podał sam 9 i je spisałam i wysłałam
zaras dam do profilu

zaras dam do profilua Ty cwaniaczku

gratuluje a ty milan postarac sie byc przy porodzie.fajne przezycie.ja juz uciekam.pozdrawiam.pa
a to w naszej okolicy tez jest taka mała miejscowosc i myslalem ze to ta
hello everybody

.

Nikogo tu nie ma. Znikam na chwilę, tzn...... . wracam w niedzielę... .
na WP w zakładce Luxclub jest artykuł o wielkich wygranych w lotto, które zrujnowały życie ludziom, największa wygrana z której nic nie zostało to ponad 300 milionów dolarów x 2zł=600 milionów złotych

http://luxclub.pl/gid,13072006,img,13072131,kat,1016263,galeria.html?T[page]=1
a wpolsce podobnie albo rozwalą albo baby se ciepną na kasa i po ufoludku

najlepiej grać w mini lotka to przynajmniej jak się trafi 5/5 to się człowiek nie rozpędzi z wydawaniem

nie ktorzy jak wygraja 6k to juz maja niezle w czubie
kiedyś czytałem artykuł w Agorze o jakimś rolniku spod Poznania, który wygrał 6-kę w lotka i jak już przehulał całą kasę to tylko jednego żałował, że nigdy się nie przejechał swoim nowym Audi o którym marzył jako kierowca bo zawsze był pijany i jeździł albo z tyłu albo taksówką, a potem przyszedł komornik i zajął samochód

Witam.m.dorotka

Jesteś bystra,dobrze kombinujesz ucz się księżniczko,to daleko zajdziesz

Jesteś bystra,dobrze kombinujesz ucz się księżniczko,to daleko zajdziesz
SAM 9 dzięki faktycznie można wygrać tylko trzeba wiedzieć w który momencie wysłać 

..do sam9 skan jest w profilu ,i nie mam czerwonego nosa
ucze się od mistrza nauka nie idzie w las
ucze się od mistrza nauka nie idzie w las
zalogowałam się ponownie na pocztę i nic, zero nowych wiadomości
hej

hej sam spróbuj jeszcze raz bo mnie to trochę denerwuje, że tak długo czekam mój meil to mala1438@wp.pl
Witam wszystkich
sam9 już od dawna keno chodzi mi po głowie, ale tylko na większą liczbę losowań, 10-15. Masz jakiś konkretny pomysł?? a może mój jest coś wart...? w razie czego mój mail marcinwoz24@o2.pl
Pozdr
PS. m.dorotka, gratki za ...
sam9 już od dawna keno chodzi mi po głowie, ale tylko na większą liczbę losowań, 10-15. Masz jakiś konkretny pomysł?? a może mój jest coś wart...? w razie czego mój mail marcinwoz24@o2.pl
Pozdr
PS. m.dorotka, gratki za ...