Wpisy 2 132 370 – 2 132 469
13 września 2014 11:42 → 13 września 2014 13:58, 100 wpisów
kaz ja mam około 200 km do niemiec. raz dwa i jestem
Niestety.Wieki mina zanim bedzie lepiej...
Ale jestem niepoprawnym optymista i jak wygram to...WRACAM!
Ale jestem niepoprawnym optymista i jak wygram to...WRACAM!
prawda Polska wysprzedana jest
mało jest dużych naszych firm
ja mam 180 km do granicy raczej z buta nie da rady
za każdym razem jak byłem w niemczech to odczuwałem że ci ludzie to jacyś inni są w sensie w porządku
Tu dla ciekawosci moje 10ki.Wysyla mi Rodzinka od konca lipca:
2,8,19,20,33,36,43,49,53,55 oraz 5,10,11,12,19,21,27,33,64,71.
2,8,19,20,33,36,43,49,53,55 oraz 5,10,11,12,19,21,27,33,64,71.
to ty tam sam jesteś bez rodziny?
Sa ludzie i Ludzie.Niektórych jeszcze Zycie nie zepsuło lub raczej bolesna rzeczywistość.
no właśnie u nas dużo ludzi ze względu na sytuacje tak jest nie ze względu na charakter
Sam.Ex malzonka wolala bezrobotnego alkoholika ale byl na miejscu
u nas życie to masakra ciągle się martwisz
kaz
kaz ta liczba w niku to twoj wiek?
sorry już wyczaiłem tyle miałeś jak zakładałeś konto na mp
to zdjęcie w profilu to w Polsce ?
lewy zobacz w moim profilu, drobne ale jednak zawsze coś
6/9 i dwa razy 4/9
czy poprostu tak od siebie nakresliłeś, że się Tobie liczby powtarzają?
12 liczb rozpisane na 3 zakłady po 8 skreśleń i do tego do każdego zakładu po jednej
zgrywus
a mialem juz nie grac w malego na ch-tr. co mi wylosowalo: 21,22,23,24,36
no bo jest mały systemik
no tak. ale tani jest 3 zakłady to 7,5 to nie taki majątek 12 liczb rozpisanych i do tego po jednej i mamy aż 15 liczb
niekiedy mini gram systemem 4 skreślenia 8 liczb i to rozpisane na 6 zakładow . i oprócz tego 2 ,3 liczby które dopisuję jako piątą
czyli w sumie mamy 10,11 liczb wytypowanych, parę razy trojka była,raz miałem tym sposobem czwórkę. 6 zakładów 7,5 też nie majątek
czy nie lepiej dać je w jednej grupie i zagrać 3 zakł po 10 skr i też masz 15 liczb?
najpewniejsze daje do rozpisu, te co dodaje dodatkowe to takie do uzupełnienia mniej pewne
a tzw, pewniaki jeśli wejdą to masz trafione 3 i to w jednej grupie
ja jakoś nie lubię grać na 10 skreśleń,lepiej mi wychodzi na 9,8 skreśleń
to wszystko zależy jak się zejdzie
w sumie mam dwa takie rozpisy , jeden jest ze strony lotto-centrum
tam jest 10 skreśleń - 15 liczb - 3 zakłady a ja zabrałem z każdej grupy po jednej i jest 8 skreśleń-12 liczb -3 zakłady i do tego po jednej osobno
mam też drugi swój rozpis
1,2,3,7,8,9,10,12
1,4,5,6,7,9,10,11
2,3,4,5,6,8,11,12
1,4,5,6,7,9,10,11
2,3,4,5,6,8,11,12
i do tego po jednej
tylko najważniejsze że muszą być dobre liczby bez tego nic. rozpis ci tylko może pomóc ale najważniejsze liczby oczywiście
ostatnio nawet tak zabgrałem w keno 3 zakłady i miałem 3 razy 4/9 to co dałem to oddali
losowania powinny być co 15 minut to jeszcze mógłbym coś zrobić
no tak, też mnie się wydaję że powinno być co 15 minut, co 5 minut to za szybko
zgrywus - jeśli o keno to masz rację , ale te programy do lotto to też trzeba być filozofem bo tych ustawień jest dużo co i za dużo ??
program to tylko statystyka
statystyka nie gra
trzeba umieć też wyłapać liczby z programu
ja tam statystyki jak już ale tylko patrze i niekiedy coś wezne
powo
ja też spadam odebrać i nadać jakieś kupony
rzuć parę kawałów przed losowaniem aby wprowadzić się w dobry nastrój
Na łożu śmierci leży znany wszystkim zgrywus i żartowniś, zebrała się cała rodzina:
- Żono pamiętasz to futro z norek za 1000$, które ci spłonęło? To ja je podpaliłem, a ty braciszku pamiętasz wybuch samochodu? To też ja, a ty ciociu, pamiętasz pożar w willi? to też moja sprawka - proszę wybaczcie mi to, i mam jeszcze ostatnią prośbę, jak umrę połóżcie mnie na brzuchu, wsadźcie mi w tyłek świeczkę i ją zapalcie.
Zmarł.
Rodzina postanowiła spełnić ostatnią prośbę, stoją w kaplicy żałobnej nad nieboszczykiem, a po 5 minutach wpada oddział policji:
- Stać, podobno ktoś tu znęca się nad zwłokami!!!
- Żono pamiętasz to futro z norek za 1000$, które ci spłonęło? To ja je podpaliłem, a ty braciszku pamiętasz wybuch samochodu? To też ja, a ty ciociu, pamiętasz pożar w willi? to też moja sprawka - proszę wybaczcie mi to, i mam jeszcze ostatnią prośbę, jak umrę połóżcie mnie na brzuchu, wsadźcie mi w tyłek świeczkę i ją zapalcie.
Zmarł.
Rodzina postanowiła spełnić ostatnią prośbę, stoją w kaplicy żałobnej nad nieboszczykiem, a po 5 minutach wpada oddział policji:
- Stać, podobno ktoś tu znęca się nad zwłokami!!!
Hanns Kloss widze ze już masz gwiazdke, żebyś ty tyle cyferek dawał co kawałów to byśmy dołożyli ts...