Wpisy 2 120 919 – 2 121 018
31 sierpnia 2014 10:52 → 31 sierpnia 2014 11:27, 100 wpisów
Ooooooooooo,Deki.Witaj
Emi ..domyslam sie o co biega ..ale przetłumacz proszę zeby dotarło
Zetta..dzwoń kiedy chcesz ..bo ztego co widze ostatnio swiatowa jesteś
Maxo, zaganiana jestem ostatnio... Praca, dom praca, dom, nawet czasu się wyspać nie mam porządnie
MAX a co chcesz wiedzieć ?
Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze ... będziesz miał 2 dni wolnego
krzysio..wiec chcę wiedziec jak wybrac miejsce ..materiał od czego zacząc ..wszystko od podstaw
Robal.
To zaczynasz odzamiast od ?
To zaczynasz odzamiast od ?
max na 10/10 nie gram , ale dzisiaj przy dobrym nastroju trzeba wysłać
deki ..od czasu do czasu i ja wysyłam ..nie ukrywam tego ..a nóż widelec
max ale te Twoje zboczuchy robią furorę , prawda jetta (chodzi o liczby)
Zboczuchy są zawsze na czasie ..
deki..i zobacz schowała i potem wysłała ..widzisz jak pamieta
deki..i zobacz schowała i potem wysłała ..widzisz jak pamieta
A więc najpierw wysyp drobne kamienie w kształcie jaki chcesz mieć decyzja należy do ciebie, następnie okop w koło głęboko nie musisz bo wtedy brak dużo cementu tak na marginesie pisze, później na na kamienie nasyp zwykłej ziemi, jak to wszystko zrobisz ułóż duże kamienie w wykopanym rowie a na górze zrób jakiś wzorek. Na końcu zasadź rośliny np. skalniaki i to wszystko. Powodzenia !!!
e46, jetta deki, MAx
Onieśmielonym widząc prawie samą elitę, to tylko taka jedna uwaga merytoryczna mi się wymksnęła
a swoją drogą tyle czasu niektórzy z Was nie zaglądali, to - sądziłem, że już się nachapaliście, jak tacy - nil, czy detox
a detox to pewnie tą obiecaną kdziałę odpalił, bo więcej ludziów znikło
Onieśmielonym widząc prawie samą elitę, to tylko taka jedna uwaga merytoryczna mi się wymksnęła
a swoją drogą tyle czasu niektórzy z Was nie zaglądali, to - sądziłem, że już się nachapaliście, jak tacy - nil, czy detox
a detox to pewnie tą obiecaną kdziałę odpalił, bo więcej ludziów znikło
Idę o 16:00 na tenisa pewnie w debla z kimś zagramy moim kompanem pewnie pan woźny sam wczoraj o tym mówił jak odchodził ode mnie po meczu. Tylko jest tak jak ja coś się zagram zaraz zły itp a jak on no cóż stało jeszcze moja wina bo się rozkojarzył i zdenerwował się wiecie o co mi chodzi ?
krzysztof_c: można zarabiać na szkoleniach odnośnie budowy skalniaków... a nawet napisać książkę o tym i ją wydać
Nie głęboko bo cementu więcej będziesz potrzebować.
krzysztof_c: ja nie wyobrażam sobie prowadzić strony multipasko w debla... bo byłoby pewnie podobnie jak Ty z woźnym
Można na tym zarabiać ile Pasko ?
krzysio..ale ja potrzebuje duzy skalniak ..a jaki ma byc cement toznaczy jak go rozrobic jaka proporcja
Krytyka - jak sobie z nią radzić?
5-minutowy filmik dla krzysztofa i nie tylko.
https://www.youtube.com/watch?v=ZFDZgYyUxQI
5-minutowy filmik dla krzysztofa i nie tylko.
https://www.youtube.com/watch?v=ZFDZgYyUxQI
Woda, piasek, cement.
krzysio ..zaproś pana woznego na mp ..niech się zarejestruje a ja mu wytłumacze wszystko
krzysio ..to wiem woda piasek cement ..ale chodzi mi o to czy to ma byc geste ..rzadkie czy suche
deki..jestem ..ale ciagle podrózuje ..jak myslisz droczy sie pewnie
krzysio ..a powiedz jak wybrałes lokalizację ..sugerowałes się czymś czy tak z sufitu czy tez z czapki ..czy tez na CH/T
Obejrzałem i lepiej jest o wiele.
Znaczy się od strony ulicy żeby wszyscy widzieli na środku ogrodu.
Gęste stanowczo.
deki
tak, masz rację, oczywiście
ja swój osobisty nabyłem 2009-09-10 i po cichu Ci, to powiem, no, ale normalnie - nawet w nim , to wybacz - zapomniałem
tak, masz rację, oczywiście
ja swój osobisty nabyłem 2009-09-10 i po cichu Ci, to powiem, no, ale normalnie - nawet w nim , to wybacz - zapomniałem
Co mu wytłumaczysz ?
No też ale przede wszystkim ja chciałem MAX zrozum to.
krzysiek ..porozmawiamy z woxnym ..posłuchamy jego rad bo widac ze zyciowy gosciu na wszystkim sie zna i daje dobre rady jak BOB budowniczy
deki
a masz w tej swojej dzisiejszej 'dyszcze z leTką stawką', którąś z zdst ?
a masz w tej swojej dzisiejszej 'dyszcze z leTką stawką', którąś z zdst ?