Wpisy 2 140 630 – 2 140 729
20 września 2014 21:07 → 20 września 2014 21:45, 100 wpisów
trener braci Niemców mówi traz: "słuchajcie, Malysz był tylko jeden, a Stoch to prawie nasz, macie ich ograc"
Fragment e-maila, który kiedyś otrzymałem:
"Pewnego dnia do naszego biura weszła para emerytów. Skromnie ubrani, bardzo mili. Przyszli z polecenia zadowolonego klienta. Położyli na biurku klucze i poprosili o zajęcie się sprzedażą ich mieszkania.
Oczywiście takiego klienta nosi się na rękachPo załatwieniu formalności pojechaliśmy już bez właścicieli do mieszkania które mieliśmy sprzedawać. Otwieramy drzwi ...i szok. W mieszkaniu było wszystko -dosłownie wszystko, co potrzebne było tym ludziom przez całe lata do życia.Szafy pełne ubrań, naczynia kuchenne, sztućce, pościel, pralka, łóżka- no po prostu wszystko, podlane kwiatki na oknach też. Rozglądając się nieco dokładniej zauważyliśmy w szufladach mnóstwo kuponów toto lotka, małego lotka (to były takie czasy kiedy ta gra istniała)loterii z koniczynką, kuponów zakładów piłkarskich i jeszcze kilka innych śladów "ostrego grania". Wykonaliśmy kilka telefonów do klientów, którzy polecili nam tę parę i wszystko stało się jasne....Trafili "6" co w tamtym czasie pozwalało kupić 2,3 domy w naszym mieście i była to jedna z większych wygranych jakie padały wtedy w Szczecinie. Każdy w sercu nosi taką myśl-"jak wygram to wszystko zostawiam i idę na nowe"...ale im się to spełniło, chyba warto grać..."
"Pewnego dnia do naszego biura weszła para emerytów. Skromnie ubrani, bardzo mili. Przyszli z polecenia zadowolonego klienta. Położyli na biurku klucze i poprosili o zajęcie się sprzedażą ich mieszkania.
Oczywiście takiego klienta nosi się na rękachPo załatwieniu formalności pojechaliśmy już bez właścicieli do mieszkania które mieliśmy sprzedawać. Otwieramy drzwi ...i szok. W mieszkaniu było wszystko -dosłownie wszystko, co potrzebne było tym ludziom przez całe lata do życia.Szafy pełne ubrań, naczynia kuchenne, sztućce, pościel, pralka, łóżka- no po prostu wszystko, podlane kwiatki na oknach też. Rozglądając się nieco dokładniej zauważyliśmy w szufladach mnóstwo kuponów toto lotka, małego lotka (to były takie czasy kiedy ta gra istniała)loterii z koniczynką, kuponów zakładów piłkarskich i jeszcze kilka innych śladów "ostrego grania". Wykonaliśmy kilka telefonów do klientów, którzy polecili nam tę parę i wszystko stało się jasne....Trafili "6" co w tamtym czasie pozwalało kupić 2,3 domy w naszym mieście i była to jedna z większych wygranych jakie padały wtedy w Szczecinie. Każdy w sercu nosi taką myśl-"jak wygram to wszystko zostawiam i idę na nowe"...ale im się to spełniło, chyba warto grać..."
andreas luknołem ale nic nie widze pisze tylko że z technicznego powody mecz nie może byc transmitowany
Pasko-to już opowiesci!!!!
jestem że nie mogę oglądać na necie teżnie zacina jak cholera
aaa widzieliście ? https://farm4.staticflickr.com/3900/15102981477_21cccc4448.jpg
Dobry Wieczór
Ja niestety z tych bez dostępu ale trzymam mimo wszystko
Ja niestety z tych bez dostępu ale trzymam mimo wszystko
MOŻE-SIĘ UDA!!!!!!
Spadam
jocia ty mnie nerwowo wykończysz
wolę jak machasz
nie tylko trybun
kondi ja nie mam gdzie oglądać siatkówki...cholery jakieś gówna kodowane,zawsze było na polsacie...
isla, mi jocia sprzedała tu jakis adres...cofnij sie to ogladniesz
otwieram bo wysiądę
i dla wszystkich
i dla wszystkich
to już mamy jakiś medalik...
no co było wczoraj przeca...
dałam ci 15 16 było 16 a ty wsadziłes 14...
a dzis nie obstawiałam przeca...
dotam,aha ty prowadzisz...
islandorka czytałem że polsat się wycofał bo jakiś sponsor cos tam itd; wiadomo o co chodzi a jak nie wiadomo to chodzi o
trener braci Niemców w szatni: słuchajcie, wiem, że daliście juz z siebie wszystko i to było za mało, ale teraz oni bedą bardziej zmęczeni, wiec jest szansa, że zaczną sie mylic"
torreador i shrek,nie da rady...
kondi masz tam podsłuch
brakuje tylko Małyaza na trybunach, albo....na boisku, w koncu Mistrz też grywa w siatę
no jakbym wiedziała kto tobym nie leciała w deszczu do kolektury wieczorem
Dopisano wyniki multi multi
01,04,08,10,17,21,28,30,34,50,52,54,55,60,66,67,68,69,73,77
Plusem jest liczba: 50
01,04,08,10,17,21,28,30,34,50,52,54,55,60,66,67,68,69,73,77
Plusem jest liczba: 50
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi:
pawel_czarny 5/5
Dopisano wyniki mini lotto - 10,11,12,32,40