Wpisy 2 132 532 – 2 132 631
13 września 2014 14:19 → 13 września 2014 16:12, 100 wpisów
islandorko wytypowałam sobie 20 i póżniej wybierałam które mają szanse,całe szczęcie nie zagrałam zakładami z profilu bo by było tylko 4/10 i 2/5,więc zagrałam 8/8,10/10 i 5/5,te co najpewniejsze to w każdym zakładzie miałam,to tak wyszło
ale pewniak nad pewniaki nie wszedł i ostatnio nie idzie mi z tymi najpewniejszymi
tak jak medea miała 8/9 i po jakims czasie wróciła w to miejse,bo zwykle jest jej nie po drodze to znów miała 7/10 i inne wygrane...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 630 000 zł
nowatelka masz farta i ręke, czymaj tak dalej...
często gram w tej kolekturze, ale już takiego szczęścia nie miałem jak wtedy
ja miałam taką nadzieje choć na 3 wieczorkiem.ale jak żylasta to wsio opadło...
islandorko fartadrugi raz 5/10 i 3 obokiwypełniłabym z obokami tylko skąd mam wiedzieć które
Przyszedł Jasio ze szkoły i mówi do taty:
- Dostałem piątkę i w mordę!
- Za co dostałeś piątkę?
- Bo pani zapytała mnie ile jest 7x6, a ja powiedziałem, że to jest 42!
- A za co w mordę?!
- Bo pani zapytała mnie ile jest 6x7.
Tu ojciec zdziwiony:
- Przecież to jeden ch*j!
- No, też tak powiedziałem!
- Dostałem piątkę i w mordę!
- Za co dostałeś piątkę?
- Bo pani zapytała mnie ile jest 7x6, a ja powiedziałem, że to jest 42!
- A za co w mordę?!
- Bo pani zapytała mnie ile jest 6x7.
Tu ojciec zdziwiony:
- Przecież to jeden ch*j!
- No, też tak powiedziałem!
zgrywus ja też miałam 4/5 w mini,medusia probowała ustalić mi pozycje planet w ten dzien ale nie widac u mnie powtórki...
nowatelka a to pytanie...
zgrywus jak co to medusie mozesz pytac ona ci wyliczy z gwiazd fartowne dni...albo i nie...
Hanss podobają mu się twoje żarciki...
Nauczycielka od j.polskiego wchodzi do klasy i mówi:
- Zadam wam teraz do napisania wypracowanie w którym musi występować:
-wątek religijny,
-wątek historyczny,
-wątek miłosny,
-wątek tragiczny.
No to zaczynajcie pisać.Wszyscy zaczęli pisać, a Jasiu siedzi i huśta się na krześle.Nauczycielka podchodzi do niego i pyta się go:
- A ty Jasiu już napisałeś?
- Tak
- A mógłbyś nam przeczytać co napisałeś?
No i Jasiu zaczął czytać:
O mój Boże - wątek religijny
Westchnęła Hrabina - wątek historyczny
Zaszłam w ciążę - wątek miłosny
Ale nie wiem z kim - Wątek tragiczny.
- Zadam wam teraz do napisania wypracowanie w którym musi występować:
-wątek religijny,
-wątek historyczny,
-wątek miłosny,
-wątek tragiczny.
No to zaczynajcie pisać.Wszyscy zaczęli pisać, a Jasiu siedzi i huśta się na krześle.Nauczycielka podchodzi do niego i pyta się go:
- A ty Jasiu już napisałeś?
- Tak
- A mógłbyś nam przeczytać co napisałeś?
No i Jasiu zaczął czytać:
O mój Boże - wątek religijny
Westchnęła Hrabina - wątek historyczny
Zaszłam w ciążę - wątek miłosny
Ale nie wiem z kim - Wątek tragiczny.
nowatelka widzisz podpowiedziałas mi co by medusia mi sprawdziła mój znak...ale bidna odpoczywa to dopiero w poniedziałek pewnie...
oj Hanss wlazłeś na strone o szkole i se w kulki lecisz...
torsan żylasta???
torsan musiałaby mi dać dzis na waciki co bym zmieniła delikatnie zdanie...
wodnik
zacząłem inaczej myśleć nie skreślam te które myślę, że wyjdą tylko te które nie wyjdą i zrobiłem sobie taki eksperyment jednego dnia i o 14 nic nie miałem, a wieczorem 2x5/5 na te same numery, a 4 i 3 nawet nie liczę, a wtedy nie chciało mi się jechać wysłać
islandorko jak masz dobre liczby to nic nie powinno przeszkodzić
zgrywus ale to nie tylko ty,ja wiem ze ts chchmenci bo jak sie nie wysle to są a wyslij je to nie bedzie...era komputerów,wiedzą co robią...
Przychodzi zadowolony Jasiu do domu i chwali się tacie:
- Tatusiu, dzisiaj miałem kartkówkę i nie popełniłem, ani błędu ortograficznego, ani gramatycznego...
- To bardzo ładnie, Jasiu, a jaki był temat?
- Ułamki dziesiętne - odpowiada Jasiu.
- Tatusiu, dzisiaj miałem kartkówkę i nie popełniłem, ani błędu ortograficznego, ani gramatycznego...
- To bardzo ładnie, Jasiu, a jaki był temat?
- Ułamki dziesiętne - odpowiada Jasiu.
nowatelka a co tam ustaliłas?> jaka planeta dla mnie i do kiedy?
Stoi Jaś przed klasą i zastanawia się:
- Gdzie tu sens, gdzie tu logika?!
Podchodzi dyrektor i pyta się:
- Co się stało, Jasiu?
- No bo wie pan: pierdnąłem w klasie, pani mnie wyprosiła, a oni siedzą w tym smrodzie...
- Gdzie tu sens, gdzie tu logika?!
Podchodzi dyrektor i pyta się:
- Co się stało, Jasiu?
- No bo wie pan: pierdnąłem w klasie, pani mnie wyprosiła, a oni siedzą w tym smrodzie...
spróbuję zobaczyć ale rezultaty moga nie być powalające,bo Medusia ma zdecydowanie najwikszą wiedzę w tym temacie,a pamiętasz o której godzinie się urodziłaś i dokładną datę bym potrzebowała może być na @
Hanss ile ty masz wiosen? pewnikiem niewiele...
nowatelka o to chodzi ze ja znam godziny ur. a medusia mi wsio wyliczyła ale ja nie kumam w tym planetach co kiedy i dla kogo...
Nie znam...
- Proszę pani, ja się w pani chyba zakochałem - mówi dziesięcioletni Jasiu do nauczycielki.
- Przykro mi Jasiu, ale ja nie lubię dzieci.
A Jasiu na to:
- A kto lubi, będziemy uważać.
- Przykro mi Jasiu, ale ja nie lubię dzieci.
A Jasiu na to:
- A kto lubi, będziemy uważać.
spadam na razie...
nowatelka 10 nie grałam ,11 miałam 3/6 w lotto...
nowatelka 10 nie grałam ,11 miałam 3/6 w lotto...
islandorko postaram się do wieczorka coś pomyśleć,godzina ur.jest potrzebna do wyliczenia kosmogramu tj.żeby wiedzieć która planeta była w jakim położeniu w chwili twoich urodzin i po tym widać która planeta najbardziej oddziałowuje na ciebie i w jakim powinna byc położeniu,chyba jakos tak
List z wakacji: Jest pięknie. Świetnie wypoczywam. Bądźcie spokojni i nie martwcie się o mnie.
P.S. Co to jest epidemia?
P.S. Co to jest epidemia?
- Mamo kup mi małpkę.
- A czym będziesz ją karmił Jasiu?
- Kup mi taką z zoo, bo takich nie wolno karmić.
- A czym będziesz ją karmił Jasiu?
- Kup mi taką z zoo, bo takich nie wolno karmić.
Nauczycielka na lekcji do dzieci:
- Kim jest dla nas Bóg?
Zgłosiła się Magda:
- Jest pasterzem.
- A kim my jesteśmy dla Boga? - pyta się znowu nauczycielka.
Nagle cisza w klasie nikt nie odpowiada. Wtem zgłasza się Jasiu
- Jesteśmy stadem baranów.
- Kim jest dla nas Bóg?
Zgłosiła się Magda:
- Jest pasterzem.
- A kim my jesteśmy dla Boga? - pyta się znowu nauczycielka.
Nagle cisza w klasie nikt nie odpowiada. Wtem zgłasza się Jasiu
- Jesteśmy stadem baranów.
jaki jest sens grania na jedną liczbę i to w dodatku z plusem???
Pewnego dnia nauczycielka pyta w szkole dzieci, co chciałyby dostać, by spełniło to ich marzenia. Zgłosiła się Kasia:
- Ja chciałabym mieć złoto, bo złoto jest warte dużo i mogłabym za niego sobie kupić Porsche!
Na to Kaziu:
- A ja platynę, bo jest warta jeszcze więcej i mógłbym sobie za nią kupić Ferrari!
Na to wyrwał się Jasiu:
- Proszę pani, ja to chciałbym mieć dużo silikonu! Moja siostra ma raptem dwa takie worki silikonu! Gdyby pani widziała, jakie luksusowe bryki parkują pod naszym domem!
- Ja chciałabym mieć złoto, bo złoto jest warte dużo i mogłabym za niego sobie kupić Porsche!
Na to Kaziu:
- A ja platynę, bo jest warta jeszcze więcej i mógłbym sobie za nią kupić Ferrari!
Na to wyrwał się Jasiu:
- Proszę pani, ja to chciałbym mieć dużo silikonu! Moja siostra ma raptem dwa takie worki silikonu! Gdyby pani widziała, jakie luksusowe bryki parkują pod naszym domem!
jeden lubi krzywkowi, drugi samochody trzeci gdy mu śmierdzą skarpety
J-23 czasami twoje wpisy to ...ech nie wiem płacą ci za to czy taki głupi jesteś?
Jacek puściłem mini na chyb-tr. (zresztą ostatni raz na ch-tr) 21,22,23,24,36 i tym podobne
tak, w tych 2 punktach na orzeszkowej mi takie gówno wydrukowało
znów sapamer (j23) w natarciu ? ciężko się czyta to forum przez ten jego j* spam
nooooo ostatnio bodajże krasnalek trafiła 4 na takie głupie liczby
ja wczoraj dalem ciala zamiast kaskade to keno powiedzialem za 20 zl
gra, gra. te kase z banku już pewno przewali przez ten weekend
Jasiu odmawia wieczorną modlitwę:
- I jeszcze spraw Panie Boże, żeby Ankara była stolicą Finlandii.
- Co ty gadasz? - dopytuje się mama.
- Tak napisałem na klasówce z geografii!
- I jeszcze spraw Panie Boże, żeby Ankara była stolicą Finlandii.
- Co ty gadasz? - dopytuje się mama.
- Tak napisałem na klasówce z geografii!
Pani od matematyki pyta Jasia:
- Jasiu ile jest 2+2?
- 4 prze pani...
- KIM JESTEŚ I CO ZROBIŁEŚ Z JASIEM?!
- Jasiu ile jest 2+2?
- 4 prze pani...
- KIM JESTEŚ I CO ZROBIŁEŚ Z JASIEM?!
Jest spotkanie do pierwszej komunii św. Ksiądz rozdaje poświęcone różańce. Jasio w końcu dostaje swój i zaczyna się nim bawić. Ksiądz do Jasia:
- Jasiu nie wolno bawić się różańcem.
- Dlaczego? - pyta Jasio.
- Bo w każdym tym koraliku jest aniołek.
- No to aniołki! Karuzela.
- Jasiu nie wolno bawić się różańcem.
- Dlaczego? - pyta Jasio.
- Bo w każdym tym koraliku jest aniołek.
- No to aniołki! Karuzela.
Biskup przyjechał na wizytację do pewnej parafii. Odwiedził m.in. także szkołę specjalną. Pyta tam dzieci:
- Kim chciałybyście zostać?
Jedni mówią: lekarzem, inni aktorem, modelką, itd. Biskup pyta Jasia:
- A ty kim byś chciał zostać?
- Ja??? Biskupem oczywiście...
- Ale wiesz, to trzeba do takiej specjalnej szkoły chodzić!!!
- Noooo, przecież chodzę, no nie?
- Kim chciałybyście zostać?
Jedni mówią: lekarzem, inni aktorem, modelką, itd. Biskup pyta Jasia:
- A ty kim byś chciał zostać?
- Ja??? Biskupem oczywiście...
- Ale wiesz, to trzeba do takiej specjalnej szkoły chodzić!!!
- Noooo, przecież chodzę, no nie?
może ktoś umie mi odp.
do mojego męża w zeszłym roku zadzwoniły dwie różne firmy reklamowe zaoferowały reklamę firmy męża na internecie ...mąż tłumaczył że fima jego jest zawieszona i zastanowi się nad ofertą jednak po paru dniach przyszły faktury do płacenia jedna po wielu upomnieniach we wrześniu tego roku złożyła sprawę do sądu druga wpisała w rejestr dłużników mąż nie podpisywał z tymi firmami żadnych umów czy te firmy działają z godnie z prawem i czy mąż musi zapłacić za te usługi?
do mojego męża w zeszłym roku zadzwoniły dwie różne firmy reklamowe zaoferowały reklamę firmy męża na internecie ...mąż tłumaczył że fima jego jest zawieszona i zastanowi się nad ofertą jednak po paru dniach przyszły faktury do płacenia jedna po wielu upomnieniach we wrześniu tego roku złożyła sprawę do sądu druga wpisała w rejestr dłużników mąż nie podpisywał z tymi firmami żadnych umów czy te firmy działają z godnie z prawem i czy mąż musi zapłacić za te usługi?
Pani nauczycielka pyta się Jasia:
- Jasiu, jak wysoka może być szkoła?
- 1,30m - odpowiada Jasiu.
- A skąd Ci to przyszło do głowy?
- Bo jak idę do szkoły, to mam jej po dziurki w nosie.
- Jasiu, jak wysoka może być szkoła?
- 1,30m - odpowiada Jasiu.
- A skąd Ci to przyszło do głowy?
- Bo jak idę do szkoły, to mam jej po dziurki w nosie.
Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań:
- A ile masz lat?
- Siedem...
- A do kościółka chodzisz ?
- Chodzę...
- Co niedziela?
- Co niedziela...
- Z całą rodziną?
- Z całą...
- A do którego?
- Do Carrefoura...
- A ile masz lat?
- Siedem...
- A do kościółka chodzisz ?
- Chodzę...
- Co niedziela?
- Co niedziela...
- Z całą rodziną?
- Z całą...
- A do którego?
- Do Carrefoura...
do mojego męża w zeszłym roku zadzwoniły dwie różne firmy reklamowe zaoferowały reklamę firmy męża na internecie ...mąż tłumaczył że firma jego jest zawieszona i zastanowi się nad ofertą jednak po paru dniach przyszły faktury do płacenia jedna po wielu upomnieniach we wrześniu tego roku złożyła sprawę do sądu druga wpisała w rejestr dłużników mąż nie podpisywał z tymi firmami żadnych umów czy te firmy działają z godnie z prawem i czy mąż musi zapłacić za te usługi?
Witam Kasika. dwa lata temu otworzylam dzialalnosc i z Warszawy przychodzily mi druki do zaplaty ze mam zaplacic 300zl i ze moja firma bedzie na internecie,wiec spytalam ksiegowego co to jest i czy mam zaplacic ,powiedzial ze nie ze to sa firmy nie legalne i tylko naciagaja,dostalam 3 takie druki. do dzis nie zaplacilam.No ale to bylo w moim przypadku.
kasika hej
...nie pojmuję...czekacie rok po otrzymaniu f-ur ???
już w zeszłym roku zgłosiłbym fakt do właściwych służb!!!>>pełno tego dziś
...nie pojmuję...czekacie rok po otrzymaniu f-ur ???
już w zeszłym roku zgłosiłbym fakt do właściwych służb!!!>>pełno tego dziś
znowu qurwia nic,noż już popie.....olić może człowieka od tych***....owych gier złodziejskich
kasika
a co to za firmy, jeśli można wiedzieć ?
A przecież nawet umieszczenie czegokolwiek związanego z firmą Twojego faceta w necie, ale - bez Jego akceptu, zgody i wyraźnego rządania, bez potwierdzenia i różnych ustaleń - o niczym nie świadczy / z tego, co pamiętam, to Pasiek też miał w necie "niezłą reklamę", ale chyba gratis hihi , a i mi, jak widać choćby w osobistej kg c o ś nie raz naRSało/ i istotnie, dlaczego, u licha, pozwalaliście sobie na te "molestowanie" ponagleniami, czemu nie spuściliście ich w trakcie, w wucecie "z siłą wodospadu" ?
a co to za firmy, jeśli można wiedzieć ?
A przecież nawet umieszczenie czegokolwiek związanego z firmą Twojego faceta w necie, ale - bez Jego akceptu, zgody i wyraźnego rządania, bez potwierdzenia i różnych ustaleń - o niczym nie świadczy / z tego, co pamiętam, to Pasiek też miał w necie "niezłą reklamę", ale chyba gratis hihi , a i mi, jak widać choćby w osobistej kg c o ś nie raz naRSało/ i istotnie, dlaczego, u licha, pozwalaliście sobie na te "molestowanie" ponagleniami, czemu nie spuściliście ich w trakcie, w wucecie "z siłą wodospadu" ?