Wpisy 2 120 199 – 2 120 298
30 sierpnia 2014 21:19 → 30 sierpnia 2014 21:36, 100 wpisów
Edycia ,,
Lila ..mój szlak to teraz kuchnia sypialnia i spacer z pieskami
Lila ..mój szlak to teraz kuchnia sypialnia i spacer z pieskami
Pasko jaja sobie robisz?Przeca tam cały dom można wstawić a wtedy było mało miejsca do pisania?
Pasko, przywróć poprzednie wyświetlanie trafień, bo teraz nic nie pokazuje
Edycia ..prosze a pieseki maja łapki i zakopują ..no jeszcze by brakowało zebym sprżatał po nich ..no jeszcze taki grzeczny to nie jestem
wcześniej zawsze była spora tabelka, gdzie człowiek z zapartym tchem się szukał a teraz dupa blada, praktycznie nic nie pokazuje
nie no jak lilaale konie ma pan który mieszka na przeciwko mnie,tzn.po drogiej stronie ulicy
Lila..niech Se radzą ja tam nic nie widziałem ajak ktos mi uwage zwraca to mu grzecznie odpowiadam ..jakmasz chęc toSe posprzataj
nowatelka kiedyś słyszałam ,że pieczarki rosna tam gdzie krowy się załatwiają i konie ale ile w tym prawdy to nie wiem niestety
lila a wiesz że można kupić taki nawóz z kurzych odchodów,moja teściowa kiedyś kupiła,ale ino raz
żeby na czacie pokazywać trafienia 7/10 w zestawach dodatkowych graczy. Chodzi o to, że zwykle takich trafień jest sporo, więc podniosłem ostatnio poprzeczkę na 8/10, żeby pokazało się na czacie .
MAX chciała bym zobaczyc jak sprzatasz po psiejak bierzesz woreczek i w rękę jeszcze ciepłe gówienkowidok bezcenny
nowatelka kiedyś gdzieś w necie wyczytałam,że można kupic taka grzybnie.Ciekawe czy by coś z tego wyszło
a np. 5/6 czy 6/7 7/8 ... ? pokazuje ? bo mam wrażenie, że też już nie
MAX taa jasne,nawozyw zimie przerabane jak snieg zacznie topnieć,wszędzie gówna
Lila, te grzybnie można kupić bez problemu. tylko, że raz coś wyjdzie z tego, a raz nie.
kiedyś widziałam w OBI takie coś co się rozsypuje i póżniej tam rosną,mój mąż kupił kanie a nie pieczarki,ale była chyba tylko jedna,hmm właściwie to nie wiem ile było,bo jak przyszłam z pracy to kończył jeść
fifuchna a muchomorka to już wiem dla kogozreszta muchomorka to sem nabyć mogie w lesie
Po ziemie zawsze jest syf ..czepiaja się o nawozy ..a ile jest petów butelek puszek
Tomek..no własnie pytam bo nie wiemWięc lepiej jechac do lasu i po krzyku
lila...ale ponoć jak się we gowno wejdzie to szczęście, to jak w takie krowie wejść to 10/10 murowane
rózne grzybki, tylko trzeba mieć pomieszczenie o odpowiedniej temp. i wilg.
krasiu ..a widzisz ..jest tabliczka nie niszczyc zieleni ..wiec tosa tak zwane miny zeby dziecinie biegały po trawnikach ..maja od tego place zabaw
Tomek542: są tylko wygrane, gdy jest min. 500 zł według tabelki Multi Multi
nowatelka to w mieście wchodzisz co chwilę w gówno to szczęscia powinno byc pod dostatkiem
MAX place zabaw też zasrane bo mało gdzie są ogrodzone przynajmniej w b-stoku
krasiu ..a to już z tymi sprawami nie do mnie ..moje nie lataja tak daleko na szlak