Wpisy 2 140 592 – 2 140 691
20 września 2014 20:44 → 20 września 2014 21:33, 100 wpisów
Wszystkim Grubo
Jakby ktoś nie wiedział to mecz Polska -Niemcy-RTL,DSF,i inne stacje nadaja,tylkop nasze Buraki-nie!!!
Kondi-masz satelite to na Helmutowskich programach obejzysz!!!
Witam! Masz rację Andreas, pachołki Solorza mnie mogą się nażreć jeszcze!Ten kraj , nigdy nie bedzie normalny. Mam to na polsyfie, ale jakosc transmisji to jakaś pomyłka , a niby w HD, za abonement to ciągle jęczą, zeby placić , psubratom. pozdr.
Niemam takiej wiedzy czy na necie!!!
co za chamówa...za ludzkie podatki wybudowali hale, a ogladac nie mozna...kryminał powinien za cos takiego byc
Chłopaki dziewczyny
kondi wybierz może stąd :http://meczelive.tv/na-zywo/siatkowka/niemcy-polska-mistrzostwa-swiata-mezczyzn-17976.html
Poniżej..zobacz..może akurat..
Poniżej..zobacz..może akurat..
Kondi -to jest Qarwa Kapitalizm-Karwasz!!!
PONOĆ Komorowski załatwił w Polszmacie że jak Polska dojdzie do Finału to będzie przekaz za Free dla mas!!!!Żenujące Qwa Mać!!!!
W tym Kraju to tylko POSŁEM,albo POLICJANTEM -Qrwa!!!!
andreas na RTL ani na DSF nie ma meczu
Patrzcie,cala Europa przekaz daje za free, nawet ruskie, a tym wiecznie malo, pazerne wieprze, tfu.
w***iająca sytuacja dla rodaków...po*** wyrzucałem paszport tfu polsatu z 1995r.?
Na necie podawali że na chelmótach za free!!!-MECZ!!!
trener braci Niemców mówi traz: "słuchajcie, Malysz był tylko jeden, a Stoch to prawie nasz, macie ich ograc"
Fragment e-maila, który kiedyś otrzymałem:
"Pewnego dnia do naszego biura weszła para emerytów. Skromnie ubrani, bardzo mili. Przyszli z polecenia zadowolonego klienta. Położyli na biurku klucze i poprosili o zajęcie się sprzedażą ich mieszkania.
Oczywiście takiego klienta nosi się na rękachPo załatwieniu formalności pojechaliśmy już bez właścicieli do mieszkania które mieliśmy sprzedawać. Otwieramy drzwi ...i szok. W mieszkaniu było wszystko -dosłownie wszystko, co potrzebne było tym ludziom przez całe lata do życia.Szafy pełne ubrań, naczynia kuchenne, sztućce, pościel, pralka, łóżka- no po prostu wszystko, podlane kwiatki na oknach też. Rozglądając się nieco dokładniej zauważyliśmy w szufladach mnóstwo kuponów toto lotka, małego lotka (to były takie czasy kiedy ta gra istniała)loterii z koniczynką, kuponów zakładów piłkarskich i jeszcze kilka innych śladów "ostrego grania". Wykonaliśmy kilka telefonów do klientów, którzy polecili nam tę parę i wszystko stało się jasne....Trafili "6" co w tamtym czasie pozwalało kupić 2,3 domy w naszym mieście i była to jedna z większych wygranych jakie padały wtedy w Szczecinie. Każdy w sercu nosi taką myśl-"jak wygram to wszystko zostawiam i idę na nowe"...ale im się to spełniło, chyba warto grać..."
"Pewnego dnia do naszego biura weszła para emerytów. Skromnie ubrani, bardzo mili. Przyszli z polecenia zadowolonego klienta. Położyli na biurku klucze i poprosili o zajęcie się sprzedażą ich mieszkania.
Oczywiście takiego klienta nosi się na rękachPo załatwieniu formalności pojechaliśmy już bez właścicieli do mieszkania które mieliśmy sprzedawać. Otwieramy drzwi ...i szok. W mieszkaniu było wszystko -dosłownie wszystko, co potrzebne było tym ludziom przez całe lata do życia.Szafy pełne ubrań, naczynia kuchenne, sztućce, pościel, pralka, łóżka- no po prostu wszystko, podlane kwiatki na oknach też. Rozglądając się nieco dokładniej zauważyliśmy w szufladach mnóstwo kuponów toto lotka, małego lotka (to były takie czasy kiedy ta gra istniała)loterii z koniczynką, kuponów zakładów piłkarskich i jeszcze kilka innych śladów "ostrego grania". Wykonaliśmy kilka telefonów do klientów, którzy polecili nam tę parę i wszystko stało się jasne....Trafili "6" co w tamtym czasie pozwalało kupić 2,3 domy w naszym mieście i była to jedna z większych wygranych jakie padały wtedy w Szczecinie. Każdy w sercu nosi taką myśl-"jak wygram to wszystko zostawiam i idę na nowe"...ale im się to spełniło, chyba warto grać..."
andreas luknołem ale nic nie widze pisze tylko że z technicznego powody mecz nie może byc transmitowany
Pasko-to już opowiesci!!!!
jestem że nie mogę oglądać na necie teżnie zacina jak cholera
aaa widzieliście ? https://farm4.staticflickr.com/3900/15102981477_21cccc4448.jpg
Dobry Wieczór
Ja niestety z tych bez dostępu ale trzymam mimo wszystko
Ja niestety z tych bez dostępu ale trzymam mimo wszystko
MOŻE-SIĘ UDA!!!!!!
Spadam
jocia ty mnie nerwowo wykończysz
wolę jak machasz
nie tylko trybun
kondi ja nie mam gdzie oglądać siatkówki...cholery jakieś gówna kodowane,zawsze było na polsacie...