Wpisy 2 129 557 – 2 129 656
10 września 2014 10:38 → 10 września 2014 14:00, 100 wpisów
albo dziabnoł lotto.de i siedzi na kanarach
luknę na losowanko
powodzenia wszystkim
powodzenia wszystkim
witam wszystkih bylbym za tym zeby lotto robila skany kuponow wysokich wygranych typy 5/5 mini/12/12 kaskada, 6/6 lotto 10/10 multi tak jak skanuja wygrane w zdrapkach.wowczas ludzie by wierzyli ze jednak idzie trafic. co myslicie o tym??
mnie tylko przekonuje, gdyby kuleczki wyciągała sierotka marysia przy aplauzie kilkutysięcznej publiczności
codzienie pada prawie piatka w mini lotto lub nawet kilka piatki. gdzie sa te osoby?gdzie sa ci lotto milionerzy??jest ich prawie tysiac. nie znam nikogo kto trafil 6 w lotto
raczej bym sie nie przyznalale na prawie tysiac milionerow ktos by wiedzial lub slyszal ze ktos tam trafil. ale nikt nic nie wie i nic nie slyszal
podobno w sanoku
hej torsan
witam
wczoraj 7/10,4/10 skan na profilu
dzieki kondi
mialem juz 2 razy 7/10 i tez 8/10
zycze ci kondi
ja tylko kilka razy na stały jedyny zestaw 7/10 i tu na MP typujac liczbami gr B, jak jeszcze w niej byłem.A tak 6/10 tylko w realu kilka
krzysztof24 kreslone czy z maszyny?gratulacje
dzieki torsan
sam je kreslilem
Użytkownik enemigo dodał nowy komentarz w temacie:
Totalizator Sportowy o włos od rekordowej wypłaty !
Totalizator Sportowy o włos od rekordowej wypłaty !
barbapapa- to nie ja jak pójde wysłać to może się dowiem w której kolekturze padło
czesc wszystkim mam mala uwage do multi multi zawsze jak gram 2 lub 3 min przed losowaniem tylko o 14.00 to cos wpada a jak zagram duzo wczesniej to nic czy oni maja jakies polaczenie ze wiedza jakie liczby wysylamy
krzysztof24 . nie mogles sam kreslic bo masz wyslane 4 zaklady. a blankiety multi sa 3 zakladowe.wiec jak masz 4 zaklady to tylko na chybil trafil;. i po co to klamac
patryk a niby skad 20 min po losowaniu wiedza ile jest jakich zestawów trafnych?
damian sa cztery okienka najlepiej spytaj w kolekturze to sie przekonasz
sorelka i tu masz racje faktycznie to jak ci ludzie wygrywaja i czy wogole ktos wygrywa
aha ja ustrzelilem 8/10 z plusem i to wlasnie 2,3 min przed losowaniem na chybil trawil
a to przepraszam nie wiedzialemprzewaznie gram z maszyny
zycze szczescia
jak by pokazywali skany kuponow tych 6 w lotto, czy innych wielkich wygranych jak w zdrapkach to bym uwierzyl. gdzie sa ci lotto milionerzy?/nikt jakos nigdy nie slyszal aby ktos trafil 6 w lotto.moj kolega z pracy trafil pare lat temu 5/5 w mini. mial 63 tysiace.mial 10 zakladow z maszyny.niech skanuja kupony tych 6 w lotto to ludzie beda wierzyc
ma ktos dla mnie 5 szczesliwych liczb w MM lub Mini w ramach prezentu ur
Zycie to jest gra, a każdy dzień może być wygraną lub wielką przegraną
a moze tak 08,28,38,58,15,71,35,65,79,21 dobra ide se torta upiec na male przyjatko papa
Tacy rozmowni dzisiaj jesteście (slowotok prawie ), że idę sobie sok zrobić z tego wszystkiego. Jeszcze zdążę przed losowaniem...
Egzekutor
Ile tam masz na tym selfie... 1 czy 2 piątki ? ? bo nic nie zaznaczyłeś...
Ile tam masz na tym selfie... 1 czy 2 piątki ? ? bo nic nie zaznaczyłeś...
zatypowałam nie tak jak miałam,więc zostawiam moje typy:17,25,26,27,36,41,42,40,44,46,