Wpisy 2 142 798 – 2 142 897
21 września 2014 23:06 → 21 września 2014 23:58, 100 wpisów
buk sie troszkę przejechał na kursie
No to super emerytka
Zloty.
Muszę sobie sprawić taką giętką miotłę.
Muszę sobie sprawić taką giętką miotłę.
u buka polska
belgia
a tu pokrzyzowało im planny i tera cza płacic
belgia
a tu pokrzyzowało im planny i tera cza płacic
najlepiej -pośmiać się z siebie.Przynajmniej się nie obrażę.
wlazłyyyyy
Zloty OK.
10
jutro nie mam dość za dzisiejsze emocje
nie wiem jeszcze, ogladam dekoracje
gjaster, zostawię na czacie, zerknij rano jak bedzie mocna
gjaster, zostawię na czacie, zerknij rano jak bedzie mocna
miłych
zloty rozdawaj medale
ja jeszcze chwila i tez
jocia jeszcze pare chwil i
katowice słysze petardyyyyyyyyyyyyy
jocia wygrałas cos
u mnie sasiadka wygrała skóter motorower z biedronki
za zakupy 50zł
za zakupy 50zł
jocka motorynka
tez mykam w mapy i
i dobranoc wszystkim
i jeszcze raz dziekuje siatkarzom
i jeszcze raz dziekuje siatkarzom
jocia.pl
co o tych parach myslisz
8-7/ /14/13 /40/39 / 76/75 /53/73 /63/64
8-7/ /14/13 /40/39 / 76/75 /53/73 /63/64
qjaster..nic nie wiem, muszę wszystkie końcówki zobaczyć .. napisze na czacie, jak bede miała mocne.
Nie chce tu wszystkiego pisać
Nie chce tu wszystkiego pisać
Dobry wieczór a nie pisałem wam że będzie 3-1 dla nas gratuluję zdobycia mistrzostwa świata brawo brawo i jeszcze raz brawo jesteście wielcy ale Mariusz nie kończ kariery bo IO w Rio za 2 lata i jest jeszcze jedna rzecz do zdobycia czyli złoto olimpijskie !!!
ja jak wymysle to wychodza z opuznieniem nawet dwutygodniowym jub jeszcze kilku dniowym
O jeny ale były emocje a jak tam u was w domu bo mó tata norlanie aj wychodził z samego sibie dzisiaj już !!!
qjaster, zapodam, w Twojej Księdze gości ..osobno i na czacie, oczywiście, jak bedą mocne
Dobry wieczór a nie pisałem wam że będzie 3-1 dla nas gratuluję zdobycia mistrzostwa świata brawo brawo i jeszcze raz brawo jesteście wielcy ale Mariusz nie kończ kariery bo IO w Rio za 2 lata i jest jeszcze jedna rzecz do zdobycia czyli złoto olimpijskie !!!
Ale mi medalu nie dadzą raczej za te emoecje i kibicowanie prze TV ciekawe jak tam wozny co z nim bo u sibei oglądał. Po meczu tak jak wczoraj wziąłem trąbke i przez chwilę cały regulator na podórko dałem a co jak szaleć to szaleć co nie prawda ?
Jak to mówią to nie ryzykuje ten nie pije szampana pijcie panowie zasłużyliście. A ja ttenowałem u kolegi i sparing 12 rundowy mieliśmy oj ciosiów sporo było też się obrewało nie raz i dwa razy mówił że niechcąco w noc mnie trafił ale krew nie poleciała. Ale też go zdzilił nie powiem że nie.
jocia za co mnnie bijesz ?
Niech się uczą nasi kopacze jak się walczy ale pewnie według dużej liczby kibiców piłka nożna dalej będzie na 1 miejscu jesteście żałośni.
jocia zrób dwie
odbiorę pod wieża
A no tak ja też będę się zbierać bo jutro do pracy trzeba iść na 7:00 staż do końca września a potem dla wujka będę pracować za około 800 zł dobre i to z urzędu pracy. Dobranoc.
to cię wujek nie zle w bambuko robi z urzędu pracy u wujka
A czemu ?
Toć mówił że potrzebuje pracownika i może wziąć kogo chce to się zgodziłem bo w domu nie będę bezczynnie siedzieć na pewno swój honor mam.
dzięki jocia
za to że honor masz to
ale masz też swój świat i też
dobrej nocy Neko