Wpisy 2 130 417 – 2 130 516
11 września 2014 14:13 → 11 września 2014 15:20, 100 wpisów
Jocia.
Ja się nie tłumaczę,tylko Isi wyjaśniam.
Ja się nie tłumaczę,tylko Isi wyjaśniam.
oj tam czepiacie sie emerki, ona dobra kobitka mi tłumaczy...
Trisio.
No jest.
No jest.
miałam se zagrac w l+ ale mam tyle cyferków ze chyba se odpuszcze...
o matko i córko obrodziło wam tego 11-tego...
to wieczorkiem 3 6 9 79...
też moze być...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 600 000 zł
do wieczora
cienko z wygranymi, może dzisiaj coś wpadnie w MM albo w Lotto bo mam na dzisiaj posłane 2 kupony
3/10,3/10,2/9-Karwasz co za CH..nia,nic nie można trafić
Kriss666-
Hejka wszystkim grającym-powodzenia wieczorem
Mykam w mapki-może coś wyczaje
Brjan >>>>>> co ty myslisz że tylko ciebie robi w jajo czy nawet w zbuka nie tak łatwo TS ograć trza myśleć , fantazjować , przewidywać , wyczuwać i grać w odpowiednim momencie
Zrobili linię na 40-kach,a miałem w pionie 2-k:2,42,72 i 80 dali
4/10
4/10
zrobili na szaro graczy
anzu>>> jak trafiles 8/10+ no to foto wklejac
na 14 dwudziestki to był fatalny pomysł
jocia
Cześć no i po pracy a woźnego nie było bo ma urlop dzisiaj i jutro trochę nuda była bo prawie 8 godzin szafek na korytarzu pilnowałem i porządku a i przy drodze trawnik skosiłem. Siedziałem na jego miejscu z którego on dowodzi.
trzy dwudziestki, albinlotto; a że nietrafiony - to już po piętnastej nie nowina
EstyMy tylko po losowniu mozna to wiedziec ale przed to tylko marne spekulacje
krzysztof c
jocia mialas cos na 14 ?
Dziękuje ale do końca września i koniec po stażu chyba że pani dyrektor przyjmie mnie na stanowisko pomocnika woźnego co bo chwali mnie ogólnie.
krzysztof c a co to za szkola jest ?
Że np. takiego stażysty jak ja jeszcze nie mieli porządnego i pracowitego choć też mam wady bo wszystkiego też nie ogarniam z robót. A woźny ze sceptycyzmem patrzy jak ktoś mnie chwali.
Krzysztof_c, ja powiem Ci wiesz, że Ty to masz nieocenione zasługi dla podnoszenia morale w społeczeństwie, wiesz ??
Swoją drogą: jak można przez osiem gdz. szafek pilnować to nie wiem... tu trzeba nie lada kunsztu.
Swoją drogą: jak można przez osiem gdz. szafek pilnować to nie wiem... tu trzeba nie lada kunsztu.
Gimnazjum a jakie dziewczyny ładne mówię wam.
No miałem od 7:00-9:00 popilnować potem dokończyć skoszenie trawy i to by było na tyle z zadań akurat mało było dzisiaj nie moja wina.
EstyMY-gdzie twoje typowania-pogadać chcesz tylko,bo nie masz z kim??????
3 klasa
Szafki mają nóżki,a z nóżkami to nigdy nie wiadomo.
Pozdrawiam !
jocia 4/10
Krzysztof_c, wiesz co... różne rzeczy rozważałam i powoli zaczynam myśleć, że jesTeś Geniuszem, wieesz ??
Krzysztof c-dziewczyny wyrośnięte