Wpisy 2 121 019 – 2 121 118
31 sierpnia 2014 11:27 → 31 sierpnia 2014 13:21, 100 wpisów
krzysiek ..rozumie ..ja tam zrobie dla siebie nie dla innych potem wstwie foto w profil ..i ocenisz ..ok
A i jeszcze jedno ..krzysiu mam dla Ciebie dobry kurs ..po tym kursie bedzie dobrze zarabiał
Jaki spawacza ?
Nie dla wszystkich jest ten kurs za młody jestes jeszcze inie doświadczony ..a trzeba umiejętnie spawac anie tylko bzyk bzyk i koniec ..
deki
hi hi - nie - dlaczego ? przecież nawet, jeśli, to zostaje Ci siedemnaście pewniaków
hi hi - nie - dlaczego ? przecież nawet, jeśli, to zostaje Ci siedemnaście pewniaków
krzysiek ..to chcesz wiedzieć jaki to kurs ..stawka za metr wynosi od 40 do 70 zł .z metra b
deki
dobra - ostatnie pytanie - szybki rzut oka na puKon i - dziś większość przez Ciebie zakreślonych, to parzyste, czy nieparzyste ?
dobra - ostatnie pytanie - szybki rzut oka na puKon i - dziś większość przez Ciebie zakreślonych, to parzyste, czy nieparzyste ?
Kładzenie płytek czy malowanie ?
Deki, to tylko moje typy, może Ty dziś ustrzelisz
Dobra passa nigdy nie trwa wiecznie...
Dobra passa nigdy nie trwa wiecznie...
krzysiek ..nie szukaj w necie bo nie znajdziesz ..malowanie jest od 8zł do 14 zl z m2 zalezy co i jak ..płytki ok sa w tej cenie ale nie z metra biezacego
Pasko, ja znam jeszcze jedno:
"Lepiej się z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć"
"Lepiej się z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć"
dobra idę się wysłać , o 14.00 zobaczę co wymodziłem , 68 robi grę
To o jaki kurs ci chodzi ?
krzysiek ..a ile masz lat ..jesli to nie tajemnica bo mature mozna zadwać w róznym wieku
W profilu masz MAX podane.
Dobra na razie wam.
A powodzenia w kolejnych losowaniach i wysokich wygranych.
krzysiek ..to w Twoim wieku masz taki instrument na mamuski ze głowa mała w tydzień zarobisz na dobre auto
a jesli to Tobie nie odpowiada ..pozostaje kurs ....mechanik operator koparki ręcznej do od 40 zl z metra b...w górę
Max>> oglądaleś jak wczoraj oklepali Serbów?
Jak tak pociągną to może być ciekawie.
Jak tak pociągną to może być ciekawie.
Monet ..nie widziałem ..jakoś mnie ta dyscyplina nie interesuje choc sie cieszę ze wygrali i oby tak dalej ..no chyba ze grałyby panie ..wtedy ogladam
Dżonny
a cuSZ to się stało ? To juSZ w keno nie pogrywasz ? no nic, poSdruF Stefka i powo w dalszym łowieniu leszczy
a cuSZ to się stało ? To juSZ w keno nie pogrywasz ? no nic, poSdruF Stefka i powo w dalszym łowieniu leszczy
Mykam no obiadek sam się nie dokończy...
Miło było Panie
I Panowie
Miło było Panie
I Panowie
Tylko deserek zostaw dla mnie
ok dzisiaj dryndnę ..musze usłyszeć ten koszmarny głos
ok dzisiaj dryndnę ..musze usłyszeć ten koszmarny głos
Myślałem że może kura nasza zniosła najmniejsze jajko świata ale niestety rekordowe ma z USA 2,1 cm długości, 1,69 cm szerokości a nasze 2,8 cm długości, 7,7 cm szerokości a ile płacą za taki tytuł wiecie może ? A pmaiętacie na pewno jak na polsacie były rekordy i co z tym programem się stało pewni nieopłacało im się robić co ?
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/czy-to-najmniejsze-jajko-swiata,36567,1,0.html jeszcze mniejsze w Chinach 1,3 cm.
Ale przepuszczam że jakiś czas temu kura zniosła mniejsze od tego co mamy naszego.
krzysio ..mam zadanie dla Twojego wożnego na dzisiaj ..zapytaj go co było pierwsze jako czy kura
jestem tyle,że z doskoku
Siedzi Jasio w autobusie i podchodzi do niego staruszka
zaczyna stukać laską o podłogę ....
Jasio odwrócił głowę spojrzał na staruszkę i powiedział
-mogła Pani założyć na koniec laski gumkę to by Pani tak głośno nie stukała ...
-na to staruszka odpowiada ...
-to Twój ojciec mógł założyć na koniec laski gumkę to bym teraz siedziała ....
zaczyna stukać laską o podłogę ....
Jasio odwrócił głowę spojrzał na staruszkę i powiedział
-mogła Pani założyć na koniec laski gumkę to by Pani tak głośno nie stukała ...
-na to staruszka odpowiada ...
-to Twój ojciec mógł założyć na koniec laski gumkę to bym teraz siedziała ....
Witam
Na zachodzie pogoda się psuje. W tej chwili opady deszczu
już w woj. Lubuskim,Zachodniopomorskim,miejscami w Wielkopolskim
i na zachodzie Dolnośląskiego.
W zachodniej Polsce mokro również jutro.
Od 3 wrzesnia wszędzie słonecznie i sucho.
już w woj. Lubuskim,Zachodniopomorskim,miejscami w Wielkopolskim
i na zachodzie Dolnośląskiego.
W zachodniej Polsce mokro również jutro.
Od 3 wrzesnia wszędzie słonecznie i sucho.
J 23 hej