Wpisy 2 118 908 – 2 119 007
29 sierpnia 2014 00:40 → 29 sierpnia 2014 07:58, 100 wpisów
2 118 491. gonzaga 2014-08-28 (01:00) Scyzorykowo
O 14-tej:[6],[10]
O 14-tej:[6],[10]
Witam.Ok.idziemy spać.Nic na siłę..Pewniak?Nadal 9-według mnie.Dobrej nocyi dobrego dnia
Nikt nie słucha wołającego na puszczy
Pomimo to podam pewniaki na dziś-[8],[46]
...i idę
Pomimo to podam pewniaki na dziś-[8],[46]
...i idę
Jocia ,nie ma nas tam więcej-jestem tylko ja.Dobranoc.Pewnie wiesz.Żadne tam powielające się nicki.Mam...i mam.Dobranoc ,każdy musi spać.Rozumiem.
2 118 920. mundanus 2014-08-29 (01:22)
Witam.Ok.idziemy spać.
Ja jeszcze nie ide, więc : idźcie mundamus spać
Witam.Ok.idziemy spać.
Ja jeszcze nie ide, więc : idźcie mundamus spać
Jocia.Nie mów idżcie.Dobrze wiesz.Ale idziemy spać.I za wszystko -może nie-sorry.
dzięki gonzagawiem że zawsze mogę liczyć na ciebie
od jocindy już nie biore bo podaje tylko żebym się tylko podtknoł i nic nie wygrał
od jocindy już nie biore bo podaje tylko żebym się tylko podtknoł i nic nie wygrał
pora się przekimać
żebym się tylko podtknoł i nic nie wygrał
Fakt trzeba sie nieźle wysilić, by tak napisać
Fakt trzeba sie nieźle wysilić, by tak napisać
I Jocia,sorry.Trzeba poznać czat,by można oceniać..Sorry,gdy uraziłam.Przepraszam
Jociu,wiem,ale przeszłośc -może.....Nie ma tu osobistych doznań.Wiesz mam choregon pieska i staram się go leczyć.
Jocia,nie musisz.Doceniam Cię i naprawdę leczę mojego psa.Bardzo się martwię.
Ma chorą wątrobę.Dieta,kroplówki,zastrzyki.Nie dąsaj się.Chcę pogadać.Ot, tak po prostu.Jak człowiek.
No i dobrze.Dzięki.To w końcu tylko moja sprawa,To stronka cyferek.Oki.Dobranoc
Pieskowi zdrowia życżę z całego serca, ale z Tobą nie mam ochoty rozmawiać.
Dwie próby mi wystarczą - o dwie za dużo. Nie popełnię kolejny raz tego samego błędu.
Basta!
Dwie próby mi wystarczą - o dwie za dużo. Nie popełnię kolejny raz tego samego błędu.
Basta!
I naprawdę nie ma sprawy.Widać tak tu jest na tym czacie.Uczę sie.Dzięki
Popłakałam się.Znieczulica.-Idę spać.Przykre to.Po co właściwie jest ta stronka?Typujemy.Jasne.Ale w pewnym sensie jesteśmy rodziną-miltipasko-powinniśmy się wspierać.Dupa.Bana dostnę?Wredne to towarzystwo.Ale o to chyba chodzi.Idę spać.Dobrych cyferek,dobrego dnia
Jeszcze jedna drobna sprawa. Myślałam,że ludzie są tu inni,wykreowani,ekscentryczni,przyjażni.Weszłam ponownie.Ale nic się nie zmieniło-ten sam beton.I te same gadki i ....Szkoda.Stronka ....jest moja.Reszta-przykre....Ale to Wasza sprawa.Sami wiecie jak prowadzić czat.Jesteście sami z sobą.Widać tak Wam to pasuje.Powodzenia życzę.Dobranoc i Dobrego Dnia w dobrym mniemaniu
W końcu każdy ma swoje problemy.Takie życie.Dobranocpo raz enty.
tak sie zastanawiam /
gdzieś słyszałem i nastanie jesna owczarnia i jeden pasterz
a nie daj boze by temu posterzowi odwaliło
gdzieś słyszałem i nastanie jesna owczarnia i jeden pasterz
a nie daj boze by temu posterzowi odwaliło
a myslałem, że Niemcy nie mają az takiego poczucia humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=x2ZwbkrqtzY
http://www.youtube.com/watch?v=x2ZwbkrqtzY