Wpisy 2 130 517 – 2 130 616
11 września 2014 15:20 → 11 września 2014 17:26, 100 wpisów
Ale jest od tego roku LO mundurowe i klasy zawodowe I a, I b i II bo moją szkołę niedaleko zamknęli jakiś czas temu gdzie chodziłem do Technikum Agrobiznesu.
krzysztof c podrywasz jakies dziewczyny ?
Co to jest za staż i praca że 70 % do koszenie trawy około 1,5 ha.
Jocia-
Nie myślę i koncentruję się na razie robocie.
Andreas 3864, pogadalabym jakby było z Kim.
Zajmij się, uprzejmie, typowaniem - skoro takie nasz cele życiowe (publicznym) i "barankiem" po losowaniu.
A najlepiej, w taki sposób, mnie nie zaczepiaj! (sweeeet smile)
Zajmij się, uprzejmie, typowaniem - skoro takie nasz cele życiowe (publicznym) i "barankiem" po losowaniu.
A najlepiej, w taki sposób, mnie nie zaczepiaj! (sweeeet smile)
EstyMy-Takie bzdety to do siebie w Lustrze sobie powiedz!!!-bo pieprzysz tu odrzeczy-puknij się w makówe,może wtedy będzie sens i logika!!!!-jedna zasada jak ktoś nie pisze do ciebie to się nie wcinaj!!!!
Nie wchodząc głębiej: i makowki i swoje niecodzienne spostrzezenia nt. sensu, logiki i PUKANIA tychże wyślij do najbliższej Kliniki Neurologii (może być też moskiewski IPnM), kto wie czy to nie będzie epokowe odkrycie...
i na tym korespondencję z Tobą Andreas ileś tam cyfr, bym zakończyła.
Amen.
Amen.
( a jakbyś czegoś nie rozumiał, to zgłoś się do kogoś kto dobrze włada językiem polskim )
http://allegro.pl/ursus-c-360-i4557021556.html bym sobie kupił takiego oj przydał by się do prac polowych które lubię wykonywać.
11 800
http://allegro.pl/ursus-c-330-i4564202783.html ciapkiem lubię jeździć a wy ?
EstyMy-Słuchaj buraku-niebęde słuchał twoich gorzkich żalów - chcesz odreagować swoją beznadziejność,to nie zemną,nie pisze do ciebie a ty się wpie....asz między wódke a za kąske.A towarzysza to sobie poszukaj wśród Lamusów z PRL-u-Karwasz
I koniec Qurwa dyskusji,zjedz sobie lepiej

Jakoś tak "emer. zaleciało" styl i słownictwo.
NO, dyskusji nie było w ogóle, bo do dyskusji trzeb partnera.
Drogie dziecko (dresowe pewnie), albo inaczej... PROŚCIEJ.
- Otóż, BEzNadziejny jesteś.
NO, dyskusji nie było w ogóle, bo do dyskusji trzeb partnera.
Drogie dziecko (dresowe pewnie), albo inaczej... PROŚCIEJ.
- Otóż, BEzNadziejny jesteś.
Wyluzuj Palancie i nie sap do mnie,wykaż się w typowaniach,zamknij D.pe wreszcie,powiem ci ta kulturalnie!!!!!
Widze że masz za bardzo zryty łeb żeby to zrozumieć!!!!!!!
" Dopóki nie zarejestrowałAM ( 545 naucz się czytać końc. odmiany) na
mutipasko, nie widziałAM, że na Świecie jest t y l u chamów/idiotów" - St. Lem, parafraza.
mutipasko, nie widziałAM, że na Świecie jest t y l u chamów/idiotów" - St. Lem, parafraza.
Noo - i teraz końca nie będzie, PÓKI mnie nie przeprosisz. Ponadto nie odzywaj się już więcej do mnie.
Mam to szczęście, że poza internetem zupełnie nie znam i nie rozmawiam z Ludźmi, Twojego pokroju...
Mam to szczęście, że poza internetem zupełnie nie znam i nie rozmawiam z Ludźmi, Twojego pokroju...
BONUS- Grubo-600 000-Polujemy wieczorkiem po wypłacie to można zaszaleć z kuponikami
witam
Tu pokazuja sie ę i ą wielce uczone oczytane ..a za rogiem walą sie jak kotki
andreas właśnie raz w miesiącu można poszaleć tymbardziej że wypłata kiepska
max
andreas
andreas
Max,mwwysokich
max,mw29121986-pod losowanko.
tylko problem jest bo ts nie chce dać za dużo
estymy
mw-co raz gorzej z kasą,człowiek się łudzi że moze coś od TS-dostanie,a tu lipa.Alkochol-też nie za często-drogi sport
ts nie chce dać, firma też nie da zarobić i co tu zrobić?
A Chamstwo będziemy zwalczać siłOM i godnościOM osobistą (OM), Kobuszewski.
(aż do skutku)
(aż do skutku)
mw-trzeba jechać do Angli-tam sie normalnie żyje!!!!
Andreas..przyjdzie ten dzień trzeba byc cierpliwym a odkazić też sie trzeba od czasu do czasu
andreas wiadomo że na zachodzie żyje się normalnie tzn łatwiej jest
Jedną nogą MAX, odbierz wczorajszą nagrodę, bo nie było Cię na gali.
Jocia wszystko wie, jakby co...
Jocia wszystko wie, jakby co...
ale ts przesadza już żeby nawet 20 zł było cięzko trafić to już szczyt
moja ostatnia najwyższa wygrana to skan w moim profilu 3/5 w mini całe 22 zeta. od tego czasu same monety
a prawie codziennie coś puszczę śmiechu warte
mw-tu tylko być posłem,osłem,chociaż 70 zeta na tydzień od TS na granie to by było nieżle,a tu ledwo moneta 2zł.
prawda andreas
mw jak człowiek trafi 20-zł to się cieszy jak by trafil nie wiadomo ile no właśnie to nie jest normalne
Witam obecnych
marcinek bo w ts trafić 20 zeta to naprawdę sukces, złodzieje biorą full kasy a dawają bardzo mało na wygrane
pazerni są
marcinek36-bo my zwykli ludzie umiemy cieszyć się z małych rzeczy,20 od TS to grubo!!
Kolejka dla wszystkich:marcinek,Max,mw29121986,
ja nie mogę bo antybiotyk biorę
mw-to ja podwójnie twoje zdrowie
wczoraj miałem 6/10 i radocha bo nie pamiętam kiedy weszło w realu 6/10 a w sumie ile człowiek wydaje
andreas
walnij za mnie
marcinek wydasz np 40 zeta a ts zwróci 12-16 zeta. zwrot jak nie wiem
a ja sobie pózniej łyknę
no ale dalej zachodzimy do żb i gramy
no niestety człowiek się łudzi
mw-o zwrotach niema mowy,na otarcie łez max 4zeta,od pazernego TS-a,W końcu nam się Fartnie
Ja tu łykam -a na noc do pracy
TS Jokera powoli wycofuje chyba raz w to zagrałem
andreas wolne sobie weź
ja w jokera to chyba jak dobrze licze to 2 razy no max 3 razy zagrałem
na moje koniec jokera jest nieunikniony.
W telexpresie mówili pedofil zwabił 6 latke do garażu,ojciec w ostatniej chwili odzyskał dziecko,-wieszać zboków na Latarniach
wg mnie pewniaki na wieczór w MM to 13 i 40
ciekawe jak się sprzeda ta nowa gra 5-zł za kuponik dużo lepiej pozostać przy mini za 5-zł 4-razy mini chyba lepszy wybór
mw-te liczby też mają dużą szanse:16,17,20,69,72,74,77,
marcinek-4 kupony jakieś szanse są
zobaczymy. na początku moga dawać wygrać aby zachęcić, za 2/5 już będzie zwrot, 5z 35 niby teoretycznie łatwiej jak mini ale jeszcze jest ta jedna z czterech dodatkowa
a wiecie może kiedy ta ekstrapensja startuję?
no własnie ta jedna z czterech i tu jest pies pogrzebany
zobaczymy w praktyce jak bedzie z tą grą
chyba od pazdziernika wczoraj pytałem kobiety w kolekturze to jeszcze nic nie wie dopiero jakieś szkolenia mają mieć na dniach
a blankiety już sa
nawet sobie już wziąłem
wysokich