Wpisy 2 139 544 – 2 139 659
19 września 2014 22:28 → 19 września 2014 23:23, 100 wpisów
Neko, powiem tak (może żebyś zrozumiał się.postarał). GRZEJĄ MNIE twoje przeprosiny. Mam je gdzieś, dokładnie. Są sprawy, których "durne przeprosiny" jak twoje nie.zalatwiaja niczego, dokładnie.
Nie.wiem Kim Jesteś (i nie chcę wiedzieć), czy JesTeś bezzebna babcia z demencja częściową ( to by coś tłumaczyło), czy bandziorem z więzienia, który ma za dużo czasu - też.mnie grzeje to!!
Gdyby jednak, przypadkiem, okazało się, że jednak masz około tej dwudziestki i już w tym niedojrzałym wieku - jesteś już.całkiem dojrzałą formą.PSYCHOPATY, TEŻ nie mój problem.
Twoje życie NIC dla ciebie nie znaczy - dlaczego ma znaczyć dla kogokolwiek.
Uważaj, żebyś sobie czegoś nie wykrakal,.gamoniu jeden.
Nie.wiem Kim Jesteś (i nie chcę wiedzieć), czy JesTeś bezzebna babcia z demencja częściową ( to by coś tłumaczyło), czy bandziorem z więzienia, który ma za dużo czasu - też.mnie grzeje to!!
Gdyby jednak, przypadkiem, okazało się, że jednak masz około tej dwudziestki i już w tym niedojrzałym wieku - jesteś już.całkiem dojrzałą formą.PSYCHOPATY, TEŻ nie mój problem.
Twoje życie NIC dla ciebie nie znaczy - dlaczego ma znaczyć dla kogokolwiek.
Uważaj, żebyś sobie czegoś nie wykrakal,.gamoniu jeden.
gaja dobranoc
pamietam pasco jak zaczynał - bez reklam skromny - cos tam programik jakiś zrobił - ale teraz to ho ho - dobrze chlopak zrobil heh
Neko. Miałabym jeszcze "coś" do napisania ALE, zaskakująco.dla ciebie zapewne, nie będę tego robić.
Osiagnales.poziom, który.się.już krytyce nie poddaje.
Osiagnales.poziom, który.się.już krytyce nie poddaje.
Monet obstawiłeś coś
marcinek>> swoich nie obstawiam
Drugą austrię i holandię troszkę na overy
Drugą austrię i holandię troszkę na overy
dajcie juz spokój bo chłopak na prawdę coś sobie zrobi
Pogoń nigdy nie będzie dream team..
ale teraz przynajmniej ładnie dla oka grają.
ale teraz przynajmniej ładnie dla oka grają.
marcinek - mam coś.do napisania (miałam) i zajmij się strofowaniem kogoś.innego, jak masz taką potrzebę.
dla kobitek które tutaj grają - oko się nie liczy - tylko bramka -hmm wega spokojnie
Koniec już. Teraz już sobie moŻesz wejść i DALEJ buźki i diabełki wpisywać.
EstyMy przed chwilą pisałaś że masz to gdzieś to się nie główkuj i daj spokój
Marcinek 36, miałam.długi dzień. Odczep się i nie mów mi co mam robić, OK ??
(chyba tylko pisanie tu w takim stylu jest zrozumiałe)
nad czym główkuję lub nie, teŻ moja.sprawa.
(chyba tylko pisanie tu w takim stylu jest zrozumiałe)
nad czym główkuję lub nie, teŻ moja.sprawa.
Marcinek 36 - i to będzie ostatnia rzecz, wiesz.
Może ŁATWO Ci tak mówić (pomijam inne powody, choć nie.są.nieistotne) bo NIKT "nie.zasugerował.Ci", że (cyt.)
"może gdybyś go nie wysłała do.szpitala to by żył"
POMIJAM JUŻ INNY ten ludzki aspekt. Ale dla mnie to skandal,.a.dla Ciebie może nie.
Może ŁATWO Ci tak mówić (pomijam inne powody, choć nie.są.nieistotne) bo NIKT "nie.zasugerował.Ci", że (cyt.)
"może gdybyś go nie wysłała do.szpitala to by żył"
POMIJAM JUŻ INNY ten ludzki aspekt. Ale dla mnie to skandal,.a.dla Ciebie może nie.
ja się nie czepiam to ty robisz halo a sama się nabiłas w butelkę
sam wpis że matka po takiej ala tragedi wchodzi na czat jest odpowiedzią
trzeba tylko czasami myśleć
sam wpis że matka po takiej ala tragedi wchodzi na czat jest odpowiedzią
trzeba tylko czasami myśleć
wiesz jak jest - każdy kurcze tutaj chce wygrać - w sumie ten pasco czacik zrobil sie towarzyski - i to dobrze - on na tym zarabia my mozemy pogadac hehe
Ad. 582. Ad "mieć gdzieś" - to mam gdzieś użytkownika Neko i jego życie.
ale niech sie bawią i klikają - dla pasco to biznes - pochwalam to
idźcie sobie poklepac na księdze gosci, to portal gier liczbowych
Marcinek 36 to ja Ci gratuluję MYŚLENIA i wrażliwości na Świat. I zejdź ze mnie.
!!!
!!!
tylko można szacun do niego że jeszcze dupki z buków nie zglosiły sie do niego - widocznie sa mało kreatywni
twoja sprawa i rozumiem cię i szkończmy ten temat
ja nie szukam zaczepki
ja nie szukam zaczepki
jak widze kilku - hmm może 5 zawodników ma pojęcie o grze - reszta to reszta hehe
Witaj Ania70
skoro to portal o grach losowych
to masz może coś ciekawego na jutro?
skoro to portal o grach losowych
to masz może coś ciekawego na jutro?
niskopochylony, jeszcze nie mam, chyba za bardzo zmęczona jestem, mózg juz nie pracuje
Nie potrzebuję Twojego zrozumienia.
Okaż zrozumienie temu.kogo "bronisz"
SWOJĄ DROGĄ: durne to myślenie, które "upomina" okradzionego, że.został.okradziony
"bo mógł myśleć" No przednie, wiesz!!
Okaż zrozumienie temu.kogo "bronisz"
SWOJĄ DROGĄ: durne to myślenie, które "upomina" okradzionego, że.został.okradziony
"bo mógł myśleć" No przednie, wiesz!!
pasco - przyjdą sam zobaczysz - tylko proszę nie sprzedaj się za nisko hmm
jak to mówią - można złożyć konkretną propozycję - można dalej zarabiać z reklam i kliknieć? - jak myslisz?
okej Ania notuję
tworza sobie codziennie nowe nicki durnowate małolaty, ze to czasu nie szkoda
Oj kobiety kobiety
dajcie już spokój chłopakowi
dajcie już spokój chłopakowi
Kretynko! jak będziesz sobie tworzyła codziennie nowe nicki, to poproszę admina aby je wszystkie zablokował-troche dłużej jestem tutaj niz Ty
ogrodniczki,modliszki co jeszcze będzie
wega to tylko chwilowe