Wpisy 2 132 332 – 2 132 431
13 września 2014 10:15 → 13 września 2014 12:20, 100 wpisów
mw jak fartowne to spróbuj...daj te same kupony bo teraz tak mozna wiesz o tym...
no wiem
dokupiła pinda teesowi kompów i dupa zbita nawet sie nie zwraca
no dobra ide definito...czymta się!!!
bongolas
isla powo
isla powo
Widzę ,że pana Janusza nie ma......wyślę mu @....Pasko...proszę o odczytanie @.....w wolnej chwili....Dziękuję
trzeba coś wymyśleć na 14
70 i 40
cichosza
wszyscy albo pracują albo śpią
pewniaki 35,69,71
Dzien dobry Wszystkim!Pewniaki na dzis? 32,63,28,38,54
Prosze BARDZO
Prosze BARDZO
kaz
jak ci idzie w MM?
Skupiłem się na jednej 10ce i wysyłam ja non stop od kilku tygodni...
a wcześniej trafiałeś ?
pewnie lipa z ta dziesiątką?
Bez szalenstw ale na granie jest Szkoda,ze nie mozna wysylac Multi przez internet.Poki co Lottoland oferuje tylko Mini i Lotto.
nie ma cię w Polsce bo masz Londyn obok Szczecina
dla mnie też dogodniej byłoby jakby było przez internet.
ja też mysle o emigracji ale jak już to w przyszłym roku,bo sprawy osobiste no i język trzeba trochę podszkolić
bo u mnie w mieście żadnych perspektyw same sklepy mało zakładów konretnych, są dwa duże ale to obozy
Ja nie myślałem o emigracji nigdy...A 11 lat już minęło...W Szczecinie juz tez nic nie ma tylko centra handlowe dla Niemcow.
to śmiechu warte żeby człowiek we własnym kraju nie mógł normalnie żyć
a mnie się wydawało że Szczecin do duże miasto i perspektywy duże, a ty piszesz że lipa
Wyprzedali co sie dalo.Przemyslu juz nie ma.Stocznia rozgabina przez spoleczki,zaklady Police ledwo zipia,rybactwo padlo(tam jeszcze pracowalem)przy pomocy wiadomo kogo...
Ale jak zrobia szybki tramwaj(juz Hitler mial taki pomysl)to do Berlina bedzie szybciej niz nad moze
u mnie to nawet jedna firma co dobrze płaciła to się wyniosła bo nie pozwolili jej się rozbudować to sobie poszli w okolice Poznania
kaz ja mam około 200 km do niemiec. raz dwa i jestem
Niestety.Wieki mina zanim bedzie lepiej...
Ale jestem niepoprawnym optymista i jak wygram to...WRACAM!
Ale jestem niepoprawnym optymista i jak wygram to...WRACAM!
prawda Polska wysprzedana jest
mało jest dużych naszych firm
ja mam 180 km do granicy raczej z buta nie da rady
za każdym razem jak byłem w niemczech to odczuwałem że ci ludzie to jacyś inni są w sensie w porządku
Tu dla ciekawosci moje 10ki.Wysyla mi Rodzinka od konca lipca:
2,8,19,20,33,36,43,49,53,55 oraz 5,10,11,12,19,21,27,33,64,71.
2,8,19,20,33,36,43,49,53,55 oraz 5,10,11,12,19,21,27,33,64,71.
to ty tam sam jesteś bez rodziny?
Sa ludzie i Ludzie.Niektórych jeszcze Zycie nie zepsuło lub raczej bolesna rzeczywistość.
no właśnie u nas dużo ludzi ze względu na sytuacje tak jest nie ze względu na charakter
Sam.Ex malzonka wolala bezrobotnego alkoholika ale byl na miejscu
u nas życie to masakra ciągle się martwisz
kaz
kaz ta liczba w niku to twoj wiek?
sorry już wyczaiłem tyle miałeś jak zakładałeś konto na mp
to zdjęcie w profilu to w Polsce ?
lewy zobacz w moim profilu, drobne ale jednak zawsze coś
6/9 i dwa razy 4/9
czy poprostu tak od siebie nakresliłeś, że się Tobie liczby powtarzają?
12 liczb rozpisane na 3 zakłady po 8 skreśleń i do tego do każdego zakładu po jednej
zgrywus
a mialem juz nie grac w malego na ch-tr. co mi wylosowalo: 21,22,23,24,36
no bo jest mały systemik
no tak. ale tani jest 3 zakłady to 7,5 to nie taki majątek 12 liczb rozpisanych i do tego po jednej i mamy aż 15 liczb
niekiedy mini gram systemem 4 skreślenia 8 liczb i to rozpisane na 6 zakładow . i oprócz tego 2 ,3 liczby które dopisuję jako piątą
czyli w sumie mamy 10,11 liczb wytypowanych, parę razy trojka była,raz miałem tym sposobem czwórkę. 6 zakładów 7,5 też nie majątek
czy nie lepiej dać je w jednej grupie i zagrać 3 zakł po 10 skr i też masz 15 liczb?
najpewniejsze daje do rozpisu, te co dodaje dodatkowe to takie do uzupełnienia mniej pewne
a tzw, pewniaki jeśli wejdą to masz trafione 3 i to w jednej grupie
ja jakoś nie lubię grać na 10 skreśleń,lepiej mi wychodzi na 9,8 skreśleń
to wszystko zależy jak się zejdzie
w sumie mam dwa takie rozpisy , jeden jest ze strony lotto-centrum
tam jest 10 skreśleń - 15 liczb - 3 zakłady a ja zabrałem z każdej grupy po jednej i jest 8 skreśleń-12 liczb -3 zakłady i do tego po jednej osobno
mam też drugi swój rozpis
1,2,3,7,8,9,10,12
1,4,5,6,7,9,10,11
2,3,4,5,6,8,11,12
1,4,5,6,7,9,10,11
2,3,4,5,6,8,11,12
i do tego po jednej
tylko najważniejsze że muszą być dobre liczby bez tego nic. rozpis ci tylko może pomóc ale najważniejsze liczby oczywiście