Wpisy 2 139 473 – 2 139 572
19 września 2014 22:00 → 19 września 2014 22:40, 100 wpisów
żartuję oczywiście,gdyby ktoś wygrał moimi liczbami których nie wysłałamto bym się cieszyła ,bo dobrze podkraść też sztuka
pewnie ze można zagrać za 2,50 i wygrać 20 - ale ile tak można grać?
Ciekaw jestem ile bedzie za trojke w mini bo dawno juz nie bylo ponad 40 zl
jociuten kto potrafi się cieszyć z małej wygranej,tej na prawdę wielkiej nie rozwali na pierdołki,tak uważamja na swoja wielką czakam ale ta mała ucieszyłaby nie tylko mnie
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
nowatelko..ale szkoda szat rozdzierać , ja tez sie ciesze..jak jest na +
to też sztuka trafić singla razy stawka i grać tak - gratulki za takie wyniki - ale to mnie nie cieszy
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 730 000 zł
Na jedna liczbe jeszcze nie grałam ..czasami 2/2 ale to tylko czasami ..
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
jocia, jak lecą te durnowate reklamy to cos trzeba ogladac, to przełaczam na Reksia
wieczorem nie będę grała,Brjan mam na tak ale wieczorem,Ania ABCto nie wiem chyba nie mam
zaliczyłem kolejną porażkę
Noo, proszę KTO tutaj za nami siedzi , absolutnie "zmartwychwstały". Czy to.może.Mama "czatuje", bo nie może sobie z tragedią i żałobą poradźcie ? ? ?
Dopisano wygrane jokera
drogi pasko - czy wiesz cos o powrocie gry w multi fortuny? podobno od 01.02.2015 wejdzie znowu gra w kulki na bet i fortuna - wiesz cos?
nie to 14-letnia maja
Wszystkie wpisy w KG - starannie usunięte (szczególnie te kondolencyjne) choć nie.tylko - za wyjątkiem tych aprobujacych. No, Super!!
Ania70 nie mówię teraz do Ciebie - NIE ZNASZ SYTUACJI - TO SIĘ NIE ODZYWAJ.
fortuna przeniosła swoja aktywa do czech - oni złożyli w lutym 2013 protest na gry w polsce - wiesz coś o tym?
Wiesz, nic się NIE PRZEJMUJ wstawiaj.sobie dalej calusne buziaczki i "diabełki". Diabelnie to zajmujące musi być, jak na dzisiaj.
Przeprosiny wysylalem kilka razy wczoraj w nocy
Potem rano do Ciebie Staszka itd...
Potem rano do Ciebie Staszka itd...
Nie odzywaj.się.do mnie Ania70, bo nie zamierzam z Tobą rozmawiać
ludki w lotto w polsce nic nie powiedzą bo się boją - może coś słyszałeś?
jocia że jak kot szczęścia
Tak napisali
Mateusz, czy Ty nie siedzisz po uszy w tych kreskówkach
Mateusz, czy Ty nie siedzisz po uszy w tych kreskówkach
Neko, powiem tak (może żebyś zrozumiał się.postarał). GRZEJĄ MNIE twoje przeprosiny. Mam je gdzieś, dokładnie. Są sprawy, których "durne przeprosiny" jak twoje nie.zalatwiaja niczego, dokładnie.
Nie.wiem Kim Jesteś (i nie chcę wiedzieć), czy JesTeś bezzebna babcia z demencja częściową ( to by coś tłumaczyło), czy bandziorem z więzienia, który ma za dużo czasu - też.mnie grzeje to!!
Gdyby jednak, przypadkiem, okazało się, że jednak masz około tej dwudziestki i już w tym niedojrzałym wieku - jesteś już.całkiem dojrzałą formą.PSYCHOPATY, TEŻ nie mój problem.
Twoje życie NIC dla ciebie nie znaczy - dlaczego ma znaczyć dla kogokolwiek.
Uważaj, żebyś sobie czegoś nie wykrakal,.gamoniu jeden.
Nie.wiem Kim Jesteś (i nie chcę wiedzieć), czy JesTeś bezzebna babcia z demencja częściową ( to by coś tłumaczyło), czy bandziorem z więzienia, który ma za dużo czasu - też.mnie grzeje to!!
Gdyby jednak, przypadkiem, okazało się, że jednak masz około tej dwudziestki i już w tym niedojrzałym wieku - jesteś już.całkiem dojrzałą formą.PSYCHOPATY, TEŻ nie mój problem.
Twoje życie NIC dla ciebie nie znaczy - dlaczego ma znaczyć dla kogokolwiek.
Uważaj, żebyś sobie czegoś nie wykrakal,.gamoniu jeden.
gaja dobranoc
pamietam pasco jak zaczynał - bez reklam skromny - cos tam programik jakiś zrobił - ale teraz to ho ho - dobrze chlopak zrobil heh
Neko. Miałabym jeszcze "coś" do napisania ALE, zaskakująco.dla ciebie zapewne, nie będę tego robić.
Osiagnales.poziom, który.się.już krytyce nie poddaje.
Osiagnales.poziom, który.się.już krytyce nie poddaje.
Monet obstawiłeś coś
marcinek>> swoich nie obstawiam
Drugą austrię i holandię troszkę na overy
Drugą austrię i holandię troszkę na overy
dajcie juz spokój bo chłopak na prawdę coś sobie zrobi