Wpisy 2 114 – 2 215
12 września 2007 14:51 → 14 września 2007 11:04, 100 wpisów
Podpowiedżce o co chodzi z tym kodem.Niestety moj umysł typowo humanistyczny.
Nie prosze o "kawę na kawę" ,tylko o wskazowkę.
Pozdrawiam.
Nie prosze o "kawę na kawę" ,tylko o wskazowkę.
Pozdrawiam.
Witam kuponik na dziś: Boston-Tampa B. 1, Detroit-Texas 1, Legia-Widzew 1, Porutgalia -Serbia 1, Finlandia-Polska 12. Kupon kumulacyjny po kursie 4.16 za 100PLN
finlandia-polska 12 no to ciekawa opcja:P jaki buchmacher to przyjmuje?
Życzę wszystkim wielkiej wygranej!!!. Oskubania LOTTO z ostatniej złotówki,i posłania tej firmy "z torbami".Już niebawem podam liczby w 100% pewne hej.
jak lotto oskubiemy gdzie bedziemy /wygrywac/bo wszyscy chcemy wygrywac
Mila jeśli uważasz ,że panowie są dziś mniej aktywni to ja jestem tego przeciwieństwem.
paczusiu bede czekac az rozkwitniesz i caly zapach rozlejesz na multimaniakow
Milu,jak to mówią "pierwsze kody za płoty". Czemu dziś tylko dwa? O wiele trudniej cokolwiek trafić. Cierpliwośći brakuje...
szkoda KACZOR,że tak pózno dałeś te liczby...o tej porze to ja w robocie,ale zobaczymy jak wejdą,nie ma biedy
tak tak, widze ze powieksza sie grono osob ktore ''znaja'' liczby ktore na 100% padna:) cudnie:) dlaczego wiec majac ta wiedze nie robicie z niej uzytku?
tak tak, widze ze powieksza sie grono osob ktore ''znaja'' liczby ktore na 100% padna:) cudnie:) dlaczego wiec majac ta wiedze nie robicie z niej uzytku?
milu z kodow slabo chyba byla zmiana kul jednak nawet przy zmianie kul da sie zauwazyc pewne tendencje ale moj umysl nie jest taki lotny aby opracowac to w jakis program
raz podam cały z wczoraj.
9479
56874
341844
2047464
1,2284784
7,3708704_
44,225222
265,35133
1592,1079
9552,6474
57315,884
343895,3_
2063371,8
12380230
74281380
4,4568828
czy wy z tego nic nie widzicie.
9479
56874
341844
2047464
1,2284784
7,3708704_
44,225222
265,35133
1592,1079
9552,6474
57315,884
343895,3_
2063371,8
12380230
74281380
4,4568828
czy wy z tego nic nie widzicie.
Oj, widzę Milu,że dziś kody wysypały się jak grzyby po deszczu -dziękujemy.Ale chyba zapomniałaś o ostatnim -26,741297 ?
milu mysle ze nikt cie nie ignoruje tylko wiedzy brak przynajmniej tak jest u mnie moge ci tylko zyczyc z calego serca powodzenia
Mila,jutro dwie minimum z tych: 27,1,8,22 powinny wejść.
A ja i tak nic w tym kodzie nie widzę.
Wygląda,że głąb jestem,albo obralem blędny tok myślenia.Trudno.:-)
A ja i tak nic w tym kodzie nie widzę.
Wygląda,że głąb jestem,albo obralem blędny tok myślenia.Trudno.:-)
opracowałam już wiele sposobów ,prawda ,to jest pranie mózgu ale uwierzcie,na razie ten ma najwięcej szans,a wy jak pracujecie.
nieprawda nie porowno los dzieli szanse przykro mi ze tak rozumujesz jesli by wszyscy mieli jednakowe szanse to nie byloby takich podzialow i nie mow mi ze inni zaprzepascili swoje szanse patrz troche na swiat z sercem pozdrawiam
A mnie jest Miluniu przykro, że swoje kody opracowywujesz najwyżej do 7-mej cyfry po przecinku. Czyżbyś swoich obliczeń dokonywała na "zwykłym" kalkulatorze?
ja też mam takie zdanie jak ty dlatego dzielę się z wami a to wypływa z mojego serca a nie z zazdrości
,jestem szczera pozdrawiam.
,jestem szczera pozdrawiam.
milu nie wystarczy dac na chleb trzeba glupca nauczyc jak na chleb zapracowac wtedy mozna powiedziec ze ma rowne szanse z innymi a ty miluniu dalas chlebek w opakowaniu i inni nawet nie wiedza jak rozpakowac aby ugryzc i to nazywasz rownymi szansami i dobrym sercam przepraszam ale mam mieszane uczucia
ona bredzi coraz bardziej:) a sadzilam ze bardziej sie juz nie da...:)
ona sama tego nie wie:) nie wymagajmy cudu:)
Przecież już dawno Marek71(pozdrawiam) odkrył,że tajemnicą "kodów" Mili jest 6. I komu,jak komu,ale to właśnie jej najbardziej życzę trafienia tej 6-stki w DL,jeśli byłaby tylko przez to szczęśliwsza. Ale myślę, że ona już jest szczęśliwa, bo "SZCZĘŚLIWY TEN, KTO POTRAFI SIĘ DZIELIĆ Z INNYMI" Bądźmy mili dla MILI!
Wtam MIla moge sie dowiedzieć dokładnie o co chodzi z tymi kodami podaje moje gg 6695932 Pozdraiwam
W trzecim "kodzie" powinno być "2" a nie "8". Trzeba kody mnożyć przez 6.
To,że zależnośc pomiędzy zestawami cyfr jest zależna od mnożnika 6 to nawet ja zauważylem.Ale, nadal nie wiem jak to kojarzyć.Proszę o podpowiedż.Jakiś trop....
Human, jedynym człowiekiem, o którym słyszałem, który potrafił przewidzieć liczby totolotka był włoski zakonnik, stygmatyk św.Ojciec Pio.(wybudował za wygraną szpitale dla ubogich). Ale on miał zdolności paranormalne. Nie ma gotowych kodów, wzorów itp. My jedynie przez swoje "ślicznie logiczne" rozumowanie możemy sobie ZWIĘKSZYĆ PRAWDOPODOBIEŃSTWO wygranej. Pozdrawiam
Dzięki za odzew Matycz.
Ojca Pio maly portrecik wisi u mnie nad lożkiem.
Historię tego zakonnika znam dośc dobrze.
I Matycz mi nie chodzilo o proroctwo,tylko o wskazowkę na co zwracać uwagę obserwując te kody. Nic więcej.Bylem i jestem "matematyczna noga" i tyle.
Pozdrawiam.
Ojca Pio maly portrecik wisi u mnie nad lożkiem.
Historię tego zakonnika znam dośc dobrze.
I Matycz mi nie chodzilo o proroctwo,tylko o wskazowkę na co zwracać uwagę obserwując te kody. Nic więcej.Bylem i jestem "matematyczna noga" i tyle.
Pozdrawiam.
aura w naszym lotto jest całkowicie bez dostępu i to już próbowali wszelcy magicy .i nic.
Mila, to aura pana Rembiszewskiego miała do tej pory negatywny wpływ na bęben maszyny losującej:);)
Jednak,chyba nie dostąpię zaszczytu poznania tajemnicy.
Bez kodw na dzisiaj.
21,43,46,66,63
i możliwe 10,64 i powt. 40.
Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Bez kodw na dzisiaj.
21,43,46,66,63
i możliwe 10,64 i powt. 40.
Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Do Ali 11. Dziękuję za miłe słowa . Obiecuję ,że nie zawiodę multimaniaków.Trochę cierpliwości pa.
3 10 18 43 60 61 64 71 77 DODATKOWO DO ROZPISANIA 11 48 58 I MAM NADZIEJE ŻE TO ZŁOTO
human i ala zobaczcie na cyry od 0 pion poziom no i te wzdłuż kresek,pomału,dziś i jutro,
do stracenia tylko 2,50 a w następnych dniach sami zyskacie to dopiro początek.
do stracenia tylko 2,50 a w następnych dniach sami zyskacie to dopiro początek.
ma ktos numer gg do mili ?? a moze ktos wie o co chodzi z tymi kodami jakas wskazówka moje gg 6695932.... pozdrawiam
na dziś typujędo rozpisu na 3 zakłady:3,4,5,8,28,37,46,50,51,57,68,78,80, i nie ściemniajcie z tym ojcem pio świętym od siedmiu boleści- ojciec pie g... wie, a jeśli chodzi o szczęście to nie słyszeliście że głupi ma zawsze szczęście?może warto się trochę powygłupiać by je przyciągnąć?
ELWIS- CO DO ROZPISU USTALAM 2-3 STAŁE RESZTE ROZDZDIELAM NA 6 I WYSYŁAM PZDR.
PYTANIE CZY NA TYM FORUM ODZYWA SIĘ CZASEM PRAWDZIWY HAZARDZISTA MULTILOTKOWIEC GRAJĄCY ZA MIN.300 ZETA ? JAK EFEKTY ? A DLA WSZYSTKICH JESZCZE RAZ POLECAM ROZPISY NA MNIEJSZĄ ILOŚĆ LICZB OD 6-9
Wiem, że nic niewiem to chyba dużo wiem
mila , mniej bzdur wiecej samokrytycyzmu:)
Chyba będzie kumulacja !!!
Ciekawe jak długo myśleli nad tymi liczbami jakie wybrać :P
Ciekawe jak długo myśleli nad tymi liczbami jakie wybrać :P
oby ta kumulacja była, bo znowu mam 2/6 :\ i mój system się nie sprawdza ...
możliwe że będzie kumulacja aczkolwiek z takimi liczbami ludzie też wygrywają :)
Te liczby wcale nie są dziwne. A może by tak się włamać do głównej siedziby totalizatora, wykraść jakieś coś w postaci liczb :D i wtedy grać :D kto się pisze na akcje ?:)
Myślicie, że wygracie ja zgarniam całą pulę, a i żonie trzeba coś odpalić
to zależy,ja korzystam w dwie strony ale pomału wszyscy się nauczą .
wlącz się.....
wlącz się.....
miła napisz też do mnie na gg 4852345
mila cz mozesz podpowiedziec jak obliczasz kod wyjsciowy np. suma wylosowanychpoorzedniego dnia liczb czy iloczyn itp. skad np.9479
nie ma zadnych reguł systemów itp.po prostu szczescie istenieje i to wszystko.ok stycznia- lutego wygrana w multi 140zł pozniej jeszcze 42zł.od tamtej pory nic wiekszego nie wygrałem a gra sie dość czesto.moze nie za cięzkie pieniądze ale sie gra.skresliłem wpadło i jest 140zł a nie jakis tam system.trafia sie czasem 8 liczb tylko ze w 3 zakładach sztuka polega na tym zeby skreślic je w 1.