Wpisy 2 147 473 – 2 147 572
27 września 2014 09:48 → 27 września 2014 13:52, 100 wpisów
medusia
barbra mparis dziś bardziej stawia na 60-tki a pacżac na liczby senne i inne to dla ciebie 24,33,6,66,63,60,20,78...
isla tajniaki bazowe do mini
5,9,11,19,20
1,15,20,30,35
10,12,13,20,27
9,13,15,19,31
2,13,23,30,39
1,6,11,19,34
czyli chyba 1,13,15,19,20,30
5,9,11,19,20
1,15,20,30,35
10,12,13,20,27
9,13,15,19,31
2,13,23,30,39
1,6,11,19,34
czyli chyba 1,13,15,19,20,30
medusia ja wczoraj wyczaiłam jeden zakład do mini i wiesz....wsie były obok...
barbra tylko nie szalej bo ts cię ogołoci...
medusia moją???to takie na szybko...
no ja mapkowe mam inne jak co to nie ja...
medusia choc paris daje też 2x 1-10...bo wcale ostatnio nie szalały...
no to może się jeszcze zastanowię
Jak wiesz lubię przedziałówki czyli chyba 1-10
Jak wiesz lubię przedziałówki czyli chyba 1-10
medusia DW da ł dobre cyferki do mm i do mini...
medusia 1-10 60-70 70-80 jak co...
medusia @ zerknij za chwile...
dobra znikam powoli bo dzień u mnie pięknie się zaczyna więc trzeba korzystac póki szarugi jesienne nie nadejdą
Powodzenia
Powodzenia
Zostawiam
Wam też nie zapisuje zestawów ? znaczy sie po zapisaniu wszysko wraca do stanu poprzedniego
na 3 minuty przed losowaniem mój człowiek ją uaktywni, abym ja mógł oglądać ekspozję na żywo
Hej
Pasko pisał nie dawno, że dzisiaj ok.11.30 mogą wystąpić trudności z działaniami na stronie, bo będzie dostosowywać stronę do nowego serwera. Dla tego pewnie Wam te wpisy nie wchodzą.
Cześć pan woźny lubi stare piosenki w tym zespół Metalica na który ma mnie do siebie zaprosić już o jakiś czas temu a wczoraj powiedział że przyjdzie po mnie na salony.
Mówi że go to kręci tylko że postępowanie kościoła katolickiego mu się nie podoba a ksiądz nie będzie go uczył bo choć po zawodówce co go może nauczyć stąd te jego poglądy i niechę jest wiecie o co mi chodzi ?
krzysio c bo jest takie powiedzenie: "że idiota nie wie że jest idiotą" i dlatego woźny uważa że zawsze ma rację.
A ja lubię piosenki Michaela Jacksona a wy ?
Kurdę co głośniki mi szwankują muzyka tak bardzo cicho jest co zrobić ?
A kumulacja Jokera cały czas rośnie !!! Jestem bardzo ciekawy jak wypali ta nowa gra czyli extra pensja na spóbowanie zagram na 2 zakłady a wy ?
Taki jakby ultradźwięk jest no nie wiem jak to nazwać ale przepuszczam że kabelek jest nadłamany i tu jest właśnie problem.
ja już zbieram puszki i butelki na ekstra pensję i walę na całość
Słuchawki podłączyłem hihi nieźle.
http://www.youtube.com/watch?v=jDRTghGZ7XU obejrzyjcie sobie naprawdę warto Jackson wciąż żywy.
ide wysłac...mam "petarde"..ze tak powtórze za zgrywciem...oby nie z opóźnionym zapłonem..
Właśnie słucham jego piosenek ***a to był gość. Szkoda że już go nie ma wśród nas.
Która wam się podoba piosenka jego najbardziej ? Ale nie wiem dlaczego ale coś na słuchanie muzyki mnie wzięło dzisiaj dlaczego tak się dzieje ?
O dzisiaj w Moskwie walczą nasi bokserzy trzymajmy za nich kciuki wierzę ze obaj dadzą radę i jeden i drugi wygrają ba nawet przed czasem.
http://www.youtube.com/watch?v=jtzeAGunGcc
http://www.youtube.com/watch?v=WXRQXUxWJZE
Wybaczcie.
No jak w Moskwie walczą to całą rosyjską widownię mają za sobą.
Może nawet Spirydonow przyjdzie im pokibicować.
Może nawet Spirydonow przyjdzie im pokibicować.
A Putin będzie ?
http://www.youtube.com/watch?v=WXRQXUxWJZE posłuchajcie warto.
Witam Multipasjonatów.
Na 14TĄ proponuję dwa mocne zestawy
27,47,49,62,67
16,29,49,63,74,78
Na 14TĄ proponuję dwa mocne zestawy
27,47,49,62,67
16,29,49,63,74,78
Putin teraz nie ma czasu ba boksy . Kombunuje jakby tu Estonię zawinąć.
Dalej słucham piosenek.
A co uważacie o piosenkach Michaeal Jacksona i bokserze Floydzie Mayweatherze Jr bo według woźnego to jakiś Czesiek co byście mu powiedzieli ?
Ale kto dziki według ciebie jest dotam ?
Dla mnie nie pełne wrażeń po zakładów nie mam.
no to spoko wygranych nie będzie i co z tą kasą zrobić, czy się podzielić
http://www.biztok.pl/gospodarka/kto-wygral-z-kryzysem_a17736 poczytajcie sobie jednak może pan woźny miał rację że PO takie dobre i jakoś przetrwaliśmy kryzys i jesteśmy zieloną wyspą co ? Tylko te bezrobocie mnie martwi stanowczo i niskie zarobki a was ?
Pensje wzrosły, dobrze napracowali się rządzący, na te wyższe pensje no i odprawy - które do pensji zaliczyli, więc chociaż szaraczkom nie wzrosły, dalej trzeba żyć za 1200, ale średnia dzięki tym rządzącym i prezesom w spółkach skarbu państwa - na pewo wzrosły bardzo znacznie. A tak naprawdę napracowali się robiąc te kłamliwe tabelki, żeby Polskę umieścić na zielonej wyspie !!! Nie zauważyli tylko, że miliony Polaków żyją bez pracy, bez środków do życia, bez nadziei i w postępującej depresji. Rządzicielom jest na pewno dobrze - dokładnie oczyszczają budżet i okradają Polaków i Polskę bez opamiętania i jakiegokolwiek umiaru. Co o tym powiecie ktoś napisał tak.
Już tłumacze..... Fin zarabia 5.500 tys zł stracił -500 zł ma 5 tys , Holender miał 4.800 stracił 400 ma 4,4 tys Polak miał 1600 stracił 300 ma 1.300 ale stracił najmniej !!!!!!!!!! BRAWO !
I co o tym powiece czy w naszym kraju będzie kiedyś lepiej ?
Powiem wam więcej a pan woźny tak mówił oj jak dobrze a ostatnio wiecie co mi pokazał swój wycinek płacy gdzie było 1224 zł netto około i mówi patrz tyle zarabiam a ty masz prawie tyle co ja 988,20 i gdzie tu sprawiedliwość po tylu latach pracy co byście mu powiedzieli ?
Powiecie.
A u was w waszych regionach jak z pracą jest i zarobkami ?