Wpisy 2 117 061 – 2 117 160
26 sierpnia 2014 16:54 → 26 sierpnia 2014 18:30, 100 wpisów
J-23
jak napiszę pierwszą i literę Twojego poprzeniego nicka top potwierdzisz? Bo coś mnie się zdaje żę my się znamy nieco dłużj
m?
jak napiszę pierwszą i literę Twojego poprzeniego nicka top potwierdzisz? Bo coś mnie się zdaje żę my się znamy nieco dłużj
m?
Monet ..kubeczki w górę serca wznosimy je
Ogladałem mecze jak gra Munir no karwa ma papiery na gre ..teraz tez pieknego gola zdobył w pierwszym meczu naszej ukochanej drużyny
Ogladałem mecze jak gra Munir no karwa ma papiery na gre ..teraz tez pieknego gola zdobył w pierwszym meczu naszej ukochanej drużyny
jocia
Monet ..dobry mecz ale jestem pod wrażeniem gry Munira oby chłopaczyna ma paiery na gre
jocia jakie pytania ?
jocia jaki agaton
jocia co ty tam czarujesz
Monet jocia coś fantazjuje jak widze
Karwa albin wyzej zapytał się kogoś zeby ta osoba podała swoja płeć ..bo nie wiadomo czy to Jacek czy Agatka bo taki ma ta osoba nick ..o to mi chodziło a nie ze albin to Jacek czy Agatka
jocia zapytalem sie tamtej nowej osoby czy kobieta czy mezczyzna bo po niku nie mozna bylo tego stwierdzic
2 117 085. jocia 2014-08-26 (17:19) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Albinlotto to Agaton
Nie dałam przecinka :
Albinlotto, to Agaton..
Wiem, moja pomyłka, nie wlazł przecinek
Albinlotto to Agaton
Nie dałam przecinka :
Albinlotto, to Agaton..
Wiem, moja pomyłka, nie wlazł przecinek
Jeszcze jedna liczba chodzi mi po głowie ale zastanawiam się czy grać.
i tak odpowiedzi nie bylo na to pytanie i jak bede sie ewntualnie zwracal do tej osoby to tak jak do chlopa
sam wybralem płeć
Max>> a Ty jakieś kawalerskie masz zamiar postawć wreszcie czy chcesz się wyslizgać ?
dziś dobry dzień w teesie, rano stówa w drapce, popołudniu 20zł w drapce i 5/6 w keno z chybika
powodzonka all wieczorem
zagrałem 2mini z maszyny a jeden zakład jest taki 1,7,9,10,18
i nikam
powodzonka all wieczorem
zagrałem 2mini z maszyny a jeden zakład jest taki 1,7,9,10,18
i nikam
drapek
hihihi
Monet
a już się bałem, że tylko ja tak mam
albin
może nie pytaj o płeć /bo seksizm/, a - skąd klika
Monet
a już się bałem, że tylko ja tak mam
albin
może nie pytaj o płeć /bo seksizm/, a - skąd klika
Robal_36 ty zawsze wiesz kiedy wpaść
MAX
nooo - obyś /na tych testach, bo to prawie, jak w lotto/ się, jak TO się mówi ? nie wyłożył ? nie przejechał ? nie wypstrykał ?
nooo - obyś /na tych testach, bo to prawie, jak w lotto/ się, jak TO się mówi ? nie wyłożył ? nie przejechał ? nie wypstrykał ?
Czy mogę was prosić o radę tylko na poważnie nie chodzi o grę czy odpowiecie szczerze
w tym zakładzie gdzie pracuje jestem nowa i chyba myślą ze naiwna .Koleżanka wpisała sobie moją produkcję i zwineła mi 300 zł co byście zrobili powiedzieli szefowej czy nie ona powie ze to pomyłka
Dwie śliczne piąteczki z chybika:
07,16,28,34,41
01,09,29,33,34
i
07,16,28,34,41
01,09,29,33,34
i
dziś jak o tym wspomniałam powiedziała ze to niemożliwe ale ja mam dowody wykaz pracy z tamtego miesiąca
Najpierw uprzedź koleżankę ,że tak zrobisz jak nie odda Ci tych 300zł
Krasnalka
krasnalka powiedz szefowej o wszystkim a tej koleżance w*** na parkingu i tyle
krasnalKa
no, a co Ci miała powiedzieć ? "tak, jestem taką właśnie przekręciarą z zamiłowania" ?
Jak masz twarde dowody - walcz o swoje - proste
Chyba, że szefowa też menda, a może nawet mają jakąś spółę i po Twojej uwadze poszły w ruch jakieś telefony, łzy i takie tam i to Ty jeszcze będziesz musiała udowadniać, że nie jesteś wielbłądem
no, a co Ci miała powiedzieć ? "tak, jestem taką właśnie przekręciarą z zamiłowania" ?
Jak masz twarde dowody - walcz o swoje - proste
Chyba, że szefowa też menda, a może nawet mają jakąś spółę i po Twojej uwadze poszły w ruch jakieś telefony, łzy i takie tam i to Ty jeszcze będziesz musiała udowadniać, że nie jesteś wielbłądem