Wpisy 2 153 235 – 2 153 334
4 października 2014 00:53 → 4 października 2014 12:00, 100 wpisów
I jeszcze drobiazg...,,Koty nie uznają za elekwentnego nikogo,kto nie potrafi miauczeć,,Eschenbach.To tyle mądrości na dziś
od wypatrywania cyferek do tej pory..i ronionych lezza cyferkami, ktore w ilosci 5/5 padły....niewysłane
mundanus...niekoniecznie.. moja zawsze do mnie biegnie jak do kogoś kto jest skłonny przemówić, skłonić inną osobę w rodzinie do wyjścia z nią na spacer
halapek
system z cyferkami przez złotą piątkę mi się rozbił...w sensie liczyłam na nie ale jeszcze nie tym razem przez 36(niedawno padło) ...stąd niewysłane..teraz się zastanawiam czy do innej grupy liczb czuję pociąg
Mocca-to fajnie masz.Ale ja mam psa,a to był aforyzm...Pasował do sytuacji na czacie-sorry.I witam.
halapek ..ja tez bym chętnie coś przekąsiła...jakieś mięsko najlepiej
mundanus ..wiem, zauważyłam ...ale okazja dobra by "złotej myśli" zadać kłam
mundanus ..wiem, zauważyłam ...ale okazja dobra by "złotej myśli" zadać kłam
Gonzaga......witaj.........jak tam Ci idzie pogrywanie z Ts-em??
Mocca....na mięso za rano......łap
Mocca....na mięso za rano......łap
gonzaga
No i na tym to polega Mocca.Chyba lepiej wiesz.Kot-pies....czasem się lubią.A nawet kochają????Grunt,że dobrze(?)typują.Dobranoc Mocca,pozytywnych typowań.A...Halapek jeszcze-dzięki za.Lubię pomidory,nie mięso.I pączki także.Szlaki też.
halapek oby pączek poszedł w strategiczne partie ciała
jocia gonzaga ponownie i znikam w mapki przed snem
Jocia
O widzę,że TS....upada...już nawet wygrane w grach liczbowych będzie rozdawał w ratach......mówię o ekstra pensji
O widzę,że TS....upada...już nawet wygrane w grach liczbowych będzie rozdawał w ratach......mówię o ekstra pensji
Cwaniaczki......będą obracali...pieniędzmi gracza.....a jeszcze nie daj boże ...ktoś starszy zagra.....i nie dożyje wypłaty do końca
a jak wygra młody to przyjadą karki w bmw i po sprawie
Ch....olera.Nudni jesteście.Kiedyś mieliście więcej polotu.I były ciekawsze tematy,które zmuszały do myślenia.Cyferki..swoją drogą..,bo to ta stronka,ale coś można było ,,przemycić,,.Dobranoc dzieciątka
idę spać bo czuję się jak gumi chopek
jocia nie dwa dni temu padło mi auto sprzęgło opadło no i awaria lubię grzebać w samochodach więc zabrałem się za naprawę sam trza było wymienić półksiężyc pod***em sprzęgła hmmm niezłe gimnastyka ale po użyciu kilka nie zbędnych słów dałem radę jutro użyje tych samych słówek przed wejściem do żółtej budki może też pomorze
coś w tym sensie
jocia jak tylko szczena i rece to jeszcze nie tak zle
Nawet świece wymieniałam i gaźnik przedmuchiwałam, cewke zapłonową wymieniałam , koła potrafie zmienić
Jeszcze cos, ale wstydze sie przyznać .. bo jestem kobietą .Nie napiszę
cos z rurą
jocia ma nisko profilowe na czarnych alusach z tym nie ma problemu
Dobranoc {{hej}
Miłej soboty, wysokich wygranych ( kumulacja mogę sie podzielic z kimś )
http://www.youtube.com/watch?v=QwOU3bnuU0k&index=38&list=RDGC5E8ie2pdM
Wysokich wygranych
jak będę dobrze***ować to na losowanie zdążę
jak będę dobrze***ować to na losowanie zdążę
16,17,19,28,29,42,47,69,71,75
witam
dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/media3.mojageneracja.pl-oiieueywpi-mediumkaqwgh56492840d13481a79994.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/media3.mojageneracja.pl-oiieueywpi-mediumkaqwgh56492840d13481a79994.jpg
mini z chybika
03,21,32,33, x
17,27,28,29, x
03,21,32,33, x
17,27,28,29, x
Trisio.
Ładne ? Prawda ?
Ładne ? Prawda ?