Wpisy 2 144 023 – 2 144 122
23 września 2014 10:10 → 23 września 2014 14:03, 100 wpisów
Robal.
Powiem,że je skreślę.
Powiem,że je skreślę.
Tresor.
OK.
OK.
tresor
tylko ? serio ? wiesz - chyba nawet dobrze rozumiem Twój tok myślenia, jednak...
i jeśli mogę -
- nie odnosisz jakimś przypadkiem wrażenia, że strasznie zepsuli tą grę, i nawet nie tą ostatnią zmianą, a wcześniejszym - "podbiciem" ceny ?
tylko ? serio ? wiesz - chyba nawet dobrze rozumiem Twój tok myślenia, jednak...
i jeśli mogę -
- nie odnosisz jakimś przypadkiem wrażenia, że strasznie zepsuli tą grę, i nawet nie tą ostatnią zmianą, a wcześniejszym - "podbiciem" ceny ?
motto tego ...to obserwuj swoje otoczenie oczywiście pod kątem cyferek/liczb
tresor
"otoczenie", czyli u Ciebie NIE "statystyki" i genialne programy, jaka po jakiej , czy różne różniste 'mapki' ?
to /chyba/ rozumiem, bo jednak te lata zapisów i wszystkie zbiory losowań, które już, i gdzieś tam i w coś, się odbyły, to przecież nikły promil ze wszystkich możliwych możliwości
bo statystyki, cóż - zawsze są takie śliczne
a jeszcze biorąc pod uwagę, że losowania w lotto są "ze zwracaniem", na innych typach maszyn itd itd ...
"otoczenie", czyli u Ciebie NIE "statystyki" i genialne programy, jaka po jakiej , czy różne różniste 'mapki' ?
to /chyba/ rozumiem, bo jednak te lata zapisów i wszystkie zbiory losowań, które już, i gdzieś tam i w coś, się odbyły, to przecież nikły promil ze wszystkich możliwych możliwości
bo statystyki, cóż - zawsze są takie śliczne
a jeszcze biorąc pod uwagę, że losowania w lotto są "ze zwracaniem", na innych typach maszyn itd itd ...
kazdy sam kształtuje swoje życie...wiec cyfry /liczby bedzie miał takze osobiste...pytanie tylko kiedy wejda..ale cierpliwosc i ciekawosć to podstawa
chyba tak i generalnie zgadzam się, tylko to - "diagram osobisty" -trzeba jakoś, z sensem, zrozumieć ...
kol Kaczor001 kiedyś podobnie do mnie tu napisał - jakoś tak - 'liczby są wszędzie'...
... ostatnio - bodaj 16-ego - zapodał trochę zestawów, a dwa-trzy dni później w jednym z nich "wbiło" 8/10...
kol Kaczor001 kiedyś podobnie do mnie tu napisał - jakoś tak - 'liczby są wszędzie'...
... ostatnio - bodaj 16-ego - zapodał trochę zestawów, a dwa-trzy dni później w jednym z nich "wbiło" 8/10...
diagram osobisty to taka przenosnia...powiem tak razem jedziemy samochodem..Ty i ja widzimy co innego w szczegółach
dokłądnie - zgadzam się z kolegą
...
A cóż to takiego te takie drobne 8/10 ?
hihi
otóż mam takie jakieś smutne wrażenie
zresztą powiem więcej - wrażenie graniczące z pewnością, że wiele z tu unikalnych wpiujących się osób - nigdy nie miało takiego
skromnego wyniku
...
A cóż to takiego te takie drobne 8/10 ?
hihi
otóż mam takie jakieś smutne wrażenie
zresztą powiem więcej - wrażenie graniczące z pewnością, że wiele z tu unikalnych wpiujących się osób - nigdy nie miało takiego
skromnego wyniku
pomijając /oczywista sprawa/ "jadących na sucho"
i piszących kociopały
wesołego dnia
i piszących kociopały
wesołego dnia
ja powiem szczerze...moze to zabrzmi pyszałkowato...ale celuje w miliony...ale nie napinam sie..czekam cierpliwie -zwłaszcza jak widze postep
tresor
nie, to brzmi najzupełniej normalnie, to jak najbardziej oczywista sprawa - skoro wybrałeś lotto - celujesz w miliony...
Z większym /nawet i matematycznie/ sensem przecież niż wybierając inne gry z oferty Naszego Drogiego monopolisty ...
nie, to brzmi najzupełniej normalnie, to jak najbardziej oczywista sprawa - skoro wybrałeś lotto - celujesz w miliony...
Z większym /nawet i matematycznie/ sensem przecież niż wybierając inne gry z oferty Naszego Drogiego monopolisty ...
bry
brak nie gram
brak nie gram
Wasyl
Brak ?Leje jak z cebra.Wrociłam z żb jak zmokła kura.
A teraz jeszcze muszę iść z pieskiem.
Brak ?Leje jak z cebra.Wrociłam z żb jak zmokła kura.
A teraz jeszcze muszę iść z pieskiem.
Gracz z miejscowości Zbąszyń wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
e46
e46 to szampon mydło i bedziesz wykąpana
Wasyl
Dobra myśl,będę musiala nosić z sobą.
Dobra myśl,będę musiala nosić z sobą.
Cześć wszystkim
Urszula
Wasyl
Pokazałam ósemki, są w moim profilu
Urszula
Wasyl
Pokazałam ósemki, są w moim profilu
Jocia
Jocia.
Taki szeroki uśmiech,że aż widać ósemki ?
Taki szeroki uśmiech,że aż widać ósemki ?
Przykro mi Urszula, ale ..poważnie- nigdy nie wyrosły mi ósemki; Brak zawiązków
Z jednej strony to dobrze,bo zęby to cecha atawistyczna, a z drugiej...to zeby mądrości
Z jednej strony to dobrze,bo zęby to cecha atawistyczna, a z drugiej...to zeby mądrości
tresor, witajbo ciekawie wygladają .. co drugie losowanie : 38,48-- czzby obie miały wejść ?
48 jest mocna
48 jest mocna
Może nie dokładnie losowanie..ale tak to nazywam... no powiedzmy rozdanie, po danym układzie
Jocia.
Żart.
Żart.
Nawet mogę wypisac listę potencjalnych.. złosliwców
wiem, Urszula, wiem..troszeczkę Cię poznałam
wiem, Urszula, wiem..troszeczkę Cię poznałam
Takie tam..zaszłości... niechlubne z niedoinformowania wynikające
Witam wszystkich Multimaniaków.
Na dzisiaj mocna 8-mka
3,12,28,29,34,49 74,78.
Wysokich wygranych
Na dzisiaj mocna 8-mka
3,12,28,29,34,49 74,78.
Wysokich wygranych
Zimno,ale dobrze,że kaloryfery ciepłe.
Ten szczęśliwy, kto szczerze wierzy, że od nas samych radość zależy.
Max.
merdało,merdało,ale do porywu nie doszło.
merdało,merdało,ale do porywu nie doszło.
Witam wszystkich zebranych!
Już niewiele czasu do godziny "faktów" ..
Już niewiele czasu do godziny "faktów" ..
Dzisiaj leci 1/27/80 i nie ma bata ..a może 21/33/38 czarny koń 18/28/39
Pewniak 80 43
Powo ide dalej susza straszna
Pewniak 80 43
Powo ide dalej susza straszna
leżakowanie
a może będzie 48,80,26
Gracz z miejscowości Świdnica wydrapał wysoką wygraną w zdrapce SUPER VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
nie zagrałem na 14 bo się z domu nie chce wychodzić na taką pogode
torsan, ja również nie...ale dla mnie 14 to bardziej pozycja wyjściowa na 21.40
..może akurat wpadnie co nieco....ale jak zwykle pewnie dadzą wygrać z 50zł i potem straci się 100
trafne spostrzeżenie
torsan moich też na 22-00 niech wyjdą
potem ciężko byłoby coś trzymającego się "kupy" ustrzelić
a kto losuje o 14-00 i 22-00-śmiergielka i moreno czy tusk i kopacz
MONET
już za chwilę, już za chwilę oby zestawik z oczekiwanych nie padł...
wczoraj na wieczór 3/6 z wytypowanego na szybko zestawu.... gdyby nie dwie odrzucone "teraz napewno nie padną" ..ach
Dzień Dobry ferajno
Wszystkich hurtowo i indywidualnie witam w tej chwili na wypadek kolejnego odcięcia od chatu
Wszystkich hurtowo i indywidualnie witam w tej chwili na wypadek kolejnego odcięcia od chatu
TO WIECZOREM TUSK MIESZA TO WYGRANA PEWNA TRZEBA NADAWAĆ
medea76
Mocca to niestety jedno z najbardziej frustrujących przeżyć w karierze gracza w gry TS Obstawiasz na 14-stą i null, ponawiasz na 21 i null to dajesz sobie spokój a o 14-stej następnego dnia ..... wchodzą te cyferki wszystkie lub prawie wszystkie
paftyreaktywesion ...oby się sprawdziło co piszesz
osób śledzących chat przybywa
osób śledzących chat przybywa
No to Szpil pogonił prezenterów, teraz doje wieczorem , szuka oszczędności , głos poszedł na aut.
medea76 ...nawet nie wiesz ile w tym prawdy..ostatnio kilka razy pod rząd tak miałam i żeby było śmieszniej przy "od tak" strzelonej sobie na sucho 9/10 nie wysłanej WSZYSTKIE były...mało zawału nie dostałam...
hahaha sala duchów
za takie pieniądze mogliby się bardziej postarać
A TO 5/35 TO BĘDZIE CHYBA ŁATWIEJ TRAFIĆ ?????
hahha i zaraz jak w sylwestra...5..4..3..2..1...
i tak codziennie
i tak codziennie
jest tadaaam...echh prosze niech nie padną
ALE NÓŻKI,
i ja je zgarnę!
paftyreaktywesion Ty sie martw o cyferki..a nie tam pierwsze lepsze nogi
ŁADNA TORSAN NIE?
zgrywus
...I FAJNE LICZBY -NO NIE